Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Hajtsa félbe rózsaszín szalvétát, majd hajtsa végre ismét ezt a manipulációt. Rajzolj egy kört, majd vágja ki.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Rajzolj egy négyzet oldala 2 cm sárga papírra rajzoljunk egy kört, és vágja ki, hogy lesz egy középső, egy virág.Helyezze a sárga része a rózsaszín és csatlakoztassa őket a közepén, egy tűzőgép. Tedd körvágásokhoz a rózsaszín kör. Emelje az első anyag és gyűrődő kissé. Folytatta, hogy tegyenek hasonlóképpen az összes többi réteg. Lesz egy szép térhatású virág.

Hogy még néhány ilyen szép kézműves más színben.

Zöld 8 gofrobumagu vágott téglalap 3 cm, és mindegyik hajtás a felére, felhívni és vágott levél. Sheet, bővíteni és nyúlik egy kicsit, így ő kapta a kívánt formára és méretre. Tedd még 3 levelek. Helyezzük őket egy kosárba (ha szükséges, ragasztó). A kosár feküdt egy virág a bal és jobb oldalán hevert egy másik, majd helyezze a többi kör. Most, hogy tudom, hogy egy virág ki szöveti saját kezűleg.

Itt találsz egy csomó érdekes ötlet szövet kreativitás.

Hogyan készítsünk virágot szalvéták

Pálcikák a barbecue, vagy felhasználásra rudak

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Hajtsuk a szalvétát, és négy alkalommal keresztben igen, kattintson a közepén egy tűzőgépet. Vágjuk a kontúr mentén a kapott doboz, vágja le a sarkokat, hogy egy sokszög. Carnation alapján sokszög több lesz, mint texturált alapján a szokásos kör. Lift fedőlap szalvéták, az alján, nyomja, nyomja meg, akkor az összes többi réteg - ez lesz a térfogati szegfű.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Használt a rúd csavar az elmúlt pár réteg szegfűszeg és rögzítse menet. Vágott zöld csíkos hullámosítás szélessége 0,5 cm. Ragasztó csíkos alatt szegfűszeg és a szél azt a rúd szár egy helikális mozgással. Vágja ki egy pár zöld keskeny levelek és csatlakozzon a szár. Tehát, szegfűszeg készült papír saját kezűleg, balra, hogy egy pár kap egy szép csokor.

Virágok a szalvéták - fotó

Univerzális viszkóz szalvéták különböző színű

Vékony nyárs a kebab

Flitterek, csillogó dekoráció (nem kötelező)

A viszkóz anyagot csíkokra vágjuk, amelynek vastagsága 4 cm. Fold részletei kétszer, majd rögzítse őket a közepén a tűzőgép. Vágott virágok elkészített részek bármilyen alakú.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Rögzítse a munkadarabot egyrészt kétoldalas szalag, és a többi pihe, növelve a pályát. Továbbra is csak a nyárs csatolja kis virág-szár és választható díszítse a szirmok.

Virágok a szalvéták - lépésről lépésre

A gyártás szép csokor lesz szüksége:

Szalvéták két színben

Néhány oldallal a régi könyvtár (nehéz papír)

Nyárs barbecue vagy furaton

Üres üveg vagy palack

Hajtsuk a betét ugyanazon az elven, hogy használják, ha vágás hópelyhek. Egy szál virágot hagylak egy pár rózsaszín. Széles része az üres kör le ollóval, óvatosan bővíteni.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

A gyártás a zöld levél, hogy és hajtsa mint a rózsaszín, de csak háromszor. Vágja le saroktól sarokig. Nagyítás, vágott hajtogatási vonal mentén két és kap négy különböző levél.

A gyártásához vágott száron néhány szál (több kívánt virágok) katalógus lemezek, azok szélessége 2 cm legyen. Vágott is, szöveti és zöld csíkok az azonos szélességű.

A hegy katalógus kenje ragasztószalag és a szél a kötőtű (barbecue nyárs) befejezni légmentesen zárja hegyet és távolítsa el a előgyártmány a küllők. Obkleyte szövet csíkok kapott csövek.A szerelés megkezdése, laikus, kényszerült, egy pár zöld levelek őket - 8 rózsaszín, Pierce nyárs vagy kötőtű. Helyezze be a rudat a lyukba a zöld oldalon. A rózsaszín kéz csöpög egy kicsit a közepén a PVA a szár és a torzítást, mint a gyurma. Tegyen meg minden kis virág, mindaddig, amíg száraz, hogy egy tál.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Vágott egy téglalap krepp papír hosszabb, mint a méret az üveget. Zárjuk le a szélét, hogy megkapják a henger átmérője egybeesik az alján a jar. Pre-hajlítsa alján egyetlen mellett. Az alján a üvegmassza körüli kenje Ragasztó Crayon és kitoló henger alján óvatosan ereszkedni. Hagy egy pár centiméterre a tetején papír - ezek hajlítsa a tartály belsejében, előre ragasztóval bevonva. Már csak azt, hogy rögzítse az íj díszíteni, vagy bármely más módon.

Miután arról, hogy a kis virág, száraz, meg kell alakítani, elterjedt a szirmok. Ezt követően már csak ragaszkodik a levelek és szárak lehet, hogy egy csokor.

Virágok a szalvéta saját kezűleg - lépésről lépésre leírás

Gyönyörű csokor lesz igazi díszítése a belső, és ez nagyon egyszerű.

Vegyünk egy fehér és egy pár színes szalvéták, vágjuk oly módon, hogy kiderült a 4. és 8. Vedd őket kétszer félbe, és vágja a sarokba, ami azt jelentené. Nanizhite anyag fül bot, flip, és egy ránc, nyakkendő egy szalag Tsvetik.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Twist a botot a zöld anyag lezárja az egyik sarokban, majd görgessen az aljára. Ez egy figyelemre méltó tárgy kész, és akkor is, hogy Műkertészet szalvéta a vágás technika.

Virágok a betéteket a kezüket - fotó

Segítségével ezt a gyermekek kreativitását óvodáskortól alakulhat pontosság, kitartás, a finom motoros készségeket. A gyártásához „Masterilka” előkészíti:

Betétet hajtsa félbe, majd ismét a manipuláció, hogy jött eredményeként a tér. Posredinke igen, kattintson tűzőgép. Vágjuk a sarkokban a tér meg a részleteket, hogy a kör. Lift és mindegyik nyomja a szövet réteg.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Színes papír bármilyen színű hajtsa félbe, így a festett oldala belül maradt. Helyezzük a sablont, és felhívni a ceruzát. Vágott rész és berakni a karton. Ezután másolja a kis virágok, szövetet. Vágott csíkos zöld papír és ragasztó, mint a szárak.

Virágok a szalvéták - lépésről lépésre fotó

A nyaralás asztalra csak csodálatos megjelenés szalvéták alakú virágok - képesek a megfelelő hangulat megteremtése, és tette nagyon gyorsan.

A gyártás a liliom a művészet origami, meg kell, hogy csak egy nagy törülközőt - ez állhat két vagy három rétegből áll. Többé nem kell további eszközöket vagy anyagokat.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Állítsa a tárgyat alsó felé, hogy egy gyémánt. Pinch két szemközti sarokban egy háromszög fekvő előtted. Emelje fel a jobb és bal sarkából felfelé, de hagyjuk posredinke különbség.

Az alsó szélén a szövet, emelje fel, úgy, hogy kiderült, hogy egy kis közép felett. Feltételesen osztja ketté, és a szélén a félig hajlítsa lefelé. Fordítsa az elemet belülről, és összegyűlnek egy kört. Ha mindent jól, akkor alkotnak zsebek, amelyben meg kell, hogy rögzítse a széleket.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Forgassa a betét origami, pörgesse és kap az eredeti liliom. Továbbra is csak azért, hogy a sok kézműves, meg a liliom a tányéron minden vendég, és indulhat a lakoma.

Virágok a szalvéták - Master Class „rozetta”

Itt van egy másik lehetőség az asztali dekoráció.

A munka, előkészíteni:

Szalvéta - két rózsaszín és zöld (minőség, sűrű és sima)

Vágva, 4 db rózsaszín cucc, és indítsa el a termelés a rózsa szirmait. Minden negyed köré tekert egy ceruza mintegy háromnegyedét a hosszát. Ez hagy egy kis „farok”, amelyen keresztül a szirmok egymáshoz rögzítjük.

Nyomja össze a csövet, hogy a középső, hogy alakult eredményeként a harmonika, majd távolítsa el egy ceruzával. Zagotovte 7 több ilyen szirmok.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Nagyon feszesíti az első lapra, majd alkalmazza azt a következő, és az alap tartsa az ujjak, így nem osztott az egész szerkezet.

Az alap a rózsák kell helyezni a levelek, hogy azok hogy a zöld szalvétát, és húzza, akkor az átlós sarkait, majd hajtsa félbe ismét, és vágott egy kis területen. A kapott kis lyuk rozetta menet (ismét tartsa a bázis hack nem osztott). Fold redők zöld anyag, hogy a levelek.

Virágok a papír szalvéta

Rose is elvégezhető a második módszer - neki és akkor nem kell anyag kéznél (kivéve menet). Vágott minden betét 4 részre ráncok, majd tegyen egy szövet része, és hajtsa csaknem a felére - kap az alapok a szirmok.

A forma a bit szélén lepestochnogo poseredinke csavarja a munkadarab, majd folytassa az alján curling a széleken. A következő lépés az lesz, hogy a mag - itt meg kell csavarja egy darab egy egyenes vonal, nem kell semmilyen hajlító és a kerekítés.

Virágok a szalvéták csinálnak a kezüket

Ahhoz, hogy összeállítsa a bajt meg kell venni mag és fokozatosan hajtsa le a szélét, majd jól folytassa a mag csomagoló szirmok. Vegyük észre, hogy minden további kellene kissé eltolódhat. Összeszerelt alján a rügy nyakkendő egy szál, hogy az egész szerkezet nem esik szét, a felesleges papírt lehet vágni.

Ha tetszik a hely, kifejezetten a „köszönöm”
megnyomásával az alábbi gombok.