Versicolor, valamint, mint tüneteinek kezelésére lichen és zuzmófaj

Versicolor - egy fertőző betegség gyulladás a bőrön, nyilvánul meg színváltozás és a bőr szerkezete. Megfosztva patogének mikroszkopikus gombák és vírusok. Beteg megfosztják a személy minden korban. De a leginkább hajlamos erre a betegségre, és hogy a gyerekek a gyermekek, akiknek immunrendszere legyengül. Ebben az esetben a háttérben a legyengült immunitás herpeszvírus okozhat övsömör felnőttek (és bárányhimlő gyermekeknél), lehet, hogy egy hosszú idő. Ha van megfelelő higiéniai körülmények között, a család, a betegség is eltarthat két-három hónap, nem több.Amikor az első tünetek a zoster kell kezelni a bőrgyógyász. Orvos, hogy a diagnózist és felírni a különleges csemegét. Kezelés határozza meg attól függően, hogy milyen típusú a rablás.

Megkülönböztetni a sok fajta zuzmó. A leggyakoribb faj a zuzmó: rózsaszín, ótvar, tinea, korpásodás, piros lapos,

Alapelvek a kezelés megfosztásáról: beteg elszigetelten egészséges emberek, a teljes terápia javítását célzó biztonsági erők és az ellenállást a szervezet, valamint helyi kezelésére szolgáló speciális kenőcsök és megoldásokat.

Pink ótvar - tünetek és kezelés

Pink ótvar - egy bőrbetegség, amely megmutatkozó formájában sokszínű hámló foltok kiütés kerek alakú. Beteg megfosztják a személy minden korban. De a leginkább hajlamos erre a betegségre, és hogy a gyerekek a gyermekek, akiknek immunrendszere legyengül.

Pink zoster nem tekinthető egy fertőző betegség, ez nem mindig emberről emberre. Azonban, ha több ember súlyosan legyengült, övsömör is jól fertőz meg. Az orvosok hajlamosak azt gondolni, rózsaszín zuzmó a természet fertőző allergiás, az orvosok azt sugallják, hogy az oka a rózsaszín zuzmó lehet egy vírus, fogott egy legyengült szervezet. Pink zoster is megjelenik az emberek, akik a súlyos fertőző betegségek után hipotermia vagy expozíció minden káros tényezőt.

Tüneteknél. A betegség akut formában. Kezdetben van egy kör alakú folt, majd a közepén kezdődik hámlás, viszketés a fény. Ezt követően, egy héttel később, a szervezet elkezd terjedni gyermek kisebb foltot. Leányvállalatok foltok lehetnek piros és barna színben. Ezen kívül van egy kiterjedt bőrkiütés foltok, neyarkovyrazhennaya általános gyengeség. Lokalizáció, általában a hát és a mellkas, ritkán az arcon.Diéta és viselkedése rózsaszín övsömör. Étkezés legyen átgondolt és jól megírt. Amikor a betegség megszűnik minden citrusfélék, piros gyümölcsök, tojás, csokoládé, kávé, tea, dió, alkoholos és alkoholmentes italok. Bármely termék okozó allergia és fűszeres ételek el kell kerülni. Nem használható a luffa és szappannal mossa, mossa csak a zuhany alatt. Kozmetika nem lehet használni 1,5 hónap. Tilos a napozni és viseljen szintetikus fehérneműt.

Pink zoster enyhe nem igényelnek kezelést, és elmegy a saját. De ha van egy elviselhetetlen viszketés, fájdalom és egyéb negatív tünetek, akkor kezelésre van szüksége.

Ótvar - tünetek és kezelés

Ótvar - ótvar, gomba által okozott Trichophyton. Ótvar leggyakrabban befolyásolja a gyermekek óvodába. Fertőzés a fésűk, fejfedő.

Tüneteknél. A fején van egy vagy több lekerekített durva pikkelyes foltok, ritkuló haj körül, és letörnek. Spot is viszket.

A kezelés. Elsősorban ez biztosítja teljesen elszigetelten a beteg. Held általános terápia gombaellenes gyógyszerekkel. A haj a fején borotvált minden héten. Spots fosztani kenni 3% jódot és kén vagy kén-szalicilsav tar kenőcs.

Versicolor, valamint, mint tüneteinek kezelésére lichen és zuzmófaj
Övsömör. Ellentétben a korábbi zoster okozta a herpesz vírus. Fejlesztése az ilyen típusú stripping is, míg a legyengült az immunrendszere, egy egyszerű hypothermia, influenza, SARS és TL

Tüneteknél. Kezdetben nem egyértelműen jelölve viszketés a széleit, vagy más testrészét az egyik kezével, majd kezdeni felbukkanó buborék, amely ezután tört és a forma héja. Így van elég erős fájdalom a bordaközi térben, vagy máshol. A legveszélyesebb helyeken tartják a szem - nem megfelelő kezelés az adott személy nélkül maradt elől.

A kezelés. Az orvos vírusellenes szerek és szerek, amelyek erősítik az immunrendszert.

chromophytosis

Chromophytosis. Ez a gombás fertőzés bőrelváltozások formájában pikkelyes foltok különböző formájú és méretű. Nyári foltok cserzett bőr sápadt, és télen, épp ellenkezőleg, sötétebb, mint a többi bőr. Ez a fajta stripping lehet jelen évekig, elterjedésének más bőrt.

A kezelés. A kezelés tinea versicolor alkalmazni helyi gombaellenes terápia - mint például egy krém vagy gél Exoderil. Ez naponta egyszer kell alkalmazni a tiszta bőrre, amíg a teljes gyógyulás és további két hét múlva.

lichen planus

Lichen planus. Így zoster beteg nem csak a bőr, hanem a nyálkahártya, és a körmök.

Versicolor, valamint, mint tüneteinek kezelésére lichen és zuzmófaj

Tüneteknél. A bőr, van egy csomó lapos csomók sűrű vörös színű, a nyálkahártyákon - halványabb színű. Úgy tűnik, egyértelműen megjelölt viszketés. Nails fokozatosan morzsolódik és összeomlik.

A kezelés. A kezelést úgy hajtjuk végre, mint a fertőző betegségek megelőzésére és kezelésére, a gyomor-bél traktus, fizikoterápiás és vitamin. Útközben vannak rendelve antihisztaminok Tavegil vagy loratidine.

Hogyan tartsuk az ifjúság és a szépség az elkövetkező években? Iratkozzon.

A legérdekesebb híreket