Vásárolni az összes köröm gél otthon

Vásárolni az összes köröm gél otthon

Vásárolni az összes köröm gél otthon

Főoldal Egészség és szépség Nails Mit kell keresni, amikor kiválasztják a készlet építeni?

Vásárolni az összes köröm gél otthon

A mai napig, műköröm nagyon fontos. Ezek kényelmes, hogy nem kell az aprólékos gondossággal, hogy gyakorlatilag nem mennek törés, hogy van egy vonzó megjelenés. De a természetes köröm, sajnos nem mindegyik szép alakú és elegáns megjelenésű.Emiatt, valamint annak érdekében, hogy mentse a költségek manikűr, sok nő szerezhet készletek köröm és otthon is önállóan, nem a köröm. Akkor csináld magad nem rosszabb, mint a körmök a kozmetika, azt kell tudni, hogy az alapokat épület, hogy legyen türelmes és elkötelezett.

Fajták lengyel készletek

Vásárolni az összes köröm gél otthon
Van egy hatalmas választéka kiegészítők eszközök körmök. Vannak mind a készüléket, és anélkül, hogy egy sor. Opcionálisan megvásárolhatja az összes eszközt önállóan vagy vegyél egy kész szett köröm.

Azok számára, akik most kezdik tanulni ebben az üzletben, illeszt be, amely már mindent, amire szüksége van. Ez kényelmes és könnyebb elsajátítani a köröm otthon. lehet választani egy egyszerű: gél vagy akril. A Starter Kit elérhető kiegészítők építeni tippeket és formák.

Segítségével ezek végzik:

  • vágott réteget, hogy saját köröm;
  • bonyolult mintázatú;
  • "Francia" -manikyur;
  • modellezés;
  • Polimerizációs.

Általában a kész készletek gép UV monomer. De nem szabad elfelejteni, hogy minden eszközt a készletben vannak kialakítva egy bizonyos eljárások száma (általában 40).

Ha nem tudom. melyik a jobb, hogy válasszon egy sor gél vagy akril, meg lehet vásárolni egy univerzális szett köröm. Ez a lehetőség drágább, de lehet kísérletezni. Általában a nagyobb egy sor kiváló minőségű anyagok, kiegészítve ecsetek, és más eszközökkel. annál többe fog kerülni.

Készletek zselével

A készlet a gél áll maga gél (néha 3 változatban - átlátszó gél, természetes és fehér zselé, gél tömörítő), és minden mást építéséhez szükséges anyagok és eszközök (fűrész, ragasztó, olaj kutikulát, köröm tippek, köröm alakú eszköz, amely eltávolítja a rétegek , fertőtlenítő, stb).

Set kapacitás segítségével akril, ez magában foglalja a fő akril komponens (néha átlátszó, fehér és rózsaszín) és az összes többi eszközzel, például egy sor géllel.

Attól függően, hogy aki meg állítottak elő a gél, akkor lehet megítélni a minőségét a gél. Ha a terméket jól ismert gyártó, a minőség és a tartósság a gél manikűr lesz magasságban. Akril általában önmagában is semmi, mert a végrehajtási eljárás, az eszköz kell keverni egy speciális folyadék (folyékony), amit függ a sebesség és a biztonság a kérelmet.Csak a jó minőségű akril por létrehozhat egy tökéletesen sík és sima felületre. Így választotta a készlet köröm, vigyázz a hamisított és kifogásolható áru.

A választás a köröm burkolatok köröm: a formáit vagy tipp?

Mi a különbség a tippeket és formák? Tippek - egy speciális műanyag, amely fel van ragasztva a hegyét a köröm, ez szolgál szubsztrátja akril. Formák - képviselnek ragasztópapír, amely lehet különféle, s amelyeket szintén használtunk szubsztrátként, a körmök alatt.

A hátránya ennek az anyagnak - a körmök több lapos alakú, például a türelmi a formák lesz nagyon nehéz elérni. És mégis, a köröm nem fogja gyorsan, ha nem megfelelően ragasztott TIPS. Tippek nem alkalmasak széles köröm és köröm nőni lefelé.

A formák nincs ilyen probléma, használja őket, hogy hozzon létre a különböző típusú körmök. Akkor is Sause az nem sok, egy nagyon vékony és érzékeny körmök. Mínusz formák, hogy törés esetén a köröm, nehéz lesz kijavítani.

Milyen anyagból köröm jobb választani: akril vagy gél?

Vásárolni az összes köröm gél otthon
Ahhoz, hogy megértsük, hogy mit kell választani, meg kell érteni, mi minden van akril, és hogy egy ilyen gélt. Már említettük ezekről anyagok, amelyek alapját képezik azoknak a köröm, most nézd meg őket részletesebben.

Akril áll egy speciális keverék polimer por és felszámolása. Korábban akril kapacitás vettek részt a káros anyagok, például metil-metakrilát, etil-metakrilát de most használt, amely biztonságosnak tekinthető a körmök.

Akril körmök ajánlott a nők, akik a „zsír” a körmök. Ennek az az oka - jó tapadás akril természetes köröm. Ellentétben hélium körmök, akril könnyebb eltávolítani a felületről a természetes köröm olyan mechanikus módszer alkalmazásával.

Ahhoz, hogy távolítsa el köröm hélium szükséges termikus hatása révén speciális alapok. Amikor eltávolítja lakkot a köröm akril, anélkül kell használni folyadék acetont, és ki kell használni, amikor alkalmazása alapbevonattal.

A gél egy speciális összetételű, hogy alkalmazzák a körömlemez ultraibolya sugárzás alkalmazásával. Hélium kapacitás ajánlott azoknak nők, akik gyenge körmök. Távolítsuk el a festéket a felszínén folyékony hélium lehet folyadék köröm. De vannak hátrányai is köröm - nem olyan széles és változatos választéka design.

Összegezve a fő különbségek köröm segítségével akril és gél, akkor vegye figyelembe az alábbiakat:

  • kiterjesztését követően gél nem marad szag;
  • Szárító gél igényel UV sugárzás és szárítására nem kell semmit akril;
  • után köröm gél marad a természetes fényt a köröm, miután az épületet kell alkalmazni akril színtelen lakkal;
  • hélium körmök sokkal vékonyabb, mint az akril, így nem olyan erős;
  • akril körmök nem crack vagy eltörhet, amikor a hőmérséklet különbség;

Így elmondható, hogy a minőségi körmöket szerzett akril, bár van egy kellemetlen szag, ami hátrányosan befolyásolhatja az emberi egészségre, hacsak nem használ speciális védőmaszkot.

Miután az akril kell alkalmazni lakk, de ez a tényező nem zavarba a nők, mert annyira hozzászokott, hogy folyamatosan változik a színösszeállítás a körmüket. Gel fut sokkal gyorsabb és könnyebb, mint amikor a felhalmozódását kevesebb beavatkozás.

A választás minden esetben, csak rajtad áll! A legfontosabb dolog - mindig ellenőrizze a minőségét a megvett tárgy, akkor az öröm a saját köröm akkor garantált.

Vásárolni az összes köröm gél otthon fotó


Vásárolni az összes köröm gél otthon

Vásárolni az összes köröm gél otthon

Vásárolni az összes köröm gél otthon

Vásárolni az összes köröm gél otthon

Vásárolni az összes köröm gél otthon

Vásárolni az összes köröm gél otthon

Vásárolni az összes köröm gél otthon

Olvassa el a top hír: