vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

Biokémiai vérvizsgálattal is sok betegségek, valamint megismerhetik a elégtelen vagy túlzott tartalmának különböző alkatrészeket a vérben. Az egyik ilyen elem a kreatinin.vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

Mi kreatinin?

A norma a vér kreatininszintjének

A norma a szérum kreatinin nők és a férfiak eltérő jelentéssel. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az izomtömeg a férfiak általában magasabb, mint a nőké, illetve és az arány a vér kreatinin.

A legújabb kutatások szerint az ezen a területen, norma a nők egy alakja 57-93 mol / l és a férfiak - 80-115 pmol / l. Ami a gyermekek számára, hogy meghatározott egyes előírások mutatók elsősorban attól függ az életkortól, de minden esetben azok jelentősen alacsonyabb, mint a felnőttek.

Ahhoz, hogy a legmegbízhatóbb eredményeket biokémiai elemzés, és az alapján a pontos diagnózis, meg kell alaposan felkészülni az eljárást. Különösen a biokémiai vizsgálatok a vér kell bevenni éhgyomorra, lehetőleg reggel. Az utolsó étkezés ne legyen kevesebb, mint 9 óra előtt az eljárást. Ellenkező esetben, az eredmények pontatlanok lehetnek, vagy nem felel meg a valóságnak.

Ha az eredmény biokémiai elemzése azt mutatja, hogy a vér szérum kreatinin, akkor lehet érvényes oka a termelés bizonyos diagnózisok. Például, gyakran, megnövekedett kreatinin-szintjét a vérben az emberek akut veseelégtelenség, krónikus veseelégtelenség, hyperthyreosis (pajzsmirigy javított funkció), valamint a kárt, hogy egy nagy terület az izomszövet.

Nem szabad elfelejteni, hogy a kreatinin-szintjét a vérben jelentősen nőtt a sportolók, szerelmesek a húskészítmények, valamint azok az emberek, akik szed különböző gyógyszerek, amelyek befolyásolják ezt a számot.

vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

Hogyan lehet csökkenteni a vér kreatinin?

A legfontosabb, hogy időben orvoshoz fordulni felíró terápiát. Azonban, akkor segíts magadon, és a saját.

Például abban az esetben, húsfogyasztás nagy mennyiségben, az egyetlen megoldás az, hogy csökkentse az összeget a napi étrendben. Ez lassítja a termelési folyamat kreatininszint a vérben, és így csökkenti a sebességet a normál szintre.Be kell, hogy több tiszta víz, különösen az ásványi és nem szóda.

Az étrend legyen sok friss gyümölcsöt és zöldséget: citrusfélék, gránátalma, paradicsom, tök, stb

Ideális esetben meg kell feladni a fehér kenyér és enni, amennyit csak tudsz a hajdina kása.

vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

Mivel a sportolók kreatinin szint emelkedett, ennek következtében a nagy fizikai stressz kialakulásához ezt az anyagot. Ebben az esetben célszerű változtatni az életmódunkat, és valamelyest csökkenti a fizikai aktivitást.

Ellenkező esetben (ha a diagnózis - veseelégtelenség különböző formákban és más betegségek), a kreatinin koncentrációja függ azaz a kezelés eredményeit a specifikus betegségek. Ebben a helyzetben fontos, hogy szigorúan tartsák be az összes követelményt a kezelőorvos.

vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

Anti-Müller hormon: normál, támogatni, lefokozták

Anti-Müller hormon fontos szerepet játszik a reproduktív rendszer kidolgozása és megvalósítása a termékeny funkció, mint a férfiak.

vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

A norma a vércukorszint nőknél

] Az egyik fontos anyagok összetételében az emberi vér glükóz, vagy ahogy ők nevezik még - cukor.

vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

Alacsony hemoglobin: okai, tünetei és kezelése

Hemoglobin - egy fehérje tartalmú vas. Enélkül az oxigénellátást az emberi szövetet. Ezért.

vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

TSH norma a nők

Pajzsmirigy-stimuláló hormon (TSH) - egy hormon, amely termelt az agyalapi mirigy (egy mirigy belső szekréció, található.

vér kreatinin arány, emelkedett kreatinin

ESR a norma a nők

Vérsejtsüllyedés - jelzi, meghatározva egy klinikai vérvizsgálatot. Meghatározása ESR.

Nem tudtam, hogy a fűszeres ételek okozhatnak hólyaghurut. Szeretem és sós és borsos, és most itt van.

Azt hittem, az egyetlen, aki erre nem tudta eleinte ez volt minden jó, majd egy jinxed élő 9 éves szex és van majdnem 2 évig azt kérdezem magamtól, nem úgy tűnik, csúnya, és mi történt, és nem értem, hogy nem volt szeretője is beteg. Egy őszinte beszélgetés nem megy él, mint a szomszédok az ágyon

Kiderült, hogy nem vagyok egyedül! Elnézést magad! Egyetértenek velem, kedves nő, ŐK US kitolja árulásért. Olvastam a sértések és arra a következtetésre jutott - élünk egy életet, és ezért ha figyelmen kívül hagyjuk a natív szeretett egy. Csak egy kiút - a szerető!

Általános tájékoztató jellegűek.
Ha egy nő, kettévágott valaki másnak a család, én megsértette a lelki törvény, amely nem egy ember, hanem az Isten! Aztán, függetlenül attól, hogy valamiféle érvek indokolják, hogy miért van egy házasságtörő. Az Isten törvénye, amiről senki sem vonható vissza, és úgy viselkedik mindig azt mondja, hogy csábító férjes teszi a házasságtörő tartózkodási Me to Hell, még a szenvedés kezdődik x.