Véres hasmenés macskáknál - okok és a kezelés Moszkvában

Hasmenés (hasmenés), a vér - riasztó jel, amely azonnal lépjen kapcsolatba az állat-egészségügyi technikus. A vér, amely jelen van a széklet, azt sugallja, hogy az állat súlyos gyulladás a bélben, ami miatt lereped a bélnyálkahártya kis hajók (ami a megjelenését a székletben található vér).Az okok a véres hasmenés macskák

A leggyakoribb oka a hasmenés a vér az állat - betegség vírusos fertőzések (panleukopenia koronavírus, a krónikus vírusos fertőzések.).

A toxoplazmózis. helminthicfertőzés invázió, protozoonok fertőzöttség, idegen testek vagy a tumorok, a bélben, gastroenterocolitis is vezethet, hogy a megjelenése a székletben található vér.

Van olyan dolog, mint „iatrogén gastroenterocolitis” - a hasmenés a vér, ami okozhat egyes gyógyszerek, mint például a diclofenac.

Ritkábban, van hasmenés véres állatok súlyos véralvadási zavarok. Ezért, annak érdekében, hogy ne kitalálni, mert mi a kisállat egy széket - miatt férgek vagy valami komolyabb - az állattal kapcsolatba egy állatorvosi klinikán. Ha van egy lehetőség, hogy összegyűjtse a széklet mintát anélkül, töltőanyagot, steril tartályba - hozza azt az elemzés az állatorvos. Ez az elemzés kell küldeni a diagnózis vírusos megbetegedések.A betegség diagnózisa

További analízise széklet után állatorvos ellenőrzés Levél állat hasüregi ultrahang, hogy megszüntesse a neoplasztikus folyamatot, értékeli az állam a bél, a hasnyálmirigy, a máj és a vese. Gyakran a macska vérvizsgálatokkal zárja ki véralvadási probléma, hogy értékelje a munkáját a hasnyálmirigy és a máj.

Ha az ultrahang állatorvos gyanúsítottak egy idegen test a gyomor-bél traktusban, biztos, a kutya kell tennie egy röntgen, esetleg kontraszt. A felmérés szerint az nyilvánvaló, ha egy idegen tárgy, és az X-sugarak, hogy értékelje a mérete idegen anyag és dönt a kezelés - műtét, endoszkópos eltávolítás.

Hasmenés a vér a macska

Macska véres hasmenés feltétlenül igényelnek kezelést. Otthon, így az állatok nem csak segít, hiszen az ellenük való készítmények injekciók formájában, pirula, és nem annak a ténynek köszönhető, hogy a súlyos gyulladás a tápcsatornában nem ad a tabletta teljesen asszimilálni „jár”. Az állatorvosi klinikán állatorvos előírhat injekciók macska vérzéscsillapító szerek, antibiotikumok, gyógyszerek, amelyek csökkentik a bél görcsök és altat az állatot. Ha a macska nem eszik, és úgy néz ki, dehidratált, ő tartotta intravénás csepegtető.

Az ilyen problémák elkerülésére - kezelésére kiscicák férgek oltásra állatok korban. Arra is szükség van, hogy figyelemmel kíséri az állat, étel, ő játékok. Ne adjon gyógyszerek állatoknak, az akció, amit nem tudom, és nem teszik lehetővé a macskák játszani gyógyszerekkel. Házimacska nem kívánatos, hogy készítsen egy séta az utcán, és tisztában vannak más állatok, annak érdekében, hogy megelőzze a vírusfertőzések és toxoplazmózis.

(C) Az állat-egészségügyi Központ kezelésére és rehabilitációjára állatok „Zoostatus”.
Varsó autópálya, 125, 1. o. tel. 8 (499) 372-27-37