Vidéki ház a kezüket, csináld magad!

Ha valaki azt hiszi, hogy az építkezés egy vidéki ház saját - ez valami a világ fikció, téved. Meg lehet építeni bármit, bárhol - lenne jelenlétében egy szabványos eszközök és a képesség, hogy használja őket.A tudás és készség az építési ellenőrzik csak a gyakorlatban. És az ára a ház egy ilyen folyamat időnként eltér az ár, ha a ház épül, „szomszéd bácsi.”

Hogyan építsünk egy vidéki házban

Ebben a cikkben, azt akarom mondani, a lehető leggyorsabban saját kezűleg építeni egy kis vidéki ház egy régi pótkocsi az épület típusától kabinok vagy hasonlók.

Kellő figyelmet kell fordítani az alapítvány, mivel ez az egyik fő teherviselő elem, amelyre a szerkezet stabilitását. Amikor kiválasztunk egy alapítvány figyelembe veszi a mélysége a talajvíz és a talaj típusát. Ebben az esetben a vélemény egy tapasztalt szakember nem feltétlenül elég ahhoz, hogy a megfelelő módon megjelölheti az alapítvány pontalapozás és kissé emelje ki a talajszint.

A telepítés után a bázis a tartály folytassa az építési kiterjesztése is.

Fundam kiterjesztése tétele üreges cement tömbök, korábban szóló ott, és töltse fel az oldat fém kötőelemek fakeret.

CSAPÁGYFEDÉL és a tető szarufák gyűjteni fenyő fűrészáru.

Tető obbivat szélű gyalult deszka, ne feledkezzünk meg a kérdést a hőszigetelés a falak és a tető. Ez azért szükséges, nem csak azoknak, akik tervezik eltölteni téli estéken a kandalló a házban, de a megszokott nyári építése. Tehát pontosan hogyan szigetelt tető és a falak lehetővé teszik, hogy melegen tartsa, hogy hozzon létre egy nyáron hűvös, télen meleg. Az építkezés egy nyeregtetős tető alatt a pótkocsi tartalmaz egy kis padlástérben, hogy lehet használni, hogy tárolja a különböző berendezések ünnep.Így, miután a szerelvény a fa szerkezet első, hogy nem a fa impregnálására anyagok egy különleges megoldás, amely megakadályozza a romlást és a pusztulás. Ebből a célból, megfelelő pác, lenmagolaj és más elterjedt vegyületeket. A fa fedezhető egy ilyen összetételű, előtt és után egyaránt összeszerelés a ház.

Mint látható a képen a szeles oldalon tett dekoratív rács, amely bekerül egy átlátszó polikarbonát lemez, ami lehetővé teszi a kényelmesebb időt tölteni a lombkorona.

Ami a racionális tervezés bútorok egy ilyen kis házat, minden attól függ, a cél az ego. Először el kell dönteni, hol lesz található a konyha, hálóhelyfoglalás vagy egy hely a pihenésre. Fürdőszoba és zuhanyzó is elhelyezhető a helyszínen vagy a melléképületben, ha korábban nem biztosított egyéb lehetőségeket.

A padló a melléképületben, és otmostka utak bélelt segítségével öntőforma kerti utak és a cement-homok habarcs.

Telepítésével egy fatüzelésű kemencében, és előkészíti a fát ebben a házban elég lehet végezni nem csak a nap nyári vakáció, hanem jön a hétvégén a havas tél, annak érdekében, hogy megcsodálják a téli táj, és megússza a mindennapi városi élet.

típusú iparvágány
Saydingovaya néző nagyon népszerű. Most iparvágány nem csak védi a falakat kívülről, de néha egyszerűen a szépség. Mégis bölcs el kell különíteni.

Autonóm fűtési rendszer
Közvetett fűtési rendszerek, amelyekben természetes cirkuláció ciklus hosszú elavult. Ezek nagyon közömbös: lassan lehűlni, és felmelegszik nagyon hosszú. A.

Hogyan kell festeni a betonon
Betonon - a legismertebb padlóburkolat egy garázs. Ő számos pozitív hatása, melyek közül a legtartósabb és megfizethető bázist.

Vidéki ház a kezüket, csináld magad!
szórt poliuretán hab
A 21. században, sok hőszigetelő anyagok, de fogunk beszélni ma a legtöbb jó az összes bemutatott. Van egy hőszigetelő, amely az úgynevezett gázzal töltött.

Hogyan válasszuk ki a fém tetőfedő
Horganyzott acélból - hidegalakítással. Először jelent meg a kilencvenes évek közepén. Finnország legnagyobb gyártója a fém.