Viszkető hason - mit kell tenni, hogy miért hasi kis kiütés

Milyen viszket, ott

1. Akut viszketés. Ez akkor fordul elő, ha figyelembe gyógyszerek vagy terméket tartalmazó allergén. Ez tart, akár több órán keresztül, és képes megfelelni a saját.2. Krónikus viszketés. Ez akkor fordul elő miatt autointoxikáció. Jellemző a bőrpír és a viszketés. Ez történhet sokáig, néhány hónaptól egy évig.

3. A szenilis viszketés. Jellemző a férfiak 60 évnél idősebb. Ez akkor fordul elő, amikor szklerotikus változásokat a szervezetben, csökkentve a funkciója az endokrin rendszer és az idegrendszer. A külső tényező a gyengülése a bőr turgorát és ernyedtség.

4. Szezonális viszketés. Súlyosbodása előfordul őszi-téli időszakban. Tipikus emberek betegségek a vegetatív idegrendszer.

5. Heat viszketés. Ez akkor fordul elő a nyár folyamán, válaszul a nap sugarait.

6. Altitude viszketés. Jellemzi magasságban 8000 méter tengerszint feletti magasságban. A süllyedés alatta megáll viszketés.

7. A viszketés terhesség alatt okozta autointoxikáció a szervezet a baba.

8. A lokalizált. Ingerek gyakran megjelennek festékek, ruházat, bélbetegség.

Viszketés terhesség alatt

Elég gyakran, kismamák panaszkodnak, hogy karcos a gyomra a korai és késői terhesség. Előfordul, hogy a viszketés elviselhetetlen. És így az orvosok küldött egy terhes nő meg kell vizsgálni, hogy meghatározzuk az okát, és elkezdeni a kezelést. Az erős viszketés, különösen a terhesség alatt, ne okozzon gondot.

Későbbi szakaszaiban a bőr megnyúlik, és a gyomor megnő, és ezért kellemetlen érzést tapasztal. Enyhíti a viszketést segítségével zsírtartalmú tejszínt. Miért viszkető hason terhesség alatt meg tudja mondani az orvos. De lehetséges okokat is fokozott érzékenysége a nők különböző szintetikus anyagok és kozmetikumok.

De az oka a viszketés válhat a betegség a belső szervek:

1. Amennyiben a májban. Viszketés gyakran közelebb kerül, az éjszakai és kíséri égő érzés.

2. Allergia. Például allergiás reakciót válthat ki, hogy a citrusfélék, a csokoládé vagy a tenger gyümölcsei. Ez látszólag apró kiütések a hasán. Viszket, nem mindig, de csak akkor, ha figyelembe az allergén.

3. Cholestasis. Ez egy veszélyes állapot, amely veszélyezteti az életet az anya és magzatot. Leggyakrabban a nőket érinti az epekövesség, idült epehólyag gyulladás, vagy át hepatitis A. Ezért, ha egy nő karcos a has, láb és a kéz, meg kell figyelni rá.Ha a kiütés a hason, a gyermek

Miért hasa karcos a gyermek és kiütés? A baba még nem tökéletes, az immunrendszer legyengül. Általában a kiütés is - ez annak a jele egy fertőző betegség. Ha a gyermek már az első jelek, lépjen kapcsolatba a gyermekorvos.

Az okok a kiütések, viszketés gyermekeknél

1. Lehet, hogy a gyermek kanyaró. Kanyaró - egy fertőző betegség, fejfájás, láz és orrfolyás. Gyermek zavaró csillogást, ő folyamatosan köhög. A kiütés jelenik meg nemcsak a hason, hanem a fej, a fülek mögött, majd az egész szervezetben. Ez eltűnik három nap után.

2. A varicella, vagy ahogy nevezik az emberekben, a bárányhimlő. Bárányhimlő kiütés elterjedt az egész szervezetben, beleértve a gyomrot.

3. Rubella. Ez jelenti rózsaszín foltok kerek. Ezek gyakori, valamint a bárányhimlő, az egész szervezetben.

4. mononukleózis. Bőrkiütés a has, a lábak és az arc.

5. A fertőző betegség természete. Viszkető has és kiütések a gyermek nem azért, mert a fertőzés. A szerepe a okozó tényező viszketés és kiütés, játszhat allergia vagy szintetikus szövetből. Nagyon gyakran az újszülöttek szenvednek malária, különösen nyáron.

Ha viszkető foltok a hason

Vörös foltok a hasán karcolódik, mert a problémák a szervezetben. Ez lehet azonosítani csak teljes körű vizsgálatot követően. Nem szabad öngyógyítást, mert a foltok lehetnek fertőző. A leggyakoribb oka a viszketés és a megjelenése vörös foltok:

1. ótvar. A betegség jellemzője kiütés foltok, amelyek héjas és elviselhetetlenül viszket.

2. Urticaria. Ez akkor fordul elő a legtöbb rovarcsípés, a hiba a máj, gyógyszereket szed, vagy élelmiszerekben.

4. Erythema. Papulák bõvítik és összeolvadni.

5. Az atópiás dermatitis - egy betegség krónikus lefolyású. Kezelt antiallergén gyógyszerek.

Pattanások gyomor

Akne néven kis gyulladt dudorok. Akne hasán karcolt és ott különböző okok miatt.

1. Allergiás reakció lehetséges. Például, a bőr nem reagál az allergénre, de a gyulladt területet lesz viszket.

2. A bőr irritációt. Nincs megfelelő bőrápolás.

3. A válasz a külső ingerekre.

4. Bőrbetegségek.

viszkető has

Elég gyakran, a nők az orvos megkérdezte: „Miért karcos kocsiszekrény?” Tényezői a sok. Például, ugyanaz a terhesség. Mivel a növekedés a hasa bőr ki van téve, hogy a feszültséget. Constant irritáció a fehérneműt. Lehetséges, hogy a gumi bugyi túl szoros, és ő állandóan dörzsöli, és irritációt okoz. Ugyanez a helyzet a farmer és nadrág alacsony derék.

Kezelése viszketés és kiütések

Mielőtt elkezdi a kezelést, meg kell találni arra, hogy miért hasa karcos, az oka a kiütés. Amikor allergia nevezi Allergia gyógyszerek - kenőcsök vagy tabletták. Azt is megszabadulni az allergénnel, ha egy macska vagy kutya - adja meg a jó kezek, élelmiszer vagy gyógyszer okozhat viszketés és kiütések dobja.

A betegségek a fertőző etiológiájú kezelés abból áll, hogy különböző kenőcsök, oldatok és tabletták. Például egy beteg rüh izolálja és fertőtleníthető a szobát, amelyben volt. Ezt annak érdekében, hogy ne megfertőzni az emberek körülötte. Amikor rubeola, bárányhimlő, skarlát kijelölt antibakteriális és lázcsillapító gyógyszerek.