Viszketés a hüvelyben okait, kezelése viszketés a hüvely

Ilyen kellemetlen tünetek, mint például viszketés a hüvelyben, szembe kell néznie egy csomó nő. E jelenség okait is hatalmas szám, a jelenléte szexuális úton terjedő betegség gyakori feszültségek. Gyakran előfordul, hogy a viszketés a hüvely kíséri a jelenléte az ilyen kellemetlen érzés a vulva, mert célszerűbb ebben az esetben beszélni bőrviszketés a szeméremtest.A fő oka a viszketés

  1. Nőgyógyászati ​​patológia;
  2. Extragenitális betegség;
  3. Egyéb okok miatt.

A jelenléte viszketés a hüvelyben jelezheti jelenlétében betegségek, mint például a candidiasis (szájpenész), herpes genitalis, bakteriális vaginosis, coleitis. vulvovaginitis, trichomoniasis, gonorrhoea, kraurosis vulva, méhnyak, stb Szinte az összes közvetített közösülés fertőzést kíséri a megjelenése bőrviszketés a hüvelyben és a terület a nagyajkak. Néha az oka a viszketés jelenléte a jóindulatú (condyloma acuminatum), és a rák (méhnyakrák) tumorok a női reproduktív rendszer, urogenitális sipoly, vaginális szenilis sorvadás. Amikor a viszketés a hüvelyben nem szükséges, hogy a pánik, vagy várni a legrosszabb diagnózis legtöbbször ez a tünet jelenlétét jelzi a genitális fertőzés, amely nagyon kellemetlen, de ez kezelhető.

A kialakulásának mechanizmusa a viszketés a hüvelyben nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. A fő oka annak előfordulásnál irritációt bizonyos vegyi anyagok által szekretált egy patogén, valamint a perifériás (idegbetegség) és a központi neuropátia (velő).

Ha a viszketés a hüvely megjelent után azonnal megkezdődik az bármilyen eszköz a test, a lélek, intim higiénia, meg ne használja azt. Gondos figyelmet magad és a tested gyakran segít meghatározni az okát eredetét a viszketést, és megszabadulni a segítsége nélkül a szakember. Ha viszketés megjelent néhány nappal azután, védekezés nélküli megkérdőjelezhető érintkező, lásd a nemi betegségek. Sok szexuális úton terjedő betegségek nagyon veszélyes. A fő megtévesztés abban a tényben rejlik, hogy legtöbbjük előfordul szinte tünetmentes, így a súlyos következmények, akár meddőség.„Műholdak” hüvelyi viszketést

Gyakori társa hüvelyi viszketés a túlzott felszabadulásával. Ha a mentesítés aludttej megjelenése kíséri kellemetlen szag, meg kell beszélni a jelenlétében egy gombás fertőzés (Monilia vagy Candida). Candidiasis előfordulhatnak, mint önálló betegség közepette gyakori stressz vagy csökkentése az immunitás, akár mint az egyik legsúlyosabb betegség tüneteit (például cukorbetegség). Álló, rosszabb után higiéniai eljárások, viszketés - biztos jele a gomba jelenléte a Candida nemzetségbe.

Erős vaginális viszketés kombinálják sárga, amelynek halszagú, mentesítés annak a jele, gonorrhoea és Chlamydia. Trichomoniázis van egy égő érzés a hüvelyi terület és a habos zöldes váladék. Terjedő fertőzések a védekezés nélküli közösülés, általában kíséri viszketés, amelyek tovább növelik a időszakban az ovuláció vagy a menstruáció előtt, a végén a havi halad, és viszketés. Ebben az esetben van egy krónikus betegség.

Ha tünetei genitális fertőzések hivatkoznia kell a nemi betegségek vagy nőgyógyász. A kezelést adni csak a diagnózis felállítása után. A fertőző betegségek kezelésére is tipikusan kijelölt, antibiotikumok, és a kábítószer hogy erősíti az immunrendszert. Észlelése esetén a genitális fertőzés az orvos fogja javasolni a vizsgálatot, és kap kezelést, valamint a beteg szexuális partnere. Összhangban a sorrendben az Egészségügyi Minisztérium a pillanatban van öt fő nemi betegségek. Ez kankroidot, gonorrhoea, Donovanosis, szifilisz, lymphogranuloma venereum. Néhány ezek közül a leggyakoribb trópusi országokban. Ezt figyelembe kell venni,, megy nyaralni, hogy ne hozza vissza szokatlan „emlékbe”.

Néha a viszketés a hüvely jelenlétére utal számos betegség. Ebben az esetben nem nélkülözheti az átfogó megközelítés a kezelésre. Az alapot a kezelés minden esetben antibiotikum és az antimikrobiális szerek. Ahhoz, hogy megszabaduljon a kellemetlen tüneteket, mint kiegészítő kezelés alkalmazható douching főzet a gyógynövények, de csak egyeztetés után orvosához.

Ne feledje: self-veszélyes!