Vélemények és tanácsot műtét c1 th Regionális Gyermekkórház Archives - AVS Forum

Me Lapshin érdeklődő sebész. A műveletet végezte jól, nagyon ügyes shovchik gondosan kezelték a gyermek számára. Fontos számomra.
Lisp nem lesz pontosan. Kecske ugráló hozzátartozók - is. És ő kikényszerített pénzt tőled? Azt nem volt hajlandó csinálni a műtétet?Me Lapshin érdeklődő sebész. A műveletet végezte jól, nagyon ügyes shovchik gondosan kezelték a gyermek számára. Fontos számomra.
Lisp nem lesz pontosan. Kecske ugráló hozzátartozók - is. És ő kikényszerített pénzt tőled? Azt nem volt hajlandó csinálni a műtétet?

Igen, beszélek hozzá, alig merték tenni operatsiyu.My csak jött neki, hogy ne a saját, és abba az irányba, a gyermekek szexuális-ki.A felajánlotta szolgálatait és dicsérte, hogy jobb neki, még mindig senki nem naydem.Nu és azt mondta, hogy mennyire szükség van a művelet is követelt pénzt 5min.konsultatsii.


Igen, és lehet működtetni azt horosho.No hamis diagnózist sikerült tenni a célból, hogy deneg.Libo azt sugallják, hogy nem hiszi, hogy egyáltalán niche urológia.

Az egészségügyi személyzet nagyon jó. Orvosok képzett és nagyon figyelmes.
Ha megy az osztály tervezett műtét, megpróbál bejutni a tanács kifizetett (ott vannak 2 iroda, 70 UAH \ nap), mert általában egy teljes bolondokháza. 8 fő. A ház + minden anya + + hihetetlen hő az éjszaka hozta a gyermekek után sürgős műveleteket. (Kb 3 óra hangos robajjal a kerekes székek és gyújtás fény) + gyerek hozta a mentők akut légúti fertőzések és az éppen működtetett a gyermek nem egy jó szomszéd az ágyban. És vigye magával fém eszközöket, az átadási egy kályha melegíti a házi kosztot.

Minden tervezett műveletek (az úgynevezett „kisebb műtét”) lehet, hogy minden sebész. A helyzet olyan, mint a fogorvos: lehetséges, hogy kezelje a fogait „a német fogászat”, és akkor - a kerületi kórház. Mindenütt megvan a pluses és hátrányával. Jó sebészek „Dushku” nem történik IMHO.