Védőoltás DST akár nedves,

„Tudok kap védőoltást

Helló, barátaim! Diagnosztikai készítmény a nemzeti fejlődés Diaskintest ellenjavallatok még, annak ellenére, hogy a magas hatékonyság a klinikai vizsgálatokban kimutatták.Ma már egy forró vita körökben pulmonologists phthisiatricians.

Ebben a cikkben megpróbáljuk: megérteni a funkciók a fenti módszer alkalmazásával azonosítani a tuberkulózisbacilus és meghatározza a vírusos terhelés, megismerhetik ellenjavallatok és a lehetséges hyperergic (túl) reakció.

De először néhány szót arról, hogy mi van a biológiai és farmakológiai aspektusai ennek az innovatív termék.

Ez kizárólag szubkután beadásra, és egy rekombináns fehérje integrált molekuláris szerkezete, és egymáshoz a két specifikus antigének -ESAT6 és CFP10.

Mivel az adatokat antigének igen specifikáció kifejezve ezek hiányában bármilyen nem-tuberkulotikus virális szerek Diaskintest ad különösen immunválasz patogén kizárólag Micobacterium tuberculosis tenyészet típusú és többszörös mutációs módosítás.

Ennek köszönhetően, úgy gondoljuk, hogy a gyógyszer közel száz százalékos érzékenysége és specificitása, amely megszünteti a lehetőségét, hogy a megjelenése a hamis pozitív eredményt.

Diaskintest ellenjavallatok

Bár eredetileg tervezték, mint egy modern alternatívát nem túl megbízható Mantoux teszt, hanem egy teljes értékű ellenzék, amíg ő nem.

Ma ez a rekombináns fehérje kizárólag a hatékony kiegészítője a hagyományos tuberkulin diagnózist.

És az egyik oka ez a helyzet az, hogy a használata contra Diaskintest kellő számban.

Nem ajánlott az alábbi esetekben:
 • Akut és krónikus betegségek előforduló a komplikációk a vírus fertőző etiológia;
 • A megnövelt hőmérséklet által okozott gyulladás;
 • A jelenléte a különböző bőr destruktív patológiák az akut stádiumban (mint az atipikus dermatitisz);
 • Mindenféle allergiás reakciók;
 • Epilepszia. Különösen jelenlétében gyengén szabályozott rohamos.

Emellett tény, hogy nincs ellenjavallat, és használják a különböző formái hepatitis, kolitisz, pankreatitisz, pyelonephritis és egyéb kóros folyamatok a belső szervekben.

Ellenjavallatok azonosított és az ilyen helyzetekben, amikor a beteg kifejezett légzőszervi betegségek: akut légúti vírusos fertőzés, akut tüdőgyulladásban, krónikus bronchitis. Plusz, ők is intradermális teszt nem végzik a gyermekek számára egy év alatt.

Ez mind az abszolút ellenjavallatok, de ott is relatív.

Relatív ellenjavallatok rangsorolása:
 • fázisú súlyosbodása különböző szomatikus patológiák
 • terhesség és szoptatás alatt a nők,
 • és intézményekben tilos elvégezni a teszteket során a karantén.
A lehetséges mellékhatások a gyógyszer meg kell jegyezni:
 1. gyengeség;
 2. vérbőség;
 3. fejfájás;
 4. Összesen tüdő betegség;
 5. Egy csekély hőmérsékletnövekedés.

Hyperergic reakció Diaskintest

A klinikai gyakorlatban a használata néha túlzott megfigyelt reakciók a beteg. Ők több megnyilvánulásai.

Továbbá, bizonyos esetekben, fejleszteni vezikulumok nekrotikus szövet szerkezeti változások, lymphangitis és nyirokcsomó-gyulladás.

Lehet áztassa Diaskintest

Jutó víz helyett beoltás amíg nyilvántartási adatok torzíthatja az eredményeket, ami a válasz tuberkulózis szereket, és bármely idegen allergének hasonló jellegű, lehet jelen a vízben.

Ha a víz még mindig nyomja-elemzést kell ismételni.

Ezért sokan és érdekli a kérdés, hogy lehetséges-e, hogy nedves Diaskintest. Persze, meg kell fogadnunk azt a tényt, hogy könnyebb félni, mint a további problémákat.

A következő cikkben fogjuk megvitatni a funkciók a regisztráció eredmények, a fokozatosság papulák, hogy mi a reakció a norma, és hogy írjon egy beszámolót a betegeknek ezt a forradalmi diagnosztikai eljárás a tuberkulózis.

Ebben a cikkben, megtudtuk, mi Diaskintest ellenjavallat. és a következő érintés a témában, mint egy hagyományos integrált alkalmazás Mantoux teszt, és ezt a rekombináns fehérje vegyület.

Védőoltás DST akár nedves,

Mennyit nem nedvesített bőrpróbát?

Gyors reakció: 48-96 óráig.

Tuberkulin bőrteszt, amit gyakran hívja a vakcinázási Mantoux egy bőrpróba, amelyeket fel lehet használni, hogy azonosítsuk a immunválasz bemenetére tuberkulin a bőr alá. Más szóval, stb Ezzel a teszttel, egy tapasztalt szakember megérti, hogy egy személy TB fertőzés a testben, vagy nem létezik.Önmagában a tuberkulin egy pálca, ami miatt a tuberkulózis, de semmi nem az élő, úgyhogy TB nem fog működni. Ugyanakkor, az injekció egy allergén, mely reakció tükröződik a a bőr felszínén.

Egyszer volt, hogy a ruha, ez néhány napot vesz igénybe az eredmény megtekintéséhez. Jellemzően az ellenőrzést lehet végezni két napon belül az injekció beadása után, de a szakértők azt javasolják csinálni legkorábban három nap. A legtöbb esetben gombok (allergiás reakció) a mérete nem nagyobb, mint 5 mm átmérőjű, ami a norma. Ha a mérete növekszik mintegy kétszerese, azt jelezheti lehetséges tuberculosis fertőzés. Azokban az esetekben, ahol a méret a bőr tömítés 15 mm, a fertőzés esélyét rendkívül magas.

Ebben az esetben a tuberkulin bőrteszt, és soha semmilyen körülmények között nem ad tájékoztatást, ahol a betegség lokalizált vagy mennyi ez veszélyes az emberek számára. Neta, gombok egy reakció a szervezet, amely megerősítheti az a tény, tuberculosis fertőzés, bár ez nem a legmegbízhatóbb forrás, ez csak a leginkább hozzáférhető.

Azt viszont, hogy a legfontosabb -mediki, a védőoltások, mindig azt mondják, hogy a minta nem lehet nedvesíteni vízzel. A szakértők szerint ez a vélemény téves és tartósított, úgy tűnik, attól az időponttól kezdve Pirke minta nedves amely ténylegesen betiltották, mert alkalmazták az előre karcos bőrt. Mantu fecskendeznek a bőr alá, így nem tartozik a víz. Azonban van megváltoztatni a méretét hatására kémiai vagy fizikai folyamatok, így amikor vesz egy zuhany vagy fürdő egy helyen megérinteni nem kívánatos. Valószínűleg az orvosok tudnak erről, de a régi vágású tanácsot az emberek, akik közül a legtöbben a gyermekek, nem nedves kézzel, amely bevezette a fertőzés, mert túl sok expozíció valóban befolyásolja a méret a gombok.

Így kapjuk, hogy a Mantoux eljárást nem lehet nedvesíteni körülbelül három napig, amíg az orvos ellenőrzi a méret a bőrt tömítés. Továbbá, ne dörzsölje, mert ez nem egy jó eredmény, és a minta kell majd újra be. Vagy azt, és elküldi a TB klinikán vizsgálatra.

Lehet, hogy érdekli:

Diaskintest ellenjavallatok és mellékhatások

Mint minden szubkután injekció, Diaskintets (DST) számos ellenjavallatok. Jellemzők hasonló a szervezet reakciója a PPD, de megvannak a saját jellegzetességei. Lássuk, mit lehet és mit nem előtt és után Diaskintest injekciót.

Védőoltás DST akár nedves,

Mi tilos csinálni az injekció beadása után?

Számos szabályok, amelyeket követni kell, miután a hagyományos vizsgálati Tuberkulózis az első 3 nappal a vizsgálat előtt meg kell mérni:

 1. Mivel DST áll allergén fehérjét, a nedves beoltás után eljárás nem ajánlott 75 órán át. Ez lehet mosni után azonnal a mérési eredményt.
 2. Nem kell dörzsölni „gomb”, és lebegnek a fürdőben.
 3. Refrén három nappal a sport, mint a verejték reakció erő és a negatív teszt pozitív lehet.
 4. Nem szükséges a reakció után a tuberkulózis napozni és úszni.
 5. Frost hátrányosan befolyásolja a reakciót, a DST.
 6. Akkor nem karcolja az injekció helyén, a körülötte lévő területet. Ha elviselhetetlen viszketés, akkor finoman pat gombok.

Diaskintest kell tenni egy tapasztalt szakember, mint a minősége a szubkután injekció attól függ, mennyire pontos a teszt.

Vérömleny, vagy bevérzés az injekció helyén

Gyakran előfordul, hogy a helyszínen gombok betegek kialakítva egy kis horzsolás. Ne aggódj, hogy ez hatással lesz a pontosságát a vizsgálat.

Védőoltás DST akár nedves,

Zúzódás keletkezett a helyszínen, ahol volt egy félig röplabda Diaskintest több okból is:

 • A bőr vékony, és a hajók közel. Egy vékony tű sérült egy ampulla, és helyezze a tűszúrás zúzódásokat.
 • hibás fecskendőt használtuk vastag és tompa tűt. A szubkután injekció jobb használni kisebb inzulin fecskendők. A tű vékony, és nem károsítja a hajó.
 • Injekciós nem történt meg szakmailag.

Mielőtt véget injekció Diaskintest, az orvosnak meg kell vizsgálnia a beteget és zsír folt az alkaron egy alkoholos oldatban. Használt fecskendő importált, gumi dugattyúval. A zúzódás nem okoz sok gondot és ez eltarthat néhány napig.

Egy kis zúzódás nem károsítja, és tesztreakció nem változik. De, ha úgy gondolja, hogy a zúzódás növekszik, és sok fájdalmat az injekció beadásának helyén duzzanat jelenik meg, forduljon orvoshoz.

Az injekció beadási helyén kaphat egy kis dudor a kábítószer, amelyet azért vezettek be a bőr alá. Ez nem ijesztő, gyógyszereket gyorsan megoldani.

Ha a kezét, miután a gombok tályog megjelent, azonnal értesítse a szakértők. Úgy tűnik, a fertőzés veszélye. De ez nagyon ritkán történik.

Ezt a vizsgálatot nem kell csinálni?

Diaskintest - az új generációs gyógyszer ellenjavallatok, így minimális. Fehérje és allergén részeként injekciók, biztonságos a gyermekek számára, a terhes nők és az idősek. De, mint minden gyógyszer, Diaskintest számos ellenjavallat.

Védőoltás DST akár nedves,

Ellenjavallatok kombinálni diagnózisok:

 1. Bármilyen gyulladásos folyamatokat a szervezetben.
 2. Légzőszervi és vírusos betegségek.
 3. Hőmérséklet, még jelentéktelen.
 4. Az allergiás reakció, hogy a fehérje.
 5. Rhinitis az akut formában, a köhögés száraz vagy nedves.

Tartózkodnia kell a vizsgálatot beteg allergiás betegségek. Például az asztma tenni válaszul tuberkulózis is lehetséges, de az orvos köteles értesíteni a beteg előre. Egy héttel az injekció beadása előtt kell bevenni, antihisztamint készítmények: zodak, fenkarol. Ha nem a beteg előkészítése támadások a légutakat, a Diaskintest komplikációkat okozhat: bronchitis, hurutok, gégegyulladás.

A vizsgálat alapvetően ellenjavallatok megegyeznek a Mantoux teszt. Aprítás azokat egyidejűleg különböző kezek, így három napig nem nedves az egész testet.

Mellékhatásai DST injekció

Mellékhatások Diaskintesa kicsit, mint egy új generációs gyógyszer. A szövődmények felderítéséhez a következők:

 • Az alacsony hőmérséklet éjjel az injekció beadása után.
 • Az allergiás reakció, hogy a fehérje: légszomj, a test viszketést, nazális nyálkahártya duzzanat, bőrpír a szemét.
 • Az idős lehet túlnyomás. De vannak kötve, nem annyira a drog, mint a tapasztalatok várnak eredményeket.

Akadályozza mellékhatások lehetséges, ha vállalja a megfelelő injekciós készítmény Diaskintest és megfelelnek az összes ajánlatunkat. Ne hanyagolja el a tanácsot, és ha ellenjavallat a vizsgált jobb tartózkodni.