Válasz az ifjú az esküvő

Válasz az ifjú az esküvő

Az egész esküvői pár újonnan ismételten gratulált az összeszerelt vendégeket, kívánva nekik boldogságot, egészséget és családi jólét. És a vége felé az ünnep jön a fordulat a fiatal, hogy beszédet tartson válasz a vendégeket. Arról, hogy milyen lehet a válasz, hogy egy újonnan házaspár az esküvő. megy további részleteket.Hagyományosan, a válasz elkötelezett nászutasok köszönhetően: a menyasszony és a vőlegény megköszönni a szülők számára mindazt, amit tettek, köszönöm vendégeket, tudtuk, hogy jöjjön, és ossza az öröm egy új család. Jellemzően a választ, mi vagyunk a menyasszony és a vőlegény próbál mondani együtt. amely kiemeli az állapotát, mint a házastársak, akik mindig és minden támogatják egymást.

Néhány szigorú szabályok kidolgozásának beszédében az ifjú nem, így azt mondhatjuk, válaszul arra a teljesen önkényesen. De vannak bizonyos hagyományok tiszteletben tartását, amely segít megteremteni a szükséges légkört.

Tehát először a fiatal fordul a választ szót a szülőknek. Úgy köszönöm a szülők a megjelenése a világon, minden erőfeszítést, időt és szeretetet fektetett az oktatásba, a felbecsülhetetlen segítséget előállítására lakodalomban. És, természetesen, nem nélkülözi kösz „második felében”, ami nélkül nem lenne szülők.

A következő szavak a friss házasok lehet kezelni a nagyszülők. ha jelen vannak az esküvőn. Ez mindig a vendégek tiszteletére, és ez nagyon fontos hangsúlyozni. Nagyszülők ifjú általában hálás a bölcsesség, a tapasztalat, amit nagylelkűen megosztani a fiatalok, a szeretet és gondoskodás azok igazolják. És persze, hála a nagyszülők kell, és mi lehet jelen az esküvőn, mert az időskori ilyen események rendkívül unalmas.

Más vendégek a válasz az ifjú általában nem elszigetelt, hanem kérésre érhető el külön a testvérek, a tanúk, és valóban minden vendég számára. amelynek szerepe és jelenléte az esküvő a fiatal szeretném hangsúlyozni. Például gyakran egy külön kis köszönöm a pár sor, hogy a vendégek, akik jöttek messziről, mert a kedvéért akik jelen voltak az ünnepségen hosszú utat.

A beszéd ifjú az esküvő is ki lehet ejteni, mint a prózában és versben. Mindkét lehetőség jó a maga módján, de fontos megjegyezni, hogy a verssorok kell megjegyeznünk. Vajon emlékszik a végén az esküvő napján, amikor a fej megy kerek tapasztalt nyugtalanság és izgalom? Továbbá ne felejtsük el, hogy még a legszebb verseket, sajnos, nem egyedi, hanem prózában válasz is lehetséges, hogy teljesen levelet a saját, ami eredeti.

Kiejteni a szót legjobb válasz őszintén, a lélek. El kell kerülni a sztereotip kifejezések és a túlzott nagyképűség. Fontos megjegyezni, hogy a közönség - ez drága, és zárja be egy pár, akik fontosak, nem szép mondatok, de az igazi érzelem ifjú. Azonban, ha a feje nem jön a szerencse fogalma sincs, hálás szavakkal a vendégek az ifjú, majd több lehetőséget vár segítséget, hogy beállítsa a kívánt módon, és állítsa össze saját csodálatos beszédet.Válasz az ifjú szülőknek

***
Kedvenc mi anya és apa! Őszintén köszönöm a meleg figyelmet, hogy az ellátás adtál nekünk az egész élet. Köszönöm a szeretetet mindig is úgy érezte, még amikor fiatalok voltak, a támogatást adtak nekünk a legnehezebb nap. Ez nagyon szerencsés, hogy ilyen szülők! Mi nagyon szeretünk!

***
Kedvenc mi szülők! Ma egy nagyon boldog nap a számunkra - a család vált, és a rokonok lettek kétszer, és üdvözöljük ezt. Nevében a fiatal család, szeretnénk őszintén köszönöm a szeretet, a jóság és a támogatás minden helyzetben. Köszönöm a sorsnak, hogy ő adta nekünk, mint a boldogság - csodálatos szülők. Köszönöm a segítséget szervezésében az ünneplés - mi nem tett volna maga nélkül, a felbecsülhetetlen értékű tanácsot, és csak azért, amit te. Ez azt fel egy pohár az egészségügyi és a hosszú élet a mi szülők!

***
Kedvenc, kedves, mi szülők pótolhatatlan! Most a tetején a boldogság, és nem tudunk köszönöm mindent, amit értünk tett! Az Ön szerető szív, a támogatást, melegség, érzékenység, akkor nagylelkűen adott nekünk. Köszönöm, hogy megosztotta velünk az öröm és a bánat, és soha nem követelt semmit cserébe! Szeretünk!

***
Kedvenc mi szülők! Hidd el, mi igazán értékeljük a segítségét, és nagyon hálás mindazért, amit értünk! Nélküled, mi soha nem váltak, akik vagyunk. Azt nagylelkűen megosztotta velünk a tudás, a tapasztalat, burokkal szeretettel és gondossággal. Ön mindig vesz a legnehezebb feladat próbálják tartani minket a bajtól. Mi szívből köszönök mindent! Hála neked tudjuk, hogy mit kell az igazi szülők, és küzdeni fog azért, hogy felhívja a jövőben a gyermekek, hogy nekik annyi szeretetet, mint kellett magukat. A mélyen meghajolt az Ön számára!

*** (menyasszony beszédet vőlegény szülei)
Kedves szülők! Ma kaptam a legnagyobb boldogság, nagyon sors hozott össze egy szerető, kedves és csodálatos ember. És azt akarom mondani, hogy (a név az apja-in-law), köszönöm szépen, hogy emelt egy ilyen finom fia. Vele találtam igazi szerelem, amely tárolja évek óta. Mi nagyon szeretünk!

*** (vőlegény beszéd menyasszony szülei)
Kedves Szülők (és az anya-in-law neve)! Ezen a napon szeretnék köszönetet mondani azért, amit szült, nevelkedett, és felvetette egy csodálatos lánya! Vele, megtaláltam a boldogságot! És köszönöm a segítséget és támogatást előkészítése során a legboldogabb nap az életünk együtt! Köszönjük a kemény munka, a tapasztalat és az erőfeszítések, a megértés és a támogatást!

Válasz a tanúk ifjú

*** (a menyasszony a tanú)
Kedves barátom! Te és én jó barátok vagyunk több mint egy éve, és örülök, hogy ez a nap még mindig velem van. Köszönöm, amit akkor felesleges nyögések, és szemrehányásokat segített felkészülni ezen a fontos napon. Köszönöm, hogy tartotta a fejét a versenyek során, hogy a támogatott engem az egész este! Azt kérem, hogy egy dolog: hogy mindig ott van, és később az életben! Mögötted!

*** (a vőlegény szerint a tanú)
Köszönöm, barátom. Az a tény, hogy egy ilyen fontos pillanat volt számomra akkor támogattak engem és az én választásom. Külön köszönet a segítségért a visszafizetés a menyasszony: nélküled én nem adtam neki olyan könnyen. A segítséget, testvéri támogatást, kedves szavakat. Ez emelem a poharat, és tényleg akarom, hogy tudja, hogy a házunk akkor mindig szívesen látjuk!

Válasz az ifjú vendégek

***
Köszönjük minden résztvevőnek, hogy miután felkerült a legelső családi ünnep. Köszönöm szépen a gratulációkat és ajándékokat!
Különösen szeretnék köszönetet mondani a szülők, amit ők felnevelt minket, mint mi, hogy segített megszervezni az esküvőt, és megígérte, hogy segít a jövőben a színpadon kialakulásának fiatal család.
Külön köszönet minden kedves család és a vendégek, akik aktívan segített a folyamat szervezése és a gazdaság az esküvőnk. Nélküled mi nem viselte volna el. A ház mindig nyitva van minden. Várja, hogy a látogatást!
De remélem, kölcsönös meghívások. És reméljük, hogy mindannyian egy év alatt ünnepe házassági évforduló pamutvászon.

***
Kedves barátaim! Nagyon örülünk, hogy ebben a szobában, ebben a figyelemre méltó ünnep: nélküled, ő nem lenne olyan vidám. Köszönöm a figyelmet, a nagylelkűség és őszinteség - számunkra ez sokat jelent. Most egy nagy asztal ül egy nagy család, mert minden ember jelen számunkra nagyon kedves! Vegyük a memóriában az esemény tőlünk kis ajándék - akkor is, ha lesz kellemes emlékeztető a mai ünnep. Köszönök mindent! Te mindig a házunkba!

Válasz az ifjú az esküvő