Virágok a hullámpapír saját kezűleg

Díszíteni egy ajándék doboz színei krepp-papír

Néhány a legszorgalmasabb végrehajtók origami egy darabig viszont a hobbi egy kis üzleti eladási csokrok papírból vagy teljesítő őket sorrendben.Miért hullámpapír?

Vékony, sokszínű, érdekes gyűrött papír és vonzza minden tagjának a kör „Ügyes kezek”, hogy az ollót és gyorsan navyrezat szépen egymásra tekercs néhány szépség. És ez az első érv a hullámpapír: hajtogatott úgy néz ki, esztétikus és felébreszti kreatív hajlamait.

A második - az anyag nagyon könnyen használható. Készült elemek felborzolt papír könnyen a kívánt alakú, akkor lehet hajlítani bármilyen irányban, festék, színárnyalat, és átfestés termékek sérelme nélkül, hogy hozzon létre háromdimenziós kézműves különböző méretű: apró, elegáns, hatalmas, burjánzó.

Virágok a hullámpapír saját kezűleg

Volumetrikus rózsaszín szív készült virágot és gyöngyök
 1. Ladybird virág és csokoládé. Tedd a kötet elrendezése katicabogár, díszítő hátán piros virágok krepp papír, amivel a központ minden virág cukorkát, lehetőleg piros csomagolást. Annak érdekében, hogy ne álljon ki. És mint a híres felhasználási pontról kerek csokoládé cukorka nélkül csomagolást.

Virágok a hullámpapír saját kezűleg

Katica Virág hullámpapír és cukorka

Amikor dolgozik a hullámpapír ötletek szinte a semmiből. Úgy próbálja ki, és nézd meg magad, milyen könnyen és kellemesen. De mielőtt a színek krepp papír, nagy mennyiségben, meg kell gyakorolni. Virág, ahol újoncok „töltött kéz” - Rose.

„Édes rozetta” édességet. képzési lehetőség

Anyagok A termék: gofrobumaga két szín (zöld a szár és a levelek és bármely más a virág), egy kis karamell, szalag, huzal, olló és a menet.

Virágok a hullámpapír saját kezűleg

Roses kartonpapír adhat el, mint egy csokor
 1. Papír szánt virág, vágott téglalap alakú üres 11 6 cm-es, és 5 4h7 mérete 6x7 cm, kerek ki a szélük egy kézzel.
 2. Adjon a forma üres szirmok, húzza őket a központja az állam fény konvexitás. Az élek, mint hagyni, ahogy van.
 3. Az egyik széles szirmok csomagolja az édességet úgy, hogy nem lehetett látni - ebben az esetben a karamell nem egy ajándék, és így egy rózsa kívánt alakú. És csatolja a vezeték szerkezetét.
 4. A fennmaradó négy széles csészelevelek (amelyek kiemelkedett a 6x7 téglalap) a lehető legszorosabban körülveszi a magot édességet, miközben ugyanabban a magasságban.
 5. Keskenyebb rózsaszirom egymás mellett, de nem olyan szoros, mint széles.
 6. A szirmok kell teypirovat szalagot, és ad nekik egy természetes alakját.
 7. Huzalburkolatot zöld papír és csatolja egy bizonyos távolságot „elhagyja” emelkedett.

Virágok a hullámpapír saját kezűleg

Gyártása hullámpapír rózsa cukorka - bázis

Figyeljen! Virágok a hullámpapír, fotók amelyeket bemutatnak a szervezetben a cikket, készülnek az ugyanazon elv. Tanulás, hogyan kell csinálni a legegyszerűbb őket, hogy a jövőben lesz képes, hogy dolgozzon ki saját kompozícióit.

„Napraforgó - szoláris nap töredékek”

Ha megy az elemzés és elkezdi kitalálni, hogy melyik a mesterséges papír és hullámpapír színek a leginkább népszerű a mesterek origami, akkor talán a pontos választ, és nem találja. Van nem egy virág, hogy nem szerettem volna, amit a gyártási folyamat, hogy a késztermék, és hogy a mesterek és ínyencek a sok móka.

Sőt, sok virágot, mielőtt ki papírzsebkendőt, elég homályos elképzelés a végeredmény: ez mind a szín, az anyag és annak mennyisége. Nem csak a papírt, majd a virágok lesznek kisebb, - nagyobb, a bőség - nagy virágok kapunk.

Virágok a hullámpapír saját kezűleg


Napraforgó hullámpapír saját kezűleg

De van egy virág, a kedvenc a termelés - napraforgó.

Anyagok és eszközök: sárga, zöld és barna papír, huzal (egy rövid szakasza), szál, PVA ragasztó, ollók, nyárs, szalag (zöld).

 1. Start a papír napraforgó - a mag. Belőle, és megkezdik: vágott barna tekercs két csík 6-7 cm széles Ideális esetben .. barna papír, ha lesz két árnyalatú - sötétebb és világosabb. Az egyik oldalon vágott lapos peremén, ne érintse a másikat. Hajtsuk a két csík alján a henger és rögzítse a téma.
 2. Sárga papírt vágott üres a szirmok - minél több, annál napraforgó természetesebbnek látszik. Mérete csíkok -. 4x6 cm Ha minden kész, kerek a sarkokat egy nyögések minden.
 3. Ugyanezen elv gyárt zöld csészelevelek.
 4. Ahhoz, hogy a bázis papír mag ragaszkodni első sárga blank több sorban (4-5), majd - zöld.
 5. Csatlakoztasson egy napraforgó fejét, hogy a drótot a „szár” zöld szalagot, és tegyük a leveleket egyenletesen.

... És - az örök tavasz. Termelés tulipán és sáfrány

Nincs ember a földön, aki nem szereti a tavaszi virágok, és nem bántam egy kis helyet különítettek el a virágzás. Megjegyzések a természet döntött így ... És mi - eltérő módon. Továbbra is az élet a tulipánok és krókuszok lehetséges, a hagyományos hullámpapír.

Anyagok és eszközök: a termelés mindkét fajta virág lesz szüksége hullámpapír (zöld és más színek nem kötelező), olló, ragasztó, drót.

A mércét, amely alkalmas az összes termék. Miután maga elé bármilyen színű lehet gyártani hullámpapír szakaszban.

 1. Vágott mérete elég hosszú csík 3h18 cm.
 2. Hajtsa félbe, majd - még kétszer, és így - amíg egy megfelelő méretű a tényleges mérete a tulipán szirom. Próbálja meg a lehető legnagyobb pontossággal eredményez azonos szirmok.
 3. Vágott Petal: ovális felső és alsó - szűkülő optimálisan (lehet vágni a kis háromszögeket mindkét oldalon).
 4. Osztály megkapta a pályát egymástól, és most dolgozik külön-külön: a keskeny alsó gyűrődő és csavarja a flagellum.
 5. A tetején minden a szirmok kell hajlítani, így nekik egy természetes formája: erre van szüksége, csak egy kis szakaszon papírt.
 6. Forma rügy, hozzátéve, a bárok és ad nekik egy formája a tulipán.
 7. Keskeny zhgutopodobnuyu néhány tulipán tulajdonítanak a vezetékes és erősít is.
 8. A huzalburkolatot keskeny szalag zöld papír és csatolja a két keskeny lemez hajlított a közepén. Tulipán kész.

Virágok a hullámpapír saját kezűleg

Hogy őszinte legyek, én adtam a szabadság, hogy a kis rozetták felborzolt papír és díszítik a házat. Sok, persze, ez nem olyan, mint, mondjuk, a szövetség ilyen színek nem ünnepi, de én személy szerint nem érdekel. Itt a fenti képen látott egy csokor tulipán, korábban tetszik, hogy nem is sejtette, hogy amellett, hogy a rózsa, akkor valami mást. Mindenképpen próbálja megismételni a gondolat ebben az időben nem csak a kedvenc rózsa, de a tulipán és orgona. Most már értem, hogy csak azt kell tartalmaznia a fantázia és a kreativitás. Úgy gondolom, hogy a virágok is felér Csak néhányat. Azt is észrevettem, hogy szükség van, hogy tegyen többet a levelek olyan szép.

Mindig is szerettem volna megtanulni, hogy a virágok ki a színes papír, köszönöm a hasznos tippeket és tanácsokat. Azt kell mondanom, a virágok, a képek meg nagyon élethű! Azt hiszem, ez a hatás érhető el segítségével a hullámpapír, utánozza egyenetlen, durva felülete élő növények, nem? A szépség és a nagy előnye, művirág, hogy ők soha nem fakulnak, és gyönyörködni a szépség a végtelenségig. Azt akarom, hogy több és díszítik a belső, hanem egy nagy ajándék a barátok és a család minden alkalomra.

Szeretek létre mindenféle kézműves kezüket, kreatív munka csak nekem. Néztem a képeket, virágok tűnik, hogy igaz legyen, annak ellenére, hogy papírból készültek. Egyszerűen elképesztő! Örülök, hogy képes megtanulni, hogy őket magad, kösz a tippet. Először azonban meg kell vásárolni a hullámpapír, nincs otthon. Talán kezdjük napraforgó, őket a konyhában, növeli minket az étkezés alatt. Azt hiszem, papír virágok lesz a tökéletes ajándék a barátok és a család, én személy szerint lenne igazán örülök, hogy ezt a házi ajándék.

Azonnal eszembe jutott, hogy gyerekkoromban barátnők egy bulin voltunk készül krepp papír rózsa. A folyamat valóban nem bonyolult, elérhető még egy gyermeket, és ez azonnal szépség. Csak akkor maga a papír volt ritkaság. És így, csak a tökéletes anyag a gyermekek kreativitását. A nagyon szép, hogy nyúlik, és adja meg a szükséges űrlapot. A folyamat során, akkor vizsgálja meg és összetételét. Most minden elérhető és különböző minőségű. Egy könnyen, hogy az eredeti díszítés egy ajándék. Egyébként valami hasonlót csinálni, és díszíteni ételek hagyományos betétek. Japánban például az általában igen bonyolult szerelmi szép csomagolásban. Mi, persze, egy kicsit szokatlan, hogy olyan sok időt töltenek díszíteni egy ajándék. De minden attól függ, a célból, hogy a vízi jármű. Elegánsan díszített ajándék a karácsonyfa alá vagy karácsonyi készítmény alkalmazásával hullámpapír fogja vonni a figyelmet az összes hosszú újévi ünnepek. Ezekből készítmények nagyon tetszett egy csomó krókuszok, kellemes meg fényes színkombinációk, nagyon pontosan sikerült közvetíteni a benyomást ezt a csokrot. És mivel a friss virágok állni sokáig, és ez a csokor örömére nem csak megjelenésében, hanem a finom édességek, hogy akar enni lassan.

Sok hallotta a barátai hogy azok a virágok ki papírzsebkendőt, és amikor megmutatta a virágokat, csak csodálta őket, és minden gondolat: mi a tehetség még a barátaim. Soha érdekel, és hogyan is lehetséges, hogy egy ilyen gyönyörű virágokat, hogy fogja díszíteni bármilyen sivár lakásban, és adja meg némi színt és fűszer. Nemrégiben leült a hideg informatív honlap, ahol és rábukkantam erre a cikket, és nem hiába, elolvastam elejétől a végéig, mivel mindent részletesen hogyan lehet ezeket a virágokat. Én csak beleszerettem, és inspirálta az első fotó a virágok a krepp-papír, amely úgy tűnt, hogy nekem egyszerűen mesés. Nagyon kellemes, virágos szív, ami lehet, hogy egy ajándék a szeretett egy. Úgy döntöttem, hogy a kreativitás és ki kell képezni, hogy nem édes rozetta „édességet. Mint például, hogy a cikk festett minden lépésről lépésre, amit követ, és akkor még nem is rosszul sikerült mind a kezdő. Holnap még mindig szeretné kipróbálni, hogy a tulipán és a sáfrány. Rájöttem, hogy ha azt akarjuk, minden lehetséges, és ez által ellenőrzött tapasztalat. Köszönöm a cikket!