Vezeték nélküli wi-fi internet a faluban (falu) egy magánházban

Úgy döntöttem, hogy felhívja egy nagyon érdekes kérdés, és foglalkozik az internet-hozzáférést a vidéki területeken. Nem csak az internet hozzáférést, valamint egy vezeték nélküli Wi-Fi technológiát. Egyszerűen fogalmazva, meg fogja vizsgálni a különböző lehetőségeket, amelyek segítségével megszervezi a forgalmazás az internet Wi-Fi egy privát házban községben.Vezeték nélküli wi-fi internet a faluban (falu) egy magánházban

A helyzet az internet-hozzáférést, mind az ukrán és a magyar falvak, nem túl vidám. Én biztosan nem tart egy kis kutatást, úgyhogy hogy a következtetést, hogy milyen az internet használható.

Ha azonban meg kell ADSL-modem nélküli Wi-Fi, akkor egyszerűen vesz egy Wi-Fi router, csatlakoztassa a kábel modem (a kapcsolat rendszer lesz körülbelül mint ebben a kézikönyvben). és csatlakoztassa a készülékek Wi-Fi-es körzeten belül otthon, vagy akár jóval túl a ház (az udvarban).

Wireless Wi-Fi internet a faluban (falu) egy magánházban

Internet USB modem (3G, 4G) és elosztó Wi-Fi

Ha nincs általánosan kábel internet, és nincs lehetőség csatlakozni az ADSL (vagy nem akar). majd egy vezeték nélküli GPRS, 3G, 4G vagy interneten. Az én falum, szinte mindenki, aki rendelkezik internet-használat 3G (CDMA) származó Intertelecom. Nekem is van egy weboldal. Nem kell Intertelecom vannak Wi-Fi Ukrtelecom, az PEOPLEnet, MTS, CDMA Ukrajna és mások.

Magyarország saját szolgáltatók. Nem fogunk beszélni a előnyeiről és hátrányairól minden szolgáltatót. Ha úgy dönt, a megjelenés, a bevonat a legjobb szolgáltató a környéken (lehet kérni támogatást, vagy látni a lefedettségi térkép a szolgáltató honlapján). és akkor nézd meg az árakat az interneten, és fizetni a berendezés.

Az én régióban, például, a legjobb megoldás az Intertelecom. Plusz, a több szóbeszéd 🙂 Nos, tudod, mire gondolok, ez egy falu, vannak mindenféle tudatában annak, amit az internet, és így tovább. D.Bármilyen nehézség csatlakoztatásakor a vezeték nélküli internet, nem. Vettünk egy modem kidolgozott kapcsolat a modemet a számítógéphez, beállítani és használni. Itt vannak a lépések egy példát: „Hogyan tudom beállítani interneten Intertelecom”.

Wireless Wi-Fi internet a faluban (falu) egy magánházban

Azonban a sebesség, amellyel Intertelecom nem mindig boldogok. Bíró magadnak: ha a letöltés 4-5 órakor, majd a sebesség 250-300 Kb / s. Egy éjszaka például a sebesség 30 Kb / s. Van egy nagyon terhelt bázisállomások. Bár nem vagyok egy erős szakember. Igen, és a közelmúltban emelte az árat minden tarifák 🙁.

Néhány módszer

A legjobb módja annak, hogy tartsa az interneten egy magánházban a faluban, az ADSL (ha lehetséges). és egy modem Wi-Fi-vel, vagy egy egyszerű modem + Wi-Fi router.

Üdvözlünk! Azt tanácsolom, hogy ezt a SIM-kártya megvásárolható Bilaynovsky modem. Az üzlet Beeline tanácsot, amire szüksége van. És a modem, vesz egy Wi-Fi router. De az adott modell nem tudok megnevezni. Mivel szükség van egy router, ami „barátságos”, hogy a modem. Talán ugyanabban a boltban üzemeltető Beeline, tanácsot egy ilyen eszköz.
Talán a falu, valamint a fogások egy másik szolgáltató?

Irina egy jó nap, elfelejtettem mondani, amikor először beállította be kell kapcsolódni a vezetéket a számítógép vagy laptop, és akkor megy a helyszínen 192.168.0.1
Ott, minden megváltozott, a mobil router ugyanaz csak a vezeték nem szükséges, mivel meg lehet változtatni szinte minden router, ez nagyon hasznos tudni, hogy ki van kötve akkor távolítsa el a hívatlan vendégek P.S protivozokonno változás az állami és a külföldi router és különösen kapcsolja ki a többi látogató.
További információ a trójai lehet mondani, én egy korábbi programozó, trójaiak ne aggódj, ezek a prog alkalmazottak nem okoz kárt, hogy a lopás az adatok a program, ezek a programok veszélyes azokra, amelyek ellopják felhasználói neveket és jelszavakat, vírusok nagyon kevés, mint a hackerek egyre inkább érdekli lopás adatok és nem a rombolás az egység)))
A legtöbb efektivnost Antivirus Kaspersky, de elvéti 20% trójaiak, ez tényleg nem jelenne egy vékony dolog, mint amit csatlakozik, hogy a másik, hogy azonosítsa a tény, hogy valaki ül a számítógép nem lehet kimutatni, ha egy másik antivírus azt mondja, hogy valaki csatlakozik, egyszerűen húzza ki a készüléket a bejárattól az interneten, és végre víruskereső.
Általában trójai küldi csaló postázni a felhasználónevét és jelszavát, ha kimutatható egy ilyen program, akkor lehet nyitni, és ellenőrizze a szállítmányt, ahol a program megpróbálja elküldeni az adatokat, de egy ilyen üzlet professianalno programozók.
A legveszélyesebb trójai, amely lehetővé teszi, hogy adja meg az egységet egy másik, az áldozat nem látni, hogy valaki ül, és bármit, amit akarnak, még nézni, ha már telepített kamerák, törölheti, amit szeretne, akkor is folytatni Windu, ha akar,

Hello, kedves Szergej! Van 2 kérdés. Melyik a jobb vásárolni édesanyám (70 év) tabletta Skype? Hogyan csatlakozni az internetre a faluban? A fia (öcsém) -Átmenő út tartott on-line, Wi fi. Ő is meg kell húzni kábelek vagy csak vesz egy sim-kártyát a jövőben tablettát az interneten? Vettünk neki antennák NTV Plus és Tricolor (elfelejtett) az televideniya.no akar kommunikálni vele a Skype-on, ezhednevno.Zaranee, nagyon köszönöm a válaszát.