Viszonzatlan szerelem - 12 lépés, hogy megszabaduljon az érzések viszonzatlan szerelem

Viszonzatlan szerelem - hogyan lehet megszabadulni a viszonzatlan szerelem 12 lépésben?

Viszonzatlan szerelem - egy veszélyes érzés. Gyenge szellem személy lehet sarokba, és hogy az öngyilkosság. Depresszió, állandó gondolatok a tárgy az imádás, a vágy, hogy hívja, írni, találkozni, noha pontosan tudja, hogy mi ez egyáltalán nem egy -, hogy a viszonzatlan szerelem.Dobja a negatív gondolatok, és hallgatni a tanácsát pszichológusok, ha szenved viszonzatlan szerelem.

Viszonzatlan szerelem - 12 lépés, hogy megszabaduljon az érzések viszonzatlan szerelem

Hogyan lehet megszabadulni a viszonzatlan szerelem 12 lépés - útmutató a megállapítás boldogságot

Tippek pszichológusok hogyan lehet túlélni viszonzatlan szerelem, és soha nem neki soha nem tér vissza

Viszonzatlan szerelem sok ismerős. Íme néhány kérdés, és kap kezelést a szakemberek, és a pszichológusok tanácsot:

Marina: Hello, I am 13 éves. Két éve, szeretem a srác az én iskolában, aki most 15 éves. Látom az iskolában minden nap, de nem merik megközelíteni. Mit kell tenni? Szenvedek viszonzatlan szerelem.

Vladimir: Segítség! Úgy látszik, hogy kezd megőrülni! Szeretem a lány, aki rám csak nem fizet a figyelmet. Én sújtja a rémálmok, az étvágy, tanulmány teljesen felhagyott. Hogyan kell kezelni a viszonzatlan szerelem?

Pszichológusok javasoljuk, hogy tegye a következőket. képzelni, hogy nézi a helyzetet a jövőben, egy időtartam két év. Ennyi idő után, ez a probléma nem lenne a legkisebb jelentősége.

Tudod, hogy az utazás a saját fantáziája a jövőben, néhány év, hónap előre, és a múltban. Azt mondod magadnak, hogy ebben az időben nem volt túl sikeres, de a következő alkalommal biztosan szerencsés. Hangtalanul időben, lehetséges, hogy felfedezzék és fejlesszék a produktív hozzáállás, hogy a helyzet.

Még ezek a negatív helyzetek, hogy pozitív a jövőben: tapasztal nem túl jó dolog, most, akkor képes lesz arra, hogy jobban fel tudja mérni a komponenseket egy jövőbeli élet, tapasztalatszerzés.

Svetlana: Én egy diák a 10. évfolyam és a viszonzatlan szerelem 17 éves fiú iskolánk 11 osztályban. Láttuk, összesen négy alkalommal. Aztán elkezdett járni egy lány az osztályomban, és én továbbra is várni, remélni és hinni, hogy hamarosan az enyém lesz. De nemrég szakított ex-barátnője, és elkezdte, hogy szívességet nekem. Azt boldog legyen, de a lélek azért lett még nehezebb, mint korábban. És ha fel fogja ajánlani, hogy találkozzunk, én valószínűleg visszautasítani - nem lesz az alternatív repülőtérre. De azt is szeretném, hogy körülbelül ez a fickó. Mi a teendő, hogyan lehet elfelejteni viszonzatlan szerelem? Csinálni a házi feladatot, lefekszem - gondolok rá, és kínozza magam. Kérjük, ne adjon tanácsot!

Pszichológus Svetlana, ha egy srác akivel szimpatizálnak, nem tudott lépést, hogy találkoztunk, akkor megteszi a kezdeményezését, a kezükben. Talán habozik, és azt hiszi, hogy nem a stílus.

Folytassuk. Ellenkező esetben, és meg fogod tapasztalni viszonzatlan szerelem. Ki tudja - talán ő is szerelmes beléd?

Szófia: Hogyan lehet megszabadulni a viszonzatlan szerelem? Szeretem nélkül kölcsönösség, és megértem, hogy nincs kilátás a remény a jövőre nézve, hogy jön össze, de csak érzelmi stressz és szenvedés. Azt mondják, hogy meg kell megköszönni életet és lehetőséget ad a szeretet. Elvégre, ha úgy tetszik, akkor - él. De miért ez nagyon nehéz elengedni a személy, és felejtsd el viszonzatlan szerelem?

Pszichológus Tipp: viszonzatlan szerelem - egy délibáb. Man képzeli képre, és beleszeret az ideális, és nem a valós személy, a maga előnyei és hátrányai. Ha a szeretet viszonzatlan, és a kapcsolat, mint olyan, nem. Szerelem - mindig kettő, de ha egyikük nem akarja, hogy a részvétel kapcsolata, ezért ez nem egy szerelmi kapcsolat.

Azt tanácsolom mindenkinek, aki szenved a viszonzatlan szerelem, hogy elemezzék az érzéseiket, és eldönti, hogy pontosan mi vonzza, hogy az objektum az imádat, és milyen okok miatt vagy tényezők nem lehetnek együtt.

Mit tud mondani arról, hogy hogyan lehet megszabadulni a viszonzatlan szerelem? Nagyon fontos tudni, hogy az Ön véleménye!Victoria, van annyira részletesen leírja, hogy mi történt - egy érzés, hogy végighaladni, és felfűzve minden esemény, amelyek kapcsolódnak vele, egy szál, mint a gyöngyöket és a kopást. Már kemény, ronda volt, de meg kell viselni ezt a nyakláncot, mert gyökerezik neki ...
Tudod, figyelmesen olvassa el az üzenetet. És van az a benyomása, hogy ő csak ivott a érzések és érzelmek, mely - táplálja az energiát, mint egy vámpír.
Véleményem van szükség, hogy tovább dolgozzanak a viszonzatlan szeretet és ragaszkodás a szeretet - van ilyen ...
Mit kell tudni. Ön semmilyen módon nem felelős. Nem kell, hogy tetszik neki, hogy alkalmazkodni hozzá. Azt akarja, hogy menjen át az élet nélküled - elengedni! De ne hagyd, hogy manipulálni. Meg fogja találni a boldogságot, hogy a boldogság - nem az Ön számára, akkor nem hozza meg mást, csak fájdalmat. Még ha feltételezzük, hogy folytassák a kapcsolatot - az Ön szerepe már ott festette őket, szeretője vagy leány. szükség van az Ön számára?
elfogyott a szemetet talált.
Mondom neked egy titkot - Azért jöttem át ezt a cikket, mert azt akartam, hogy még olvasni viszonzatlan szerelem, van élet ezen a tapasztalat ...
Még a szeretett én soha nem hagyja gúnyolj.
Mert a végén a legfontosabb ember, hogy mindig legyen jó, hangulatjavító, nyugodt - te vagy. Nyugtató, törölje le a könnyeit -, és továbbítja, a legjobb év az életed, feledve mindent jelentéktelen!

Üdvözlünk! Én 27 éves, és az élet, a 16 éves koromban én mindig szerelmes viszonzatlan. Ez nagyon nehéz, azt mondják, hogy történik az életben általában? Csak 7 (nekem, mint dobás) tapasztalt viszonzatlan szerelem, Én folyamatosan dobott, egy évvel ezelőtt veszteség meggyógyultam, találkozott az új srác, de ő dobott engem. Mondd meg, mit tegyek most - én a határán felismerve, hogy én lennék a családom nélkül, azt senki, csak üvöltve a párna, és megértem, hogy az élet folyt a lába alól! Hobbi én mindig tanult kiválóan, a munka, a rokonok és hozzátartozók meghalt értem, anya is - csak ne ossza meg senkivel ... Segíts kérlek!

Lena, nagyon köszönöm ***)

Anya, én olvastam a kiáltás a szív, és azt lehet mondani, hogy én is minden maradt.
Az első dolog, amit meg kell érteni -, így ez olyan dolog, hogy nincs ilyen probléma. Sajnos, nagyon gyakran a nők különböző okok miatt beleszeret nélkül kölcsönösség.
Azt kell mondani, hogy ha ez többször megismételjük az életben, vannak bizonyos komplex. Elvégre, ha a szerelem, előre meghatározza az eredménye ez a helyzet - viszonzatlan szerelem, a fájdalom és a csalódás.
Végtére is, annál több lesz a csalódott van, ugye?
Tudod, mit azt tanácsolom? Nos, először is -, hogy egy közeli. meg kell emelni a magabiztosság, hanem azért, mert beszélt a tükörben magát jó szóval, ezzel a gyönyörű fotózásra, sportoljon, megtanulnak beszélni, járni, táncolni.
Másodszor, meg tapasztalatait ugyanaz a forgatókönyv. Ha nincs áldozat szindróma (ez az, amikor valaki azt akarja, hogy szenvedjen és tudatosan dönt egy ilyen helyzetben), akkor megtörje a forgatókönyvet! Úgy, mint egy rendező és forgatókönyvíró életét. Írja be egy darab papírt az eseményekkel, hogy tetszik. A részleteket az e-mail, a színek -, hogy meg kell csinálni, hogy te, és azt mondják. Figyeljünk a részletekre - ahogy vannak öltözve, hogyan kell mozogni. És kezd a kapcsolatot, csak ne feledjük, amire írtam, és elvégezni az összes hajszál a forgatókönyvet! Meglepődnél, de nem lesz a dolgokat, hogy nem számíthat érezni és látni. ne félj Nyitott találkozik új kölcsönös boldog kapcsolat! Happy End!
Hidd el, hogy működik, mint egy iskola elájult. És most van egy szerető férj és két chip)

Értékes, én is szenvedett egy életre a viszonzatlan szerelem olvastam a könyvet, AFRAID veled vagyok), és egyszerre világossá vált, a manipuláció és az érzelmi bántalmazás, hogy egész életemben szenvedtem a férfiak, és nem értenek mindent, ami nem velem? Hála Istennek, most beszedik az önbecsülésüket és megtanulják szeretni magad, és fogadja el magát Bárcsak minden kölcsönös szeretet. Szeresd magad és a szárazföldön van egy.

Én szörnyen, mint egy fiú. Ő 17. I 16. Eleinte minden jól ment, mi volt nem sietett beszéd, azt mondta, hogy tetszett nekem, azt válaszolta neki cserébe, és minél több szerelmes belé. Mi csókolóztak, de aztán történt valami, és azt mondta, nem akar komoly kapcsolatot, és én nem kedvellek. Barátai azt mondják chchto tetszett nekem, és ő azt mondja, nem. Megpróbáltam elmenekülni a másik néha működött, de amikor elfelejtettem, ismét elkezdett flörtölni újra. És tegnap nézni a profilját és a képet a lány, és a szíveket. Nem tudom, hogy mit kell tennie. Én csak nagyon hamar megszokja az embereket. Hogyan jutok ki a fejünkből. Sport nem segít

Az én giccses és ostoba. Ismerd fel, hogy Ön egy teljes ripacs, és ő soha nem szerelmes, és akkor nem lehetnek együtt. Szeretni téged úgy lesz egy hosszú ideig, és egy jó ék nem gyorsan előkerülnek. És abban a reményben, hogy megszabaduljon a viszonzatlan szerelem, ha figyelembe vesszük minden, még kellemetlen a lehetőséget.

A nevem Eugene.
Én meggyötört chusvo narazdelimoy szerelem már 7 éve. Ő volt az én odnoklasnitsy és az iskola nem szeretné, hogy velem valami közös. És még most is, amikor rátaláltam a Vkontakte - ő blokkolta én hozzáférést. Onex megérti, hogy él a szívemben, nem a derekát. Annyit kell belőle -, hogy látni schaslivo arca (még ha ez a valaki mással). Alig várom, hogy a tanácsot, hogy segítsen nekem, hogy nyomjon a szívem.

Viszonzatlan szerelem! Mesterségesen létrehozott hobbi (sport, extrém sportok, üveg, stb), akkor lehetséges, hogy szakítsd meg a folyamatot, egy nagyon rövid idő alatt. Meg lehet próbálni egy másik módja annak, hogy „ellentmondást”. Projekt a következő helyzetet. Keressen egy ember (a környezetével kolléga, aki gyakran látni egy osztálytársa), amelyre a jól semmilyen körülmények között, akkor nem lép kapcsolatba, soha nem esik szerelembe, ami még egy kicsit felháborodott veled. Most tegye a helyére tárgya a vágyak, és a helyét a férfi a környezetre is. És képzeld el, hogy úgy érzi, az egyetlen, akiben te szerelmes! És minden egyes alkalommal, amikor a találkozó „egy kicsit csúnya, hogy te,” Az ember célja. Valamikor ez segít. Meg tudja magyarázni kényelmetlen, de azt hiszem, a lényeg készül.

Szerelmes vagyok egy férfival van egy kicsit több, mint két éve, a távolság köztünk, viszonzatlan szerelem az ő részéről, de látom, hogy nem volt közömbös, hogy mit tegyen? Depressziós vagyok, fáradt élni (😔😔😔