Viszketés a lábujjak között okoz és kezelésére kezek

Viszketés ujjak között komoly aggodalomra ad okot, mert ez okozhat paraziták képes megfertőzni más területen. Ezért szükséges, hogy megértsék az oka a tünet, és annak kezelése.Bármilyen viszketés kellemetlen emberek, akik aggódnak az egészségre. Rüh az ujjak között jelezheti súlyos betegségeket kezdve allergiák vagy krónikus dermatitis, véget autoimmun rendellenességek. Gyakran előfordul, hogy ezek a tünetek akkor jelentkeznek, amikor a fertőző betegségek, ezért azonnal forduljon bőrgyógyász okok és kezelések, hogy megvédje magát és szeretteit.

Okai és kezelése viszketés

Több oka is van, melyek a bőr az ujjak között a kézen is viszket. Ők lesznek a különböző kórokozók, valamint a kezelés, ezért azonnal keresse fel a szakember bőrgyógyász, hogy megtudja, az okok és a kezelés. Miért viszkető bőr redők között lábujjait?

Viszketés a lábujjak között okoz és kezelésére kezek

Rüh vagy varasodás

Ez a betegség folytat az ember sokáig. Ma esetben a fertőzés sokkal ritkább, mert az orvostudomány és a személyes higiéniára magas szinten. Még mindig él kórokozója rüh, megszabadulni ez nem lesz lehetséges. Okozza a viszketést, amikor a varasodás vagy bőratka korostny. Ez a mikroszkopikus ízeltlábúak settenkedik a bőr alatt a fogadó és elkezdi rágni rá labirintusok, amely később tojik és italok vér.

Ez a parazita könnyen szállítható a fogadó szervezetben, amikor megérintette, és továbbította során mások kézfogást vagy más típusú kapcsolatot. Gyakran előfordul, hogy ez a betegség befolyásolja a gyermekek számára, mert folyamatosan játszik a többi gyerekkel, ásni homokozók és ritkán mossanak kezet. Ahhoz, hogy kezelni ezt a betegséget azért szükséges, mert elkezd gyorsan elterjedt a szervezetben, így a szörnyű viszketés és csúnya hegek.

Nem szabad elfelejteni, a tünetek a rüh:

  • bőrpír és viszketés az ujjak között, valamint a helyeken a ráncok és gyűrődések;
  • megjelenése nedvesség területein bőrpír;
  • megjelenése allergiás kiütések;
  • hyperkeratosis (megvastagodott stratum corneum);
  • peeling a bőr.

A klinikai analízis szintje jelentősen megemelkedett interleukin és immunglobulinok, valamint számának növelése bazofil és eozinofil fehérvérsejtek. Mivel az atka élet termelt mérgező anyagokat.

A kezelés jelöl orvost. Ez magában foglalja a kenőcsök, gyógyszerek, amelyek fokozzák az immunitást. De a legfontosabb dolog, hogy fáj - megállítja a karcolás az érintett bőrt és a higiénia, mert ez segít elkerülni terjed a paraziták a bőrön.

Allergiás bőrgyulladás

Allergia gyakran előfordul érintkezik az allergénnel (kémiai, biológiai vagy más módon), amely után a bőr a lábujjak között, a könyök, a kéz és ritkábban az arcon kezdődik, hogy viszket. Bőrgyulladás - a rejtett krónikus betegségek, melyek tünetei nyilvánulnak mellett csökkent immunitás, hőmérséklet-változás, a rossz táplálkozás és egyéb tényezők. Mindkét betegség, a redők az ujjak között a kéz viszket, pehely, elvörösödik.Itch ujjaink között okoz és kezelésére kezek

Az ilyen betegségek kezelésére magában az antihisztaminok, azaz az olyan hatóanyagok, amelyek csökkentik a bazofilek aktivitását (vérsejtek) szekretáló hisztamin. Ez az anyag okozza bőrpír és viszketés a helyén aktivitást. De önmaguknak ilyen gyógyszereket nem lehet, mert a rossz kezelés csökkenti az immunrendszer, és nagyon addiktív, ezért más gyógyszerek jár rosszabbul.

autoimmun betegségek

Gyakran az emberi szervezetben előfordulhat autoimmun betegségek, amelyek a vérsejtek immunsejtek a szervezetben kezdenek harcolni, bár általában ez nem történhet meg. Ebben az esetben a bőr kezd húzza le a földre megsértése, a borító viszketés, megmerevedik és pirosra.

Tünetek autoimmun betegség is előfordulhat bárhol, de gyakran jelennek meg a ráncok az ujjait. Emellett vannak zsebek a gyulladás oka volt: a könyök, a térd mögött, a fül mögött, a lábak. Kevésbé gyakran jelennek meg az arcon, kar vagy a láb.

Az okok ezek a rendellenességek még nem teljesen ismertek, ezért univerzális kezelés nehéz felvenni. Gyakran betegek felírni gyógyszerek, amelyek gátolják az immunrendszert, aktivitásának csökkentésére vagy bazofil hisztamin hasított.

Self-treat autoimmun eltérés lehetetlen, és támaszkodni a hagyományos orvoslás - annál is inkább, mert a növény okozhat allergiát, súlyosbodó tünetek. Kezeléséhez szükséges, hogy az immunológus okainak meghatározására és kezelésére viszketés az ujjak között.

gombás betegségek

Gyakran előfordul, hogy a bőr az ujjak között, vagy lábujjak megtámadhatják a gomba patogének. Ezeket a parazita szervezeteket behatolnak az epidermisz, elpusztítani, ami viszketés, bőrpír, hámlás, kellemetlen szagok és a pára. Az orvosi gyakorlatban gombás betegség is nevezik mycosis.

Ha nem gyógyítja a bőr gomba, a körmöket is érinti, ezért van szükség a lehető leggyorsabban, hogy egy orvos, és elkezdeni a kezelést. Ez nem csupán a külső kenőcs vagy csepp, hanem erősíti az immunrendszert, a jó higiéniai és elkerülése a magas páratartalom.

Viszketés a lábujjak között okoz és kezelésére kezek

A küzdelem gombák ellen is fontos, hogy kövesse az ajánlásokat a kezelés időtartamától. Még ha az viszketést és bőrpírt a múlt, meg kell folytatni a kezelést néhány napig, mert a bőr maradhat gyengült paraziták.

Vannak háziállatok, hogy megjelentek furcsa vörös kopasz foltok a gyapjú, és a viszketés redők az ujjak között a kezedben? Akkor van szükség, hogy egy orvos, mert az oka ennek a jelenségnek lehet ótvar.

Ez a betegség leggyakrabban okozta egy gomba, de a gyulladt területeken és a baktériumok elkezdenek szaporodni. Ez kellemetlen, hogy gyorsan terjed, hogy a bőr egyéb területeken. Léziók vörösödés, héja (részecskék, mint a fehér pelyhek), erős viszketés és szállít kényelmetlenséget, ezért azonnali kezelést.

Kényeztesse ótvar integrálni kell azonnal bekövetkezése után a viszketés és hámlás. Belőle nem segít megszabadulni minden olyan népszerű recepteket, nincs fű, ez a fertőzés gyógyítható csak kenőcsök és tabletták. Azt is fontos megjegyezni, hogy nem dolechenny versicolor megnyilvánulhat ismét csökkent a mentesség vagy megváltozott időjárási körülmények.

száraz bőr

Nem mindig érdemes ébreszteni meg a megjelenését a viszketést. Néha nem mutat semmilyen patogének vagy betegség, és az oka a rüh egyszerűen a száraz bőrt. Salvation ebben a helyzetben lesz tápláló kézkrém és vitaminok által előírt orvosához. Szintén abban az időben a kezelés nem szükséges érintkezik háztartási vegyszerek.

Amikor a viszketés ujjak között kell azonnal forduljon orvoshoz, sőt, amellett, ártalmatlan a bőr kiszáradását, az ok lehet a bőr paraziták (atkák, baktériumok, gombák), vagy autoimmun betegségek. Ne próbálja kezelni magát, mert ha a felhám megtámadta a parazita, az önálló vezet terjedésének, hogy más oldalakon.

Interjúk szakértőkkel