Vér a vizeletben, okok és a kezelés

Okai véres vizelet

Problémák a vesemedence

Ha a vesék begyulladnak, ez vezet a vereség a vesemedence. Az ilyen gyulladás (pyelonephritis) gyakran a nőket sújtja. Terhesség is csatolni kell a gyulladást. Vesemedence gyulladását miatt bakteriális fertőzést.A megjelenése jelei kapcsolatos gyulladás a hőmérséklet növelésével, előfordulása hideg. Gyakran kíséri fejfájás, hányás, vesegörcs. Néha úgy tűnik, hogy a fájdalom az ágyék, és a vizelettel szennyezett vér. Ha a gyulladás a vesét vételi előírt gyulladásgátló szerek.

Gyulladás a hólyag

Húgyhólyaggyulladás kíséri gyakori vizelés, amely mellé egy égő érzés és fájdalom is. Súlyos betegség vizelet tartalmazhat nem csak a vér, hanem a nyálkahártya részecskék. A kezelés a betegség nevezi ki a túlzott alkoholfogyasztás, figyelembe vízhajtók, izomlazítók, gyulladásgátlók, gyakran antibiotikum-terápiát.

Problémák a vesekő

Vér a vizeletben jelenhet meg, mert a vándorló kövek, amelyek tünetei lehetnek a vese, valamint a vizelettel ürül. Néha ez a folyamat kíséri erős fájdalom vagy görcsök, hányinger és láz.

Távolítsuk köveket lehet egy a sok közül. Esetenként ez történik egy hurok. Néha nem tud műtét nélkül. Az orvosok használni Lithotripters - berendezés létrehozása, amellyel zúzott kő a hólyagban. Eltávolítása a kis fragmentumokat érjük mosással vagy szívó eszközzel.A megjelenése tumorok és sipolyok

Vér a vizeletben - az egyik a tünetek a prosztatarák. Nem feltétlenül a daganat rosszindulatú, de nem tudja anélkül, hogy alapos vizsgálatot. Ha problémája van a prosztata, vér jelenhet meg a sperma. Ha a vér elengedi, jelezhetik a hólyag sipoly.

endometriosis

Az endometriózis az úgynevezett endometrium proliferációját üreget a szövetben, ahol a norma nem lehet. Ezek a daganatok kapcsolódnak gyűrűs változásokat, amelyek hasonlítanak azokra változások kapcsolódó a menstruációs ciklus. Endometriózis arc és a hólyag, ezért van vér a vizeletben.

haemoglobinuria

A megnövekedett fizikai megterhelés vörösvértesteket elpusztító. Ez akkor fordul elő felhalmozódása a vér a vizeletben pigment. Emiatt a vizelet piros lesz, bár a tünet eltűnik hamarosan. A előfordulása haemoglobinuria társul a transzfúziós összeegyeztethetetlen vér vagy vérmérgezés, valamint betegségek, például skarlát, tífusz, vagy számos betegség egy fertőző jellegű.

Ha a vér jelent meg a vizeletben, még távollétében más tünetek, forduljon orvoshoz. A vér jelenléte a vizeletben szinte mindig beszél súlyos betegségek. Ha a sérüléstől, és ott volt a vér a vizeletben készítmény, az azt jelzi, belső szervek károsodását.

Anatómiai nők hozzájárul a megjelenése vér a vizeletben, például nyomja ki a hüvelyben. Ha vett vizeletminta menstruáció alatt, ez nem tekinthető megbízhatónak.

Előfordul, hogy a vizelet eltarthat egy vöröses árnyalat elfogyasztása után nagy mennyiségű bizonyos ételek vagy italok gazdag vörös szín, mint a répa vagy a gránátalma leve. Természetesen ebben az esetben a pánik, és próbálja felfedezni az ő szörnyű betegség nem szükséges, de meg kell győződnünk arról, hogy néhány órával azelőtt, hogy ténylegesen evett vagy ivott valami ilyesmi, és hogy ennek hiányában az ilyen termékek az étrend a vizelet van egy normális színét.

Oldal hasznos volt? Oszd meg a kedvenc közösségi hálózatát!