Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

Varrni a harisnyakötő nem nehéz, sőt elég tapasztalatlan needlewomen csak úgy egy pár órát. Úgy véljük, az egyik legegyszerűbb módja. Ezen az alapon, hogy az álom, akkor könnyen smodeliruete az opciót.Díszíteni hasznos szalagok és gyöngyök, medálok, gyöngyök és virágok szövetből készült - minden apró részletet, hogy ott vannak kéznél, vagy mint a boltban szerelvények. Kívánatos, hogy a keverék színe egymással és a többi tartozék a menyasszony. Bár piercing skarlát harisnyakötő (ha nem süt alatt a hófehér ruha-it) lehet egy különleges meglepetés a vőlegény.

Alapvetően, amire szükségünk van:

Válassza csipke kellemes tapintású, kedves. Merev lesz felfúj és irritálja a bőrt. Ábra kell szimmetrikus mindkét oldalon, hogy egy mintás-kagyló szélén.

- csipke, szélesség 7,5 cm;
- Szatén szalag, 3,5 cm széles;
- cérnát, hogy az megfeleljen a fő öv, egy tűt
- fehérnemű rugalmas, szélesség 0,5 cm;
Ezen kívül:
- szabók tűk, gombostű
- varrógép (ha nem, akkor kézzel feküdt a varratok)
Ezen kívül, a díszítő:
- szatén szalagokkal, flitterek, gyöngyök, gyöngyök, strassz varrni

Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

A hossza szalag és vágások függ csipke csípő kerülete. Obmerte lábbal a hely általában által elfoglalt rugalmas harisnya és szaporodnak, hogy mérce 1,5-szerese, hogy a fodrok. Ha szeretne egy kicsit cifrább harisnyakötő - szaporodnak a kerülete a comb 2-2,5.


Általában, 80 cm, minden esetben elegendő lesz. Mérjük meg a fő csipke és vászon, egy vágva.
Felhívjuk figyelmét, hogy a csipke van egy elülső oldala (egy ragyogó és díszes) és a helytelen. Ez vonatkozik a szatén szalagokkal.

Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

3. Ró szalag csipke közepén úgy, hogy a két arc a tetején. Erősít a szabó tű varrás közben ne mozduljon el.

Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

4. Útburkoló 2 varrat szélén a szalag.

Ez könnyen megoldható kézzel, de gyorsabb a varrógépet. Megjegyzés: a csap a termék középpontjában tovább díszíteni a központ a harisnyakötő.
A menetes csappal végén ruhaszárító gumi a szalag és csipke.

Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

5. próbálkozás a munkadarabon, és összehúzható rugalmas szalag a kívánt hosszra. Kaptunk tiszta szerelvény. Horgonyzás tűk élek gumi nem „menekülni”.

Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

6. Varrni a két végét a zenekar egy kört.

Megszilárdítása és vágja le a felesleges szál. Kapok az alapokat harisnyatartó.

Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

7. menet egy hang varrni dekorációval. gyöngyök, gyöngy a kerületük mentén, íj és strassz a központban (korábban utaltunk fénylő pin). Érdekes, hogy inkább szabadon lógó szalagokat, amely lehet csatolni az íj. Ha megy, hogy dobja a harisnyakötő - ő fog repülni különösen szép.

Varrni a harisnyakötő saját kezűleg

Emlékszel a régi angol omen: a menyasszony kell valami új, régi, kölcsön és kék. Feltételezhetjük, hogy valami új és kék általunk biztosított!