Vidéki ház a kezüket - minden, amire szükség van a nyári vakáció

Nyári ház az országban, ha szépen épített saját, de nem túl ügyes kezek, akkor mindig érzékelhető, mint az egyik legnagyobb eredménye az életben, mert tölteni a nyári szünet lesz, nem csak a gyerekek, de ez lehetséges, és unokák.Miért kicsi és ezért a építeni maguknak?

Miután kifejtette, hogy „ország háza”, a kifejezés azt megérteni, hogy pontosan mi késztette a fantáziáját, ha olvasod ezt a gyerekek mondatok: kicsi, alkalmas a szezonális tartózkodási tüdő szerkezetének egy külvárosi helyszínen, hogy épített saját kezűleg.

A népszerűsége az ilyen épületeket is több okkal magyarázható:

  • minimalizmus lesz a trend külvárosi ház: „A nyáron laktam egy bungaló” - a fiatalok körében hangzik kreatívan;
  • A relatív olcsóság és a könnyű építés (szerelés a kapcsolótábla formában) egy kis hétvégi ház az országban elérhetővé tegye a polgárok többsége;
  • A folyamat az építési tőke nyaralók (paloták, tornyok) hosszú időt vesz igénybe; meg kell figyelemmel kíséri a munka és a valahol élni; Ebben az esetben a mini ház működik, mint egy rögtönzött, majd fokozatosan egy vendég.

Minden ember meghatározott gyermekkorban program: fa, fiú, ház. Fa és fia felnőni, csak a swing egy nagy építkezés nem nagyon, és azt szeretnék. És felszerelt saját kis családi fészek a természetben nem csak az erők és eszközök, hanem lesz forrása a büszkeség és az inspiráció. Egy kis vidéki házban készült saját kezével - ez egy nagy hozzájárulás a kincstár önmegerősítő. Úgy döntött, folytassa!

A választás egy vidéki ház építése

Ne nézd meg ezt a cikket, minden know-how, elég, ha háromszor ismételjük leckét emlékeznek sokkal jobb. Szóval, van egy telket a városon kívül, meg kell rendezni, és ugyanakkor jó lenne, hogy él valahol, és elrejti az időjárás viszontagságaitól. Elkezdjük építeni.  1. Előállítása az alapja. A leginkább időigényes és kellemetlen szakaszában földmunkák és a konkrét munka. Attól függően, hogy a talaj típusától akkor szabadon választhat a halom, blokk vagy öv opciót. Részletes ajánlásokat azok végrehajtásának megtalálható honlapunkon
  2. Előállítása a párkány. Csokor gerenda (150x150 mm) kerülete az épület.
  3. Elrendezés szexuális lag elrendezése aljzat és a szigetelés (board 100h500 mm). Padlózat padló (a nyelv 50 mm vastag).
  4. Beállítása a szint a szögletes és a közbenső (az ablak alatt és ajtónyílások) függőleges tartói, a felső keret vasúti.
  5. Összeszerelése a szarufák, léceket, a mennyezeti panelek (rétegelt lemez, gipszkarton, stb.) Fektetése a tető az ízlése (Ondulin, rinoplast, puha cserép, fém).
  6. Ajtó- és ablakkeretek, összhangban a projekt.
  7. Falszigetelés. Kültéri (KAP keretében az iparvágány, lambéria) és a belső bélés egy vidéki házban: a legélvezetesebb az építés ideje alatt, ami szükségszerűen köze a kezüket.

A tervezet a régi menedék áll készen, és a belső szerelvények és ipari mintaoltalom lehet bízni a nőt.

Vidéki ház a kezüket - minden, amire szükség van a nyári vakáció

Modern stílus a belső: a megszemélyesítője a kényelem, a praktikum és a funkcionalitás

Vidéki ház a kezüket - minden, amire szükség van a nyári vakáció

Japán stílusú a tervezés a lakások és házak

Vidéki ház a kezüket - minden, amire szükség van a nyári vakáció

Brilliance és ragyogását art deco a belső lakások és házak

Vidéki ház a kezüket - minden, amire szükség van a nyári vakáció

Barokk: palota stílus a tervezés modern belső

Vidéki ház a kezüket - minden, amire szükség van a nyári vakáció

High-tech stílus: honnan belsőépítészeti építésére egy lakóház