Vér a vizeletben egy macska kezelésére és megelőzésére

Sokan közülünk tartani macskák, mint a kedvenc háziállatok. Mindig aggódni, amikor elkezd fájni. Gyakran nem tudjuk, hogyan kell viselkedni a különböző helyzetekben. Az egyik leggyakoribb - a vér a macska vizeletében.

Vér a vizeletben egy macska kezelésére és megelőzésérelehetséges okok

Kezdeni, fontos megjegyezni, hogy a normális vizelet minősül, amelynek nincs szúrós szaga, színét és tisztaságát. Ha valami baj van, akkor azt javasolja, macskák betegség. Vér a vizeletben lehet az oka, hogy urolithiasis vagy cystitis. Mindkét betegség kell kezelni sürgősen. Azonban először is meg kell menni az orvoshoz. Meg fogja tenni a szükséges vizsgálatokat, és diagnosztizálni. Következő lesz rendelve kezelés immunstimuláns, antibiotikumok, vízhajtók és.

Fejlesztési urolithiasis

Vér a vizeletben egy macska kezelésére és megelőzésére

Ez patológia egyik leggyakoribb. Meg kell jegyezni, hogy a homok és kövek nem alakul ki a vese és a hólyag. És a macskák betegség sokkal gyakrabban fordul elő, mint a macskák. Általában elkezdenek megbetegszik idősebb állatok 2-6 év.

Itt lehetőség van nyomon követni a formáció két típusú kövek: struvit és oxalát. Jellemzők urolithiasisban macskák némileg eltérő, ellentétben a kutyák vagy az emberek. Az ok a struvit nevezhető rossz etetés. A takarmányok nem sokkal a foszfor és a magnézium. Továbbá a vizelet savasságát során változik a betegség. Sokan tévesen úgy vélik, hogy a macskák kell etetni a halakat. És ez az élelmiszer hozzájárul a urolithiasis, majd megy a WC-macska vére.

Elhízás - is jelentős kockázati tényező. Egyesek úgy vélik, hogy az ilyen betegségek hozzájárul a száraz élelmiszer. Azonban ez nem az. Sok takarmány létre csak preventív célokra, mint a patológia és tartalmazza az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot. A lényeg az, hogy az állat a vízzel a kívánt mennyiséget. Ennek eredményeként, a használt alacsony minőségű takarmány komponensek savanyú a vizeletben, és macskák idősebb kicsapjuk oxalátok. Szerencsére ez a jelenség nem tekinthető túl gyakori.

Vér a vizeletben egy macska kezelésére és megelőzésére


A klinikai tünetek a betegség

Vér a vizeletben a macska nem az egyetlen tünete ennek a patológia. Az állat általában kezdődik, hogy menjen a WC és tapasztalatait a nyilvánvaló rossz közérzet. Ez a betegség nagyon veszélyes, mert a szemcsék alakulnak át a csőbe, amely nem teszi lehetővé, hogy szabadon hagyja a vizeletet a hólyagból. Annak érdekében, hogy amennyire a húgyhólyag tele van, akkor csak érzi a rá. Normális esetben ez nem haladhatja meg akkora, mint egy dió.

Ha igen, akkor azonnal meg kell menni egy állatorvosi klinikán. Ez az állapot nagyon veszélyes az élet az állat. Úgy kezdi érezni, nagyon rossz. Tekintettel arra, hogy a hólyag túl feszített, a véredények kezdenek robbant, a vizelet a vér, úgyhogy előfordul erős mérgezés. Macska megáll eszik és iszik, nem mozog, és az indítása után hányás, izomgörcs, remegés és jelennek meg. Ezért van az, amint kimutatható vér a vizeletben, a kezelést azonnal meg kell kezdeni. Így van ideje, hogy teljesen gyógyítani az állatot egy gonosz betegség. És ha nem teszünk semmit sokáig, a kisállat fog halni hamarosan.

Vér a vizeletben egy macska kezelésére és megelőzésére

A vér egy terhes vagy szült egy macska

Meg kell különösen óvatos lenni vemhes állatoknál. Ha volt vér a vizeletben egy macska, aki elvárja, hogy az utódok, azt komolyan kell hívni a tulajdonosok. Ahhoz, hogy a szülés bármely módon ő nem kell. Ha bármely szakaszában a terhesség volt valami ilyesmi, az állat azonnal vezesse az állatorvoshoz. A szakember először az összes megvizsgálja a beteget, és rávenni, hogy egy ultrahang. A felmérés segít meghatározni a magzat milyen állapotban.

Annak érdekében, hogy megállítsa a vérzést, az orvos adja be vérzéscsillapító gyógyszert. Ez lehet egy eszköz „Vikasol” vagy „Dicynone”. Meg kell jegyezni, hogy a macskák - meglehetősen szokatlan lények. Még ha 1,5 hónapos terhesség elvesztik egy cica, képesek hordozni és szülni megmaradt teljesen egészséges. Ezért találni vérvizelés egy macska, akkor nem kell azonnal pánikba esni. Csak azt kell megmutatni egy állat technikus. A szülés után, a méh vért körülbelül két hétig. Ez a jelenség akkor tekinthető teljesen normális. A legfontosabb, hogy ideje változtatni az alom az anya, és megakadályozzák a kibocsátást, amelyek kellemetlen szagot.

Vér a vizeletben egy macska kezelésére és megelőzésére

A legnagyobb keshbek 50 online áruházak MEGABONUS Népszerűség keshbek szolgáltatásokat használ (ügyfél visszatérő költött pénz vásárolni őket) óta folyamatosan növekszik. Ez érthető, hiszen időnként.

Vér a vizeletben egy macska kezelésére és megelőzésére

Vér a vizeletben egy macska kezelésére és megelőzésére