Van mit beszélni - Forum - a világ a szerelem és a romantika

Van mit beszélni

Van egy nagyon nehéz helyzet a barátommal. Szeretem őt nagyon, találkozni fogunk egy fél évig, és úgy gondoljuk, már érkezik, de van egy kis probléma. Nem is olyan régen, csak elkezdett visszahúzódni magukat, amikor találkozunk velük, én egyáltalán semmit sem mondani neki! Nagyon szeretnék kezdeni a beszélgetést, de nem talált még egy témát. Igen, meg kellett mozgatni a rövid mondatok, történetek, de aztán megint elhallgattatni. Észrevette, hogy gyorsan és elkezdtük problémái, mert e. Mi lett az első, hogy esküszöm, mert e. Aztán kezdtek beszélni róla, nem tudom, mit mondjak neki. Azt mondta, hogy ő fáradt állandóan elindítsa magát belőlem húzás szó. És tegnap mi csak volt egy harc ma reggel nem beszélnek egész nap és éjszaka a munkahelyen, azt írta nekem: „Viszlát!”. Futottam, mint az őrült, hogy dolgozzon neki, találkozott vele, már régóta gondoltam, mit kell tenni, hogy nem akar elveszíteni, de azt hiszem, hogy mi csak a kínzó egymást. A végén, akkor telepedett az a tény, hogy egy másik veszekedés, és nem értünk egyet! Megadta egy utolsó esélyt úgy tűnik, szánalomból. Ma, amint felébredtem, rájöttem, hogy egy lépéssel, és én elvesztettem egy ember, aki nagyon lyublyu.Mne most nagyon rossz, és úgy tűnik, nyomott! Segítsen megtalálni témákat beszélni vele! HELP PLEASE.

adunk 12 perc elteltével
És korábban is beszélgetni örökre. Fel reggel, és éppen annyi állandóan megszakad egymást.

Prchiny érdekes, hogy megértsük ezt a viselkedést. Mindezt? És akkor hirtelen válsz hallgat? És előtte, milyen témák kerülnek megvitatásra? Valószínűleg magáról, a hobbi, a család, a szokások, nem igaz? És most már ismerik egymást, és semmi mondani?

LenaSln, én pontosan ezt tette a printsepe, de látom a nap egy kicsit, főleg a tanulás és azonnal haza, és mondd Kokaya volt egy pár, nincs értelme, vagy a barátnő, aki szinte mindig ott hallgatni rá elege. És a „De nekem úgy tűnik, 2 opció, miért nem akar kommunikálni vele: nem érdekli, és ezért meg eloltották a tüzet a kommunikáció.” Így hát bevallotta nekem tegnap, hogy ő lesz Érdekes, mert én lettem csendes, nem is beszélve már, mert nem lesz érdekes.

adunk hozzá 2 perc után
Unona, köszönöm, megpróbálom, próbálja opyazatelno lehet agyat megnyugodni, és felállni a helyén.