Vér a vizeletben egy macska 1

Vér a vizeletben egy macska 1
vér a vizeletben egy macska (vagy macska) annak a jele, a különböző betegségek, mint urológiai területeken, mint a szisztémás elváltozások. A tudományos neve a vér a vizeletben a fogalom vérvizelés. A legtöbb tulajdonosok könnyen észre változást a vizelet színe, különösen azokban az esetekben, ahol a macska csinálja a rossz helyen, például a padlón vagy a szövet. Vér a vizeletben észrevétlen marad, ha a macska vagy a macska kell, hogy küldjön ki az utcára. A legtöbb esetben, a vér a vizeletben a macskák, jelezve húgyúti megbetegedések. Ez lehet például urolithiasisban. mint a fertőzések, stb .. Sokkal kevesebb ez a tünet jelzi trauma (ha csak az a tény, kár volt a történelem, a betegség). Kimutatása vér a vizeletben - tünete komoly oka annak bármely előfordulása igényel orvosi beavatkozást. A tulajdonos meg kell értenie, hogy a vér is természetes formában - egy vörös és egy sötétbarna vizelet, olyan esetekben, amikor a vizeletet a vér azonnal felszabadul, de egy idő után, és ideje, hogy bomlanak, míg a hólyag . Vér a vizeletben a macskák, általában azt jelzi, súlyos állapot, azonnali orvosi ellátást igényel. Ezután fogunk bemutatni Több információra okait vér a vizeletben egy macska.Mint látható vér a vizeletben?

Vérvizelés gyakran pontosan meghatározható ahhoz, hogy változtatni a színét a vizelettel. Azokban az esetekben, amikor a vörösvértestek (eritrociták) változást okoz a vizelet színe, ami látható szabad szemmel, egy ismert állapot vérvizelés explicit. De ilyen körülmények között, amikor a vér a vizelettel távoznak kis mennyiségben, változik a vizelet színe sem az orvos, sem a tulajdonos nem veszi észre, akkor egy ilyen állam az úgynevezett látens vérvizelés és csak úgy lehet meghatározni a vizelet vizsgálatára. Néha macskák szekretálnak tiszta vért, és ki a tálcát, és a maradványai a vér látható a bevonaton az állat a comb közötti területen.

Mi az oka a vér a vizeletben?Vér a vizelet egy macska által okozott számos betegség és után a fizikai hatások, például, miután a csökkenés a magasból vagy dudorok. Az alábbi lista a leggyakoribb oka a vér a vizeletben. Az, hogy a okok az alábbi listában megfelel a előfordulás gyakorisága a gyakorlatban állatorvos:

- Betegségei az alsó részek a húgyutak a leggyakoribb és veszélyes elég ok, hogy adjon a klinikai megnyilvánulásai vérvizelés. Másfelől, ezt a feltételt alakul urolithiasis macskák, így cystitis, urethritis, károsítja a nyálkahártya és vérzést okoz. Cystitis okozta csak a baktériumok nélkül urolithiasis is megjelennek vér a vizeletben.

- Vérzéses glomerulonephritis vezet teljes vérvizelés, ha egyenletes színű vizelet vért, így általában nem megnövekedett vizelési inger;

- A veserák, a húgyutak, a húgyhólyag vagy a nemi szervek;

- Károsodása a húgyutak, a reproduktív szervek, húgyhólyag. Falling magasságból gyakran vezet a rövid távú elszíneződése vizelet miatt a vér benne vöröses színű;

- Mérgezés patkánymérget, vagy más antikoagulánssal;

- Veleszületett rendellenességek a kismedencei szervek, általában abban nyilvánul meg fiatalon;

- Reakció bizonyos gyógyszerek, mint például a kortikoszteroidok, érzéstelenítők;

- Parazita veszteség macskák minősül ritka alkalom a megjelenését vér a vizeletben.

Diagnosztizálása az oka, és olyan betegségek kezelésére, ami a megjelenését vér a vizeletben

Mint általában, az állatorvos lesz szükség számos tanulmány, hogy meghatározzák az oka a vér a vizeletben, mivel ez függ a kezelés hatékonyságát. Ez megköveteli a részletes anamnézis, az eredmények a vizeletmennyiség ellenőrzését. Etetés és macskák viselkedését is fontos. A legtöbb információt lehetővé teszi a gyorsabb és pontosabb, hogy adja meg a helyes diagnózist. Kémiai és fizikai elemzése vizelet könnyen meg tudja állapítani a bakteriális cystitis és urolithiasis, valamint más betegségek urológiai szférában. Amikor a vér forrását az alsó húgyúti vizeletben rendszerben, általában festett egyenlőtlenül, az első vagy az utolsó része vizelet lehet keverni a vér, míg a renális eredete a vérzés figyelhető az úgynevezett teljes vérvizelés (szín „hús hulladékai”), ha a vizelet elkövetett egyenletesen színezett vörös. X-ray a húgyhólyag, ultrahang vizsgálat a vizelet képződését és húgyúti szervek van szükség, hogy tisztázza a diagnózist. vérvizelés kezelés függ a kezdeti állapotban és az okokat okozza. Amikor elzáródása a húgycső homokkal vagy kő (ami sokkal gyakoribb a macskák) előírhatja sürgősségi műtét, bakteriális cystitis állítólag szedjen antibiotikumot. Ha a daganat diagnózisa, a műtét követő kemoterápia ajánlható. Kapcsolatos problémák megoldásához a húgyúti vagy a vese, fel lehet ajánlani egy diéta, összetételének megváltoztatása a vizelet és / vagy drogok, mint a szükséges forrásokat.