Vezető ragasztó a kezüket

Vezető ragasztó kezek - Vezetőképes ragasztó - Homebrew Forum

Természetesen vezető ragasztó rádiók az üzletben árusított, ahol ha csak vásárolni, kivéve, hogy ebben az esetben az eladó köteles egyértelműen elmagyarázni, hogy szükség van egy ragasztó ragasztó és a radiátorok és ellenállásokat.Hogyan készítsünk egy vezetőképes ragasztót a kezüket

Ha nincs a közelben bolt, vagy a nap folyamán, hogy bekerüljön ez nem lehetséges, akkor a készülő vezető ragasztó a kezüket, különösen azért, mert számos módon megközelíteni ezt. Így figyelembe vesszük, hogyan kell elkészíteni egy vezetőképes ragasztót otthon. És adja át az ellenkező oldalon a szokásos minket. Ehhez bővítjük a fólia csomagolásban.

Hogyan kell elkészíteni egy vezetőképes ragasztó Home | Elektroforming | VK

Ezen a ponton, akkor szükség van, hogy készítsen annyi grafitot és ragasztó. A ceruza lengyel kés 2M vagy 4M puhaságot és öntsük ragasztó a csőbe, majd óvatosan vymeshivayut mérkőzés. Ezt követően, helyreállítása integritását cső, csomagolópapír fólia az vissza, és használja a ragasztó, mint rendesen. Ahelyett, hogy a kínai ragasztóanyag lehet használni tsaponlakom, összegyúrjuk az azonos minőségű grafit olyan állapotba tejföl.Ez grafit vezető ragasztó jó képességű, de a ragasztó nem túl sok. A középső grafitrudat és tsaponlak az akkumulátorokat. Tsaponlak és grafit por összekeverjük keveréket képezve, sűrűsége tejfölt. Az az igazság, ez a saját készítésű vezető ragasztó alkalmas csak a helyreállítás grafit számokat a TV távirányító. De a javítás kulcsok ő sem volt jó, mert alacsony megbízhatatlan.

Ragasztók ilyen ragasztó, túl rossz, a gumi nem rendelkezik, de a vezetőképesség -, hogy szükség van. Ez a recept vezetőképes ragasztó grafitból finom csiszolás és réz forgács.

Csatlakozni, használja ragasztó vagy lakk. Grafit késsel és elektro kommutátoros motor. Fűrészpor réznek a réztartalmú darabból ad kis fájlok Termelés vezető ragasztó kezdődik vegyülettel 2 tömegrész rézport és 1 rész grafit, akkor azok kapcsolódnak ragasztó vagy lakk cédrus. Azonnal figyelmeztetem - ha használja lakk pálya nem volt túl erős.

Szükség esetén a kezüket is lehetséges, hogy a készülő vezető ragasztó, amely mind a jó erőt és jó vezetőképesség. Ez megköveteli poposhkovogo 15 gramm grafit, 30 gramm ezüst por, az azonos sopolimepa vinilhlopid-vinil-acetát, és 32 g tiszta acetonnal.

Minden alkatrész jól össze kell keverni egy mozsárban fapfopofoy. Ennek eredményeként, akkor van egy folyadék-chepny sepogo szín, mint a szirup. Ha a ragasztó sűrű, hozzáadjuk a további aceton. Tárolja egy légmentesen lezárt üvegedényben, jól záró dugót. Felhasználás előtt a ragasztó minden alkalommal összegyúrjuk üvegpálcával.