viszkető ujjak

viszkető ujjak

Ha a viszketés ujjak, nem azonnal úgy gondolja, a legrosszabb, mert a probléma legtöbbször nem tünete a súlyos betegség. De, persze, ha nem veszi intézkedéseket, akkor csatlakozhat a bőrkiütés, irritáció, karcolások, hólyagok, stb És krónikussá válik.Az ok, amiért a karcos ujjak

Ez kellemetlen lehet a rövid távú vagy hosszú távú, minden attól függ, a történelem és a leküzdésére tett intézkedésekre kell ezt a problémát.

Az okok a viszketést az ujjain:

  • A dermatológiai betegségek (viszketés, atópiás dermatitis, stb);
  • külső hatás a kezét (hideg, meleg, szél, szintetikus ruházat, napfény, kozmetikumok, stb);
  • pszichológiai rendellenességek, stressz (krónikus idegi feszültség, depresszió, stb);
  • allergiás reakció (detergensek, élelmiszerek, állatok, pollen, stb).

Ha a viszketés érződik a területen a lábujjak között, néha beszélni:

  • vese és a máj;
  • diabétesz kialakulását;
  • jelenlétében tumorok az emésztő traktusban;
  • meghibásodás a pajzsmirigy vagy a nyirokrendszer.

És ez nem az információ tartalma, amely az ujjak már viszket, viszket van a hüvelykujját a bal vagy a jobb kezét.

Milyen intézkedéseket kellene tenni?

Ha szenved viszkető ujjak vagy a kéz, de még mindig kísért repedések, kiütés, hólyagok, vagy nem megy át egy pár napra, orvosi segítség nélkül nem tud megbirkózni, ezért azonnal forduljon orvosához vagy a bőrgyógyász a legközelebbi klinikára. De te magad is tud segíteni magukat csökkenti a kellemetlen és bosszantó viszketés.Az első lépés az, hogy minimalizálja a külső tényezők hatását és allergének, míg a viszketés Bude önmagában lassan visszahúzódni. Kerüljük a hideg és meleg, rendszeresen mossa meg a kezét meleg vízzel csak.

Ha a viharvert kezét vagy megtartja a nedvességet, használja zsírtartalmú tejszínt nedvesítsük őket, és a viszketés azonnal csökken.

Egy rövid ideig segít enyhíteni viszkető bőr hideg állapotban. Néhány jégkocka csomagolja szövetek és alkalmazni az érintett területet, vagy hogy helyettesítse a kezét hideg víz alá.

viszkető ujjak

Azt is tartsa meg a kezét 10-15 percig meleg húslevest alapú kása.

Egy alkalmas tálba vagy serpenyőbe, öntsünk egy pohár forró vízbe pelyhek, hagyja sört és hideg, ez minden, a húslevest kész.

viszkető ujjak

Fekete széklet felnőtteknél általában akkor eredményeként a használata bizonyos termékeket. Ezen túlmenően, a színváltozás oka lehet, hogy bizonyos gyógyszereket vagy vitaminokat. Néha azt jelzi, komoly betegség.

viszkető ujjak

A túlzott gázképződés a bélben, amelyek zavarhatják a az ember tömeg, társítható a különböző okok miatt - a banális súlyos alultápláltság rendellenességek az emésztőrendszer. Ezért, hogy megszabadulni ez a probléma, fontos, hogy megtudja, az okokat.

viszkető ujjak

darsonvalization eljárás több mint 40 éve használják a gyógyászatban. De van több ellenjavallatok, amelyben ilyen fizikoterápiás vezet kozmetikai sérülés, betegség, egészség és életveszélyes. Nézzük őket részletesen.

viszkető ujjak

Ha él, egy ipari városban, vagy egyszerűen nagy települések, hogy olvassa el a javasolt új cikket. Anyagunkban a jelentés elsősorban a módon gyengéd, de hatékony tisztító a légzőrendszer portól felhalmozódni a köpet és a nyálka.