Vélemények Belgorod Regionális Klinikai Kórház Szent Ioasafa Belgorodskaya régió

Olga → To: Impression az alkalmazottak nagyon jó. Minden létre vendéglátás, takarítás, megy át az eljárást, ultrahang, stb Szeretném megköszönni a dolgozók (ápolók, utaskísérők, orvosok), OPB-2 Perenatalnogo Center. prelátus Iosaf


A folyamat: A kezdeti benyomás rontotta az intenzív osztályon. Többször kérte, hogy változtatni a pelenkák, mert Hazudik a vérben. Vizeletkatétereket is öntött nagy hatású, és nem csak külön kérésre. Felébredtem 13 órakor és 20 órakor kezdte mondani, kelj fel, menj (6 méter) magát a WC-vel, mossa le a vért, anélkül, hogy obezboltvayuschego injekciót. Amikor megpróbál felkelni a szörnyű fájdalom és ugyanabban az időben, a vér rohant a fejem, azt hittem, hogy a stroke.
A újraélesztés személyzet, mind az állatkertben nézi végig.
Utána: A három nap alatt a hiányzó természetes tej a baba állandóan sír. Ez után jön a császármetszés kéznél éjjel és nappal, a nyugalom. Emiatt nespala pár nap, a lába duzzadt még. Hasi fájdalom és a test körül, sírt bezishodnosti mert baba mellbimbók rágta a vér, és a munkások azt mondták, hogy a tej (fél teáskanál kolosztrum). Impression: a fájdalom és a horror a helyzet.
A gyermek elvesztette 400 gramm. Összbenyomás undorító.
Munkások.

Ugryumova Tatiana → Up: Az orvos - Pasko Vlagyimir Nyikolajevics. Fiatal, de képzett szakember. Nagyon figyelmes. Minden nap, azt vizsgálja, válaszolt minden kérdésre teljesen. Mindig én jön a ház egy mosollyal, és támogatott. Figyelj oda, hogy minden tapasztalat, majd jelöljön ki egy újabb vizsgálatot. Tanszékvezető, Tatiana Aleksandrovea is egy csodálatos ember. Figyelemmel reagáltam a helyzetemet. Mielőtt a végső döntést az üzemeltetés és a dátumot, megkérdezte.
A folyamat: A műveletet végzett a kezelőorvos - Pasko Vlagyimir Nyikolajevics. Amikor az asztalon feküdt, miközben készül rám, megkérdezte, hogyan hívja fiát? Soha nem felejtem el. Köszönöm szépen. Fekve intenzív, jött és érdeklődött egészségre. Csak jött hozzám altatóorvos közölte. És nagyon köszönöm. És a gyermekek is orvos, odajött és azt mondta, a fiamról. Aztán pihenni, és hiszem, csak arról, hogy hogyan megy át az összes érzés a műtét után.
Miután Galina Maksimovna - nőgyógyász, aki engem figyelt. Csodálatos ember. Kedves, figyelmes. Minden nap ellenőrzés. Még öltözködés tette magát. Köszönöm szépen az ilyen gyors gyógyulást.

Svetlana → Akár a hozzáállás az orvosok és az egészségügyi személyzet csodálatos. Nagyon barátságos, segítőkész és profi.

Irina → A folyamat: először -Éjszakai víz tört otthon, sürgősen vette a férje, hogy a HRC kapjon a rodzala rendben! és hogy mivel itt olvasható. Természetesen először jöttem három csomagot, és azonnal megadta a férje elkezdett vitatkozni, akkor természetesen volt egy botrány, de miért keresnek maguknak a probléma? akkor mindig talál hibát. volt csak, mi szükséges a szülőszobán, nyugalomra férje ezután átadta már a posztnatális. A roddzale két esetben, a szülésznők nagy orvosok! voltak különböző csapatok. én.
Utána: Hálás vagyok az orvosok és a teljes személyzet. Volt olyan, hogy senki sem segített, vagy figyelmen kívül hagyni. mindenhol vannak rossz emberek, valamint minden jó :)

Oksana → Up: Ez rendben van.
A folyamat: A születés az orvosom, a bába volt is, de futott az egyik a másikra rodzala, feleslegesen. párhuzamosan még 2 vagy 3 rodov.Familiya Listvanovich orvos (név és apai nem emlékszik). Isten áldja meg az orvos és a szülésznő, az egész életében azon akaratukat, hogy emlékezzen, és hálát adni! Megmentették szó kisfiam! Mi volt Összefonodottság köldökzsinór a nyak körül, és a köldökzsinór csomót! Az egész folyamat a szülés általuk megnyugodott, hallgattam az orvos azt mondta nekik, hogyan kell lélegezni amikor dyshat.Ya próbált nem tudott sok kárt a morzsákat.
Utána: Nagyon jó doktor Varaksina, nagyon hozzáértő neonatológus, a gyerekek minden, hogy a felhajtás, mint a svoimi.Medsestrichki - umnichki, akár éjszaka is jött, azt kérdezi, ha minden rendben van ..

Marina → Címzett: Stepanenko evezős pénzt egy lapáttal. És ki nem adja a mancsát az általánosan nem alkalmazható. Fekvő lány gyermek, amely 5 kg úgyhogy ő nem tette meg a császármetszés mondta neki, hogy ő fog szülni a végén ő kínozták és nem lehetett a császármetszés és a baba feküdt az intenzív osztályon, hogy további vele, és a gyermek nem tudja.
A folyamat: Most kezeljük a következményeket.
Utána: kérem lányok nem szülni itt.

Olga → To: Laid in OPB1. Csak pozitív benyomásokat. Néztem az orvos Maria V., nagyon jó orvos óvatosan. udvarias, udvarias, és egyszerűen egy kedves ember. Az arány kitűnő, mind a lányok szeretnék köszönetet mondani annyira.
A folyamat: Impressions nem szabad elfelejteni! Szeretném megköszönni az egész csapatnak, hogy volt a születéskor. Külön köszönet mondani Maria Viktorovna neki türelmét és megértését. Különösen szeretném kiemelni az orvos-lélegeztető-altatóorvos Degtyarev Irina Pavlovna. Ez volt ő, aki hagyott egy csodálatos memória a szülés. Volt egy tervezett császármetszés és mentem át nagyon erősen, de Irina Pavlovna mindent megtett, hogy nem gondol a rossz. Ő készített egy hatalmas számú fotó a baba, és.
Utána: A szülés után, nyomja meg a OPS-4, néztem departmen Dina Alekseevna. Szép ember, tudod. Lányok nővérek túl nagy! Figyelmes, érzékeny és egyszerűen szórakoztató lányok. Köszönöm szépen!


Natalia → To: huchu megköszönni a személyzet a OPB-1 és értékeli a minőségi személyzet kiváló. A szakembergárda klalifitsirovannoy a nők születéskor boldogság, nem egy teszt. Külön köszönet Sotnikova Irina Alekseevna figyelmet, kedvességet otzyvchivost.Obraschalas nagyon óvatosan és
Elmondja minden akció, amelyért nagyon hálás. # 128519, # 128512, # 9786; Minden ápolók és az orvosok nagyon figyelmes Minden bizonnyal érdemes Head Tsz. OPB1.

→ A Love: fekve obs-1 születés után. Hozzáállás is nem rossz, a gyermek feküdt a kórteremben, nem gyerekorvos volt elégedett. Még megjegyzett a nevét, azt akartam, hogy gyorsan el onnan. De került át a patológia újszülöttek sárgaság. A körülmények vannak nagyon jó, csak morálisan nehéz és durva orvosok

Svetlana Beshmelnitsyn → Up: személyzeti kiváló. Különösen szeretném kiemelni az első orvos-lélegeztető-altatóorvos Degtyarev Irina Pavlovna. Vele kezdtem ülésező szülészeti csomag, szép barátságos emberek, szuper hozzáállás. Ez volt a császármetszés nélkül altatásban. Azt mondta, a baba, és tegye a mell, és közelebb lépett, hogy tudtam kapaszkodni az arcán, kezében a kilincset a baba, miközben nem vette el a fajta a szoba, képek olyan képek, amelyek egy életre.
A folyamat során a lányok, lehetősége van arra, hogy szülni Belgorod, ul. Nekrasov, d. 8/9

Alexander → A folyamat: nem tudom, mint orvos én szenvedtem. Fürdőzés után egy álmatlan éjszaka szülés előtt, általában nem hiszem, nem tudott nyomni normális, de az orvosok és a szülésznők szakmai éppen megmentett. orvos nevét (egy fiatal, nagyon szép, szőke haj) sajnos nem emlékszem (((csak annyit, hogy ő egy jó orvos - nem mond semmit egy pillanatra tőlem térni, varrni nagyon jól, és még jött a szülés utáni tanulj dolgokat! Hozzáteszem, hogy senki nem fordítottak.
Utána: Nem olyan jó, mint például a OPB vagy a szülőszobán, de nem olyan rossz. Az arány az orvosok és nővérek teljesen semleges.

Maru → [Pay tartózkodás]

A folyamat: A mellkas nem tesz a baba
Szörnyű bába fogott. Nem emlékszem a nevére, ő kiabált velem, és megmutatta, hogy psihi- mólón nem veszi át, valamint egy push, a legvégén magyarázható (húzni a fejét, hogy a has). Volt egy szép nő -Hello! Bár belőle morálisan könnyebb bylo.ot orvos nem összetéveszteni a folyamatban. de varrni is, köszönöm. Altatásban, valamilyen oknál fogva.
Utána: OBS 4: Dean Alekseevna- szuper! Az első alkalommal találkoztam egy nőgyógyász tudja, hogyan kell bántani zhenschine- soha nem emelte a hangját nem csak a támogatást. Díszítve nyak nyereség (csökkentette a korai nem volt ideje, hogy ki a maradványokat) th kiabált a fájdalomtól (na jó, nem tudott segíteni, akkor (((), támogatás tőle újra!
Bába Ale: az arany ember. Miután érzéstelenítés szállítás és nagyon szomjas, jól láttam. Ebből az erős mellkasi puffasztott. egy kicsit, és eltört)! Ez az ember rastsedil nekem a sérült és csomókat! Myself.

Dmitrij → A folyamat: a gyárban a termelés az egészséges gyermekek tiltva Porojan a felelőtlenség. felesége hozta az este volt egy kis sárral készült Uzi mondta oké fogjuk nézni 5 órakor kezdődött a vérzés újra Uzi csinálni, hogy egy csepp megfigyelt vérzés folytatódik a vacsora dönti el, mi a császáré, de ott volt költözött 2 órát, amíg nezashel teljes ember és megszámlálhatatlan tömegben az orvosok, amely arra vár, sürgősen Caesarea atomok mentett, az eredmény a gyerekek ikrek lány és egy fiú feküdt.
Után: [cenzúrázva]

Irina → Up: A kapcsolat kiváló.
A folyamat: Volt egy tervezett császármetszés, engem ő zam.zav.otd. Strukov SA Nagyon jó orvos, minden jól ment, a lány született egészséges, tökéletes varrat nélküli posledstviy.Sutki töltött az intenzív osztályon, ő jött hozzám, és ott. Ogoromnoe neki spasibo.A is szeretnék köszönetet mondani anazteziologu Irina Pavlovna a támogatást, amit már figyelembe vették a kívánságaimat rovására narkoza.Ochen jó szakember.
Utána: Az orvos volt zav.otd Zoe Kovboevna kiváló szakember, jött minden nap, hogy megkerülje, és minden interesovalas.Detsky orvos is nagyon jó, mindig válaszolt a kérdésekre, és ő nagyon sokat beszéltünk detey.Tak, hogy tetszett.

Remélem → To: Laid in OPB-1 kétszer, az első a megőrzése, második már a születés előtt. A második alkalommal jött ugyanaz az orvos, mint az első alkalommal - Zarudskoy Oksana Miroslavovna. Három hónappal később eszébe jutott, és én, és a terhesség. A nagy köszönöm neki! Ápolók megfelelőek, a poszt lehet megközelíteni bármilyen panasz bármikor a nap. Általában az OPB tetszett, jó hozzáállás, végezzen teljes körű vizsgálatot, CTG minden nap.
A folyamat: Sajnálom, nem emlékszem hogy bárki nevét, mert a sokk valószínűleg generikus). A legtöbb tetszett a bába, Julia tűnik. Általában orvosok dolgoztak szakmailag. Nem tetszik az a tény, hogy sokáig várni, amíg ők maguk harc lesz, ennek következtében a gyermek már több mint 12 órán át víz nélkül. Epiduralku most nem tenne meg, de ez az én döntésem volt, és aszerint, hogy jelzéseket. Ennek eredményeként tűzve egy csomó dolog, hogy ösztönözze összehúzódások. De a végén szültem is, egy egészséges gyermek, erőfeszítéseinek köszönhetően az orvosok.
Után: A szülés utáni megjelenítések nem voltak nagyon világos, különösen összehasonlítva a OPB és a szülőszobán. Az arány a nővérek - nem, de a munkát. Az orvosok normális, de minden lelkesedés nélkül. Megértem, hogy sok anya, és a személyzet egy csomó, hanem azért, mert az első néhány nappal a születés után - a legnehezebb, és lehet udvarias eléréséhez nemrég átadott nő. Volt leukocytosis, így megszúrta antibiotikumok, ha soha senki nem mondta, hogy a gyermeknek meg kell adni bifidumbacterin. Az eredmény - egy pár hónapig.

Julia → A folyamat: A szülés utáni is, minden csodálatos. Fekszem az 1. emeleten. Az orvos Vladimir nagyon figyelmes és érzékeny, kiderült, ő volt szolgálatban a fajta szobában, amikor szültem, és elvette a szülés, majd megütöttem az 1. emeleten a szülés, elbocsátáskor ez sokáig azt mondta, emlékszik rám szülni egy ilyen nagy, magam, és következmények nélkül, rövid valószínűleg tudta, hogy az egész kórházat. Gyermekorvos egyáltalán Istentől talán. Köszönöm Natalia A ..

Natalia → [Pay tartózkodás]

To: Laid a 3. osztályon. Minden tökéletes: nem volt szükséges várni szinte felvételi, gyorsan ki azonnal küldött különböző felmérések, akkor orvossal Alina Vlagyimirovna osztály és később az orvos, akivel szerződést kötöttek - Firsov S. Megérkeztem 40 hét akart szülni, bár nem sok ellenjavallat. Úgy döntöttünk, hogy még mindig van egy hét, hogy várjon nyugodtan a vajúdás, csak nézte állapotban.
A folyamat: Kézbesítés a szerződés szerint a kiút azok számára, akik a leginkább természetes szülés, de fél szülni otthon (mint én pl =). Tudod hallgatni a zenét, megy, ahogy tetszik, a férjem mindig ott volt és segített. Még hagyjuk pad speciális testtartást és a pihenés muz.kolonku. Egészségügyi személyzet jött csak, hogy ellenőrizze az állapotát és magatartás vizsgálatára és így a férjem és én is egyedül - viccelődött átölelve =).
Úgy vélem, hogy minden elvégzett orvosi beavatkozásra volt szükség, és annak ellenére, hogy lényegében „felgyorsult.
Utána: Office, 3. emeleti (nem emlékszem a szám).
Jó gyermekorvosok mindig mindent megmagyaráz a gyermek (kivéve, ha kérdezel), udvarias és barátságos.
Méz Nőgyógyászati ​​személyzet - keres, akivel kommunikálni, hanem egy jó benyomást, mint az egész.
Sokkal (mint mindenütt a gyógyszert) függ, amit kezelni az embereket - ha nem aplomb és barátságos - megfeleljen az azonos.
Boldogtalan, hogy a kiürített gyulladással. Bár ott voltam 5 napig, és mint minden eljárást.

Ljudmila → [Pay tartózkodás]

Elena → [Pay tartózkodás]

Utána: Fej a szülés után gyermekorvos Elena durva, a kérdéseket nem lehet megválaszolni, minden normális némi ambíció. Kellemetlen kommunikálni vele.