Vér a vizeletben a férfiak okoz és diagnózis

okai

Vér a vizeletben a férfiak okoz és diagnózis
Vér a vizeletben átjárja az összes szervek az urogenitális rendszer. Tényezői e, van egy hatalmas mennyiségű: vagy testi sérülések, fertőzések, daganatok, kövek és így tovább. Közben pecsételő vizelés és miatt veleszületett rendellenességek a vese, a rossz véralvadási, vaszkuláris törékenység, papilláris nekrózis.Írja a vér, a férfiak is a tény, hogy ezek kevésbé húgyhólyaggyulladás vagy húgycsőgyulladás, hanem az a tény, hogy a hólyag vagy vesék tuberkulózisbacilus vagy ezekben a szervekben fordul elő a gennyes folyamatok, amelyek által kiváltott baktériumok. Továbbá, a vér mentesítést a húgycső eredhet vesekárosodást vagy húgyhólyag.

Felhívás az összes lehetséges tényezőt pecsételő a vizeletben, meg kell jegyezni, és megerőltető testmozgás, a magas vérnyomás. A háttérben ilyen események fokozza a vese véráramlását, és szűréssel zavarják azok glomerulusokban. Vannak olyan esetek, hogy a vérzés a húgycső menni, amikor egy férfi, miután túlzott testmozgás megengedett magának egy hosszú vakáció.

Tettesek vizeletürítés vérrel lehet prosztatarák, hiperplázia, vesekő betegség, trauma húgycső falak és így tovább. Meg kell jegyezni, hogy nagyon gyakran a vizelet vöröses árnyalat annak a ténynek köszönhető, hogy voltak bizonyos élelmiszerek, mint például a cékla az étrendben. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ha van vér a péniszbe, vagy jelen van vizelés közben, akkor bármikor nem lehet figyelmen kívül hagyni, és egyeztetés nélkül orvosi szakértők ebben az esetben nem lehet csinálni.

Ha egy ember vér a vizeletben, vagy hagyta folt a rövidnadrág nemi érintkezést követően, hogy hiteles bizonyíték cystitis. Gyulladást okoz a vér lehet hideg, gyakori székrekedés, rossz minőségű ellátás és tagja a végbélnyílás, a rendszeres viselése szűk alsónemű.

Vérzés a húgycső hólyaghurut okozta trichomonádok, Staphylococcus, Escherichia coli, Candida gomba. Továbbá, azok megjelenését váltotta ki hosszan tartó használata gyógyszerként, maradékok, amelyek amikor megjelent a hólyagba irritált annak falán, ami gyulladást és kialakítva.Prosztatagyulladás egy gyulladás a prosztata betegségek. De érdemes megjegyezni, hogy a vér a vizeletben, illetve a kiválasztási egy tag - ez nem a fő tünet a prosztata és a jelenlétét, ha ez nem szükséges. De az ilyen esetek azonban jegyezni, ha van vér a húgycső - meg kell, hogy legyen éber, mert ez lehet az első jele a prosztatagyulladás.

A vért a pénisz

Vér a vizeletben a férfiak okoz és diagnózis
Nagyon gyakran előfordul, hogy a férfiak mellett a megjelenése vér mentesítés vizelés közben, vér jön ki a pénisz a cselekmény vagy foltok állandóan látható nadrágot. Ez a jelenség - ez nem egy fiziológiai tulajdonság, de a jele egy betegség - urethrorrhagia - patológiai a vizelet csatorna.

Vagy vér jön a sperma - egy különleges betegség a férfiak körében. Ahhoz, hogy öngyógyítást kiküszöbölése érdekében a vérzés a pénisz, bármikor nem lehet, mivel csak bonyolítja a helyzetet, és nem vezet a teljes gyógyulás. Ha elment a vér mentesíti a pénisz, szükséges, hogy azonnal keresse fel az urológus és tájékoztatja őt milyen körülmények között történt.

diagnosztika

Vér- és vizeletvizsgálat - a kötelező laboratóriumi vizsgálatok ezt a jelenséget. További vizsgálat van hozzárendelve húgyhólyag biopszia eliminálható szervek, renális ultrahang és meghatározni a szintjét vérzés keresztül trehstakannaya mintát.

Megfigyelések, amelyek megkönnyítik a diagnózist:

  • Blood vizelés közben, vagy észrevehető foltok a nadrágot, és ez nem okoz fájdalmat, akkor beszélhetünk a különböző tumorok a húgyutak;
  • Ha a vizelet vörös vagy barna, ez azt jelzi, hogy probléma van a vesék;
  • Vizelet fényes Scarlet - problémák az alsó része a húgyutak;
  • Túl sok fájdalom sütés hatás vagy nehéz vizelés jelezheti kövek vagy fertőzés a húgyhólyag;
  • Ha van egy vágy, hogy vizelni folyamatosan, és ez a vágy nem kíséri egyfajta kiürítése - prosztata problémák és a vese vagy a fertőzés az urogenitális rendszer. Általában együtt a fő tünetek mindig reszket és a láz.

Mivel a vér jelenlétét mentesíti a pénisz vizelés közben - annak a jele, egy betegség, a kezelés általában kapcsolatban végezzük el a kezelést a fő betegség. Kezdeni megállítani a vérzést. Ha a húgyvezeték vagy a húgycső kavicsaik, akkor a beteg kijelölt görcsoldók és termikus eljárások megkönnyítése köpés. Ha a kövek nem megy ki a saját, majd a műtétet. Attól függően, hogy az alapul szolgáló betegség, a beteg lehet, hogy vérátömlesztést, plazma.

Emlékeztetni kell jegyezni, hogy ha a vérben a húgycső vagy tartósan megmarad látható a rövidnadrág - egy ébresztőt, amely előírja, látogatások és konzultációk urológus.

Ne feledje: self-veszélyes!