Vér a vizeletben egy macska okoz és a kezelés

Azonnali segítségre lesz szükség, ha az állat tulajdonosa talált vér a vizeletben egy macska. A helyes diagnózis állat állatorvos tette, amikor meg fogja vizsgálni, és egy vérvizsgálat. A gyógyászati ​​neve vér a vizeletben - hematuria, mind állatokban, mind emberekben.Ez a diagnózis lehet harang sok betegség az állatok. Ne felejtsük el, hogy az állat nem panaszkodik a fájdalom, így pi észlel vérvizelés azonnal forduljon orvoshoz. Annak érdekében, hogy pontosabb diagnózis szükséges, hogy összegyűjti a vizeletet közvetlenül egy fertőzött állat, és vigyük a klinikára.

Tartsuk szem előtt, hogy az orvosi vizsgálatok tárgyát vizelet, amely csak 2-4 óra.

Okai és kezelése macskák vér a vizeletben

 • Gyulladt vesék. Ezek a tünetek is előállíthatjuk bármely gyulladásos folyamat, amely fáj a veseszövet. Sürgős kezelést egy macska, amely a vér a vizeletben, szükség van a progresszív fertőzés sújtotta a medence és a csésze test. Leggyakrabban a vesék háziállat szenved sérüléseket kapott következtében sérülések. Kiderült, hogy ebben az esetben jelenik meg a vizeletben a vérrögök képződését.
 • Érintett következtében gyulladás a húgyvezeték. Ez azért van, mert az osztályok a urogenitális rendszer található méreg, és nem védi a gyulladást.
 • Onkológiai folyamatokat. A vérzés a daganat okozta. Ezek a tünetek arra utalnak, hogy az onkológiai eljárás egy előrehaladott szakaszában, és azonnal forduljon állatorvos. A megjelenése vér a vizeletben a jele az azonnali kezelés az orvos.
 • Sérült hólyag. Ez a tünet lehetséges zúzódás. Az első jele a vér a vizeletben sérülés után szeretnénk felvenni a kapcsolatot a szakember. Sérülés után is nyit egy elég erős vérzés.
 • Vesekő betegség. Ez a betegség kialakulását agancskorall kövek a vizsgálat során a vérvizelés. A fájdalmas tüneteket lokalizálható a vesében, csészék, a medence vagy a húgyhólyag. Amikor gyaloglás vagy fordult ők beteg szövetben az állat éles szélek. Ezért a vizeletben megjelenik a vérrögök képződését.

Vér a vizeletben egy macska okoz és a kezelés

Állati szenvedést urolithiasisban azonnal vezet a szakember. Húgyvezeték kövek esnek az aktuális vizelet, ahol ők maguk nem alakítható ki. Tedd háziállat mochetochnye módon nagyon vékony és keskeny. Szerint a húgyúti néha mozgatni eltolása sója vagy mészkő képződmények. A kiáramló vizelet lehet teljesen vagy részlegesen blokkolt, a húgyvezeték fala sérült idegen test. Ebben az esetben a vizeletben jelenik pecsételő.

Gyógyszerek befolyásolhatják a macska hátrányosan, sőt bódító. vér a vizsgálat kábítószer problémák különös figyelmet igényel.

Ha drogok, amelyek célja az emberek, ezek befolyásolhatják a szervezet paradox macskák. Gyógyszerek okozhatnak vér a vizeletben, és ez a rózsaszín vagy sötét, ritka esetek, nyitott vérzés. Nem ajánlott, hogy a macskák aszpirint vagy paracetamolt. Challenge nephrológiai betegségek vagy parenchyma képes megfertőzni gentamicin. Ezért úgy vélik, különösen veszélyes a macskák.A szín a macska vizelet: Vajon vérvizelés?

Minden tulajdonos szeretné tudni, hogy mi a kedvenc, amikor meglátja a megváltozott színe vizeletben. Tudnia kell, hogy ez nem feltétlenül egy tünete a betegségnek. Ahhoz, hogy változtatni a színét a vizelet elegendő, és hogy az állat egyszerűen túlmelegedhet.

Továbbá, a színváltozás által kiváltott változás az étrend, illetve a reakció alkalmazása gyógyszerként. Ha ezek egyike sem alkalmazható, a sötétebb vagy rózsaszín vizelet jelezhet súlyos betegség. Ilyen helyzetekben az állat különleges figyelmet igénylő erre tartalék rendszert és a türelem.

Önmagában vérvizelés nem veszélyes. Ha ez általában az állat sokat veszít a vér nem kivétel a traumás esetek belső vérzés.

Vérvizelés patológia macskák

Ha vért kimutatható a vizeletben a macskák kezelés szükséges. Mivel ez jele lehet akut vagy krónikus betegség.

Számos patológiás macskán:

 • Policisztás vesebetegség. Hosszú ideig a betegség nem mutatkozik meg, de utal komoly. Vese- munkák ciszta képződik rajtuk. Amikor fut, egy nehéz eset áll elő, vérvizelés. Ilyen előrehaladott esetekben, nincs radikális intézkedéseket a gyógyulás, sokszor halálos kimenetelű volt. A kezelési módszerek csak támogatja.
 • Genitális betegségek. Leggyakrabban, a vér a kedvtelésből tartott kerül a vizeletbe gyulladásos betegségek vagy a rák a reproduktív rendszer. A macskák azt Oncology méh vagy a petefészek, és a hímek szenvednek gyulladás vagy prosztatarák patológia.
 • Vér a vizeletben a macska megjelenik akut cystitis. Határozza meg a betegség lehetséges, ha vizelés közben döntők jelennek rózsaszín foltok, vagy csepp vér.

Minden tulajdonos tisztában kell lenniük azzal, hogy az összes gyulladásos folyamatok által kísért állat mérgezés. Leggyakrabban, az állat nem ad a jele, hogy ő a fájdalom gyulladás során. Mérgezés - ez ugyanaz a mérgezés, akár halált is okozhat a belső okok miatt.

Vér a vizeletben egy macska okoz és a kezelés

A kezelési módszerek a hematuria

Ha macska vizelet vért kell látni a szakember, aki megmondja a helyes kezelési módszer. Ha a helyes diagnózis, kezelési stratégiát választott.

A legfontosabb dolog, hogy megtudja az oka az állat patológia alakult.

Az állatorvos végezzenek átfogó diagnózis, felírni a diéta, vegye fel a gyógyszereket. A szakértők megállapítása a betegség okát, nem csak megjelenésében, hanem figyelembe kell venni az eredmények az elemzés a felmérés során. Tactics kezelés választjuk egyenként a kedvtelésből tartott, miután világossá vált, etiológiája:

 • Gyógyítja meg a beteget húgyúti rendszer.
 • Megoldja a problémákat, a reproduktív rendszer.
 • Állatorvos feladata, hogy semlegesítse a következmények sérülés után egy állatban. Ha ez nem csak egy zúzódás, és a belső szervek károsodását vagy egy kis szünetet, ő nem a műtét.
 • Tüneti kezelés használják policisztás fajtiszta macskáknál, mert vannak kitéve ennek a betegségnek. Egy ilyen diagnózist igényel speciális ellátást az állatok. Teljesen policisztás nem kezelik, így meg kell, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri és támogatja az állatgyógyászati ​​készítmények.

Vér a vizeletben egy macska okoz és a kezelés

A kezelési módszerek a kasztrált macska

Az okok a kezelésére a vér a vizeletben egy macska kasztrált változhat. Bizonyos esetekben a kasztráció - a betegség megelőzése. De a legtöbb tulajdonos ivartalanítani állataik további probléma nélkül reprodukció. Azt is meg kell jegyezni, hogy a kasztrációs betegségmegelőzés nem érvényes minden a faj.

Urolithiasisban kíséri, mint a macskák ivartalanított és ivartalanított nőstény. Ez azért van, mert ilyen műtét után a húgycső szűkül.

Egy keskeny csatorna kimenet kemény só és meszes homok. Amikor gematurgii ivartalanított macskák vizelet mennyisége csökken. Továbbá, ilyen műveletek után kell takarmányozás, hogy elkerüljék a vesekő.

Megelőző fellépés gematurgii

Elemzése után a faktorok, amelyek a vérvizelés próbálja kiküszöbölni azokat, vagy minimumra csökkentsék.