Vér a vizeletben a férfiak okoz, a tünetek, a kezelés

Vér a vizeletben a férfiak okoz, a tünetek, a kezelés

Mi az oka kifejlesztett vérvizelés?

Mielőtt elkezdik fejleszteni az egyéni kezelési vérvizelés, orvos végez teljes körű vizsgálata a beteg azonosítása érdekében a valódi oka a betegség. Áthatolás a vér a vizeletben végezzük a hólyag-, vese-, ureter. Tényezőt figyelembe patológia tudható be: • sérülések különböző eredetű (vese vagy a hólyag szakadás);
 • fertőző betegségek (például, tuberkulózisbacilus);
 • daganatok;
 • konglomerátumok.

Vérvizelés férfiaknál is kiválthatja és belső tényezők által okozott genetikai hajlam. Beszélhetünk:

 • veleszületett vese rendellenességek;
 • túl gyors vagy lassú a véralvadási miatt bizonyos betegségek vagy expozíció bizonyos gyógyszerek;
 • érrendszeri betegségek;
 • papilláris nekrózis.

Figyelembe véve a különböző tényezőket, amelyek befolyásolják a fejlesztési vérvizelés férfiak, nem szabad szem elől tévesztenünk, hogy túl intenzív fizikai aktivitás, ami a vérnyomás-emelkedés. Ilyen vese véráramlás fokozódik (erősíti), amely ahhoz vezet, hogy megsérti a szűrés a saját glomerulusokban. De a legtöbb véres vizelet jellemzi a fejlesztés a betegségek, mint a hólyaggyulladás, prosztatagyulladás, urolithiasis.

Ennek oka a vér - hólyaggyulladás

Posztkoitális cystitis, amely tekinthető egy akut gyulladás a legfontosabb tényező, a véres vizelet férfiaknál. Ha figyelembe vesszük a befolyásoló tényezők fejlesztése hólyaghurut, az a szokás megkülönböztetni kórokozók bekövetkezett a húgyhólyag vagy más szervek az urogenitális rendszer közösülés során. Miután a urogenitális szervek aktív mikroorganizmusok reprodukcióval, amíg a korai gyulladásos folyamatot.

Tekinthető hólyaghurut és egyéb okok miatt, de végül mindannyian (hiányában megfelelő kezelés) vezet a megjelenése a vér. Bár tényező járult hozzá a fejlődéséhez hólyaghurut koncentrál, annak időben történő megoldása érdekében, hogy elkerüljék az esetleges komplikációk.Ennek oka az a vér - a prosztata

Ha egy ember szenved prosztata, akkor nem szükséges, hogy a vizeletből volt jellemző a vér jelenlétét. A gyakorlatban azonban ez nem történik meg újra, így az orvosok sürgetik minden ember szenved prosztata, legyen nagyon óvatos, időről időre, hogy egy vizeletvizsgálat, hogy hozzászokjanak a színét. Nem hozzák állapot prosztatagyulladás a vérvizelés, helyénvaló ideje, hogy megszüntesse a betegség tüneteit.

Ennek oka a vér - urolithiasisban

Gyakran az oka vesekő van vér. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a szabálytalan körvonalait a kövek károsíthatja a veséket vagy húgyúti (kövek műszak). Figyelembe véve az ilyen károk, véres vizelet normális, de mégis szükség van kezelésre, és azonnali, mert előfordulhat, hogy egy rés a vese vagy a húgyutak miatt a nagy méret a kő.

A diagnosztikai felmérés

Vér a vizeletben a férfiak okoz, a tünetek, a kezelés

Meghatározni a valódi oka a vérvizelés férfiaknál, gondos diagnózis végezzük, így később kezd fejleszteni az egyedi kezelést. A felmérés egy sokoldalú, tartalmaz egy sor olyan intézkedést, amely végül lehetővé teszi az orvos, hogy egy teljes képet a természet az alapbetegség. Beszél a betegen végzett vizsgálatban azt jelentette:

 • elemzése Nechiporenko;
 • végrehajtása mikroszkópos üledék;
 • egy elemzést a napi vizelet mennyisége;
 • bérleti elemzés meghatározza a mennyiségű vörös vérsejtek, végzett festéssel azonosítjuk FLOXIN pufferoldatban;
 • végző fázis-kontraszt mikroszkóppal.

Ezzel párhuzamosan, az orvos ellenőrzi a természet vizelés, valamint a legtöbb vizeletben. Az eredmények a megfigyelés:

 • a vér jelenlétét a vizelés közben, de a beteg nem érzi a fájdalmat - az ok eshet a daganat a húgyúti rendszer;
 • vörös vagy vöröses-barna színű vizelet, jelezve problémák a vesék;
 • élénk piros színű vizelet probléma az alsó régióban a húgyutak;
 • nagy fájdalmak vizelés közben, van súlyos fájdalom - húgyhólyag lehet sújtotta kövek vagy kórokozók;
 • állandó vágy, hogy vizelni, a nem teljes kiürülés érzése az elmentett - amely probléma a fejlesztési prosztatagyulladás.

Hogyan kell kezelni?

Mintegy öngyógyítás nem lehet figyelembe venni. Vér a vizeletben - elég komoly esemény, beavatkozását igényli képzett szakember. Várja meg a rendezvényre önmagában azt jelenti, tudatosan viselkednek súlyos következményekkel jár. A kezelés célja, hogy megszüntesse a fő betegség, ami miatt a megjelenése vér a vizeletben.

Amikor a pácienst egy erős vérzés „menadion”, „Dicynonum”, „kalcium-klorid”, „amino-kapronsav,” stop előmozdítása vér. Ezt követően, az orvos továbblép kezelésére az alapbetegség. A gyógyulási folyamat hosszú időt vesz igénybe, mert minden attól függ, a betegség természetétől.