Ventriculomegalia a magzat - okai, kezelése, tünetei

Ventriculomegalia jelentése patológiás változást a magzatban, amelyben kevés, vagy jelentős növekedése agykamrák méretben, ami neurológiai rendellenességek és agyi betegségek.

Ventriculomegalia a magzat - okai, kezelése, tüneteiOkok és tünetek ventriculomegalia

Kóros ventriculomegalia a magzat lehet viselni, mint egy elszigetelt jellegű, és lehet egy fordítva, társított más rendellenességet a fejlődés. Ebben a betegségben van egy nagy magzati agykamrák mérete elérte a 12-20 mm.

A modern orvostudomány, az egyik fő oka ventriculomegalia izolált kromoszóma-rendellenességek figyelhetők meg 17-20% nők rendellenességek a terhesség alatt.

Ennek több oka lehet ventriculomegalia obstruktív hydrocephalus, fizikai trauma, fertőzés, vérzés, és az örökletes tényezők. Patológia jelenléte fokozza más fejlődési rendellenességek.

Ventriculomegalia a magzat vezethet a fejlődés ez a baba Down-szindróma, Turner-szindróma és Edwards. A betegség érinti a változás az agyi struktúrák a szív és a mozgásszervi rendszer.

Tünetek ventriculomegalia egyértelműen azonosítható az ultrahang segítségével, és ezek megjelenése észlelhető a 20-23 hetes terhesség. Bizonyos esetekben, a patológia rögzített elején a terhesség utolsó harmadában, a legjobb időszak a diagnózis és felderítése a betegség tünetei 25-26 hét.

Ha az egység ventriculomegalia rendellenességek a magzat, akkor a valószínűsége súlyos megsértésének kromoszómák alacsony. A kezelőorvos határozza meg a kialakulásának kockázata agyi a gyermek megfelelően a megnövekedett kamrai szélességét.

Orvosi tanulmányok azt találták, hogy a kockázat a ventriculomegalia nagy a terhes nők körében 35 év (mértéke betegségek 0,5-0,7%), és a fiatal nők munkaerő jelentős mértékben csökkent.

A gyermekgyógyászat, három fő típusa ventriculomegalia:

  • nehéz típusú jelenléte a nagy növekedése agykamrák magzatot vagy az újszülöttet, valamint kombinálhatók más agyi rendellenességek;
  • a növekvő átlagos típusú kamrák 15 mm, és a kis változások a kiáramlás a cerebrospinális folyadék;
  • könnyű típus, amely egy egységet, és nem igényel komolyabb kezelést.


A betegség diagnózisa

Ventriculomegalia diagnosztizált terhesség alatt (17-33 hét) segítségével ultrahang és spektrális kariotipizálással a magzat. Perinatális Survey tartalmaznia kell az anatómiai rendszer tanulmányozását a magzat, különösen a kamra rendszer az agy.

Annak megállapítása érdekében, hogy pontos diagnózist végzünk keresztirányú szkennelés magzat feje a meghatározást küszöb oldalkamrák. Ventriculomegalia határozzák meg, amikor a méret a kamrák több mint 10 mm.

Ventriculomegalia a magzat - okai, kezelése, tünetei

ventriculomegalia kezelés

Ventriculomegalia fő kezelés megakadályozását célzó előfordulásának hatások a betegség, amely súlyos is lehet agyi betegség, és a központi idegrendszer.

A gyermekorvos, neurológus, mint rendelt kap orvosi kezelést antihypoxants, vizelethajtók és vitaminok.

Kezelésére ventriculomegalia írnak masszázs és fizikoterápiás gyakorlatokat (gyakorlatok statikus terhelést jelent a kismedencei izmok és a medencefenék).

Ahogy gyógyszerek célja, hogy megakadályozza a fejlődését a gyermek neurológiai rendellenességek felírni gyógyszereket célzó kálium-visszatartás a szervezetben.

Tudtad, hogy:

A várható élettartam kevesebb, mint a balkezesek, mint a jobbkezesek.

emberi gyomor megbirkózik tárgyak és orvosi beavatkozás nélkül. Köztudott, hogy a gyomornedv is feloldja egy érmét.

Rendszeres látogató szolárium kialakulásának esélyét növeli a bőrrák 60% -kal.

Az emberi csontok erősebbek, mint a beton négyszer.

Ha a mosoly csak kétszer egy nap - csökkenti a vérnyomást, és csökkenti a szívroham kockázatát és stroke.

Előzőleg azt hitték, hogy ásítás gazdagítja a testet oxigénnel. Azonban ezt a nézetet cáfolta. A tudósok kimutatták, hogy az ásítás hűti az agyat a személy és javítja a teljesítményt.

Az emberek, akik használják rendszeresen enni reggelire sokkal kisebb valószínűséggel szenvednek az elhízás.

Legmagasabb testhőmérséklet volt rögzítve Uilli Dzhonsa (US), amelyet bevezettek a kórházba, amelynek hőmérséklete 46,5 ° C-on

Az első vibrátor találták a 19. században. Dolgozott a gőzgépet és kezelésére szánt női hisztéria.

Működés közben agyunk töltünk az energia mennyisége egyenlő a hatalom a villanykörte 10 watt. Így a kép villanykörte a feje fölött idején az érdekes ötlet nem olyan messze az igazságtól.

Amikor a szerelmesek megcsókolják, mindegyik veszít 6,4 kkalory percenként, de közös csaknem 300 különböző baktérium.

A legtöbb nő, hogy minél több örömet a szemlélődés gyönyörű teste a tükörben, mint a szex. Tehát, a nők, törekedj a harmóniára.

Négy lebenykéit sötét csokoládé mintegy kétszáz kalória. Így, ha nem szeretnénk, hogy jobb, a legjobb, hogy nem eszik többet, mint két szelet egy nap.

Amellett, hogy az emberek szenvednek a prosztata egyetlen élőlény a Földön - a kutyát. Itt valóban a leghűségesebb barátok.

A gyógyszeres allergia csak az Egyesült Államokban töltött több mint $ 500 millió évente. Még mindig hiszek abban, amit módon véglegesen legyőzni az allergia megtalálható lesz?

A szóbeszéd vs Internet: válassza ki a leggyorsabb és legkényelmesebb módja, hogy írjon az orvos

A ritmus egy nagy metropolisz, a munka késő este, és a krónikus időhiány - mindez okoz a bélyegét az állam a mi egészségre. Néha még nekog.