Vitaminok injekció aszkorbinsav - „sófoiyadékként haj, fekete festékkel mindössze

Hátrányai: allergiás reakciót válthat

Lányok mind bolyhos üdvözlő!

Ossza meg oochen keserű tapasztalat kísérletek haj, így egy kis háttér:Festett évekig kizárólag fekete, fáradt kutyáról haja és fekete akart, aztán folytatta lamináló színezés (recenziót)

Miután fáradt nekem fekete a feje, és úgy döntöttem, hogy menjen minden varázsát öblítés. Ja, és ez nem könnyű feladat! Nem megy túl messzire, röviden. Próbáltam mosni, szappan, joghurt, stb (Ki érdekel nézd meg velem a véleményét. Sok volt a kísérlet, így a kapcsolatok nem dobja)

Az eredmény az összes kiderült, én simításokat gyűlölte feketék és áttért a természetes barna tónus, a nap gyönyörűen leadott gesztenye vörös árnyalat.

Bassza voltam nagyon haját kellett menni, hetente kétszer egy vödör argan és kókuszolaj a haj.

Jön a tavasz, és úgy döntöttem, proeksperementirovat újra, „nem akarom, hogy királynő morskoju!”

Húzott, kétszer, próbálja Kerafix. Hair minőségű acélból bomba, de a fekete szín ismét ^ _ ^

Miután tanulmányozta az egész orosz nyelvű internetes kapott, véleményem szerint, a válasz arra a kérdésre: hogyan mossa el a fekete festéket a haj károsítása nélkül a minőség? Mivel a hajam minden reggel nekem nem túl nehéz, hogy elmossa a feketeség.

Eredeti Szín: Fekete ragyogó fény fényes ragyogás a félhomályban egy fekete és barna, selymes csillogást.

1 evőkanál Sampon 1 evőkanál szóda, keverjük és kemény a fejem 2 alkalommal. Én tettem egy üvegtál hossza alatt a váll elvitt 2-szer 2 evőkanál Minden ingredientov.Posle mosás ütött balzsam, vagy a haj nem szakad.

8 fiola az ampullába töltjük-spray (permet marad a szervezetben). 2 óránként horoshenechko permetezett haj, és igyekezett nem esik a gyökerek. Én nagyon aggódik, hogy a gyökerek csúszik festék gyorsabban, mint kevesebb réteg, nagyobb figyelmet fordítanak a vége. Alkalmazása után a sav dörzsölte be a hajat és a fésülés.Melegíteni a vízfürdőben olaj, hozzátéve, 4 zsák sav, keverjük, és aktívan foglalkozott jó réteg, dörzsöli a haj benedvesítheti sima vizet az interneten.

Lemosni ismét ugyanazt a rendszert - sampon szódával, majd tápláló balzsam, tartotta hosszabb (körülbelül 3 perc).

Eredmény: A szín halvány fény csokoládé a nap arany gesztenye barna árnyalat. Gyökerek és levelek teljesen azonos színű.

TK Szeretnék egy kicsit könnyebb, és igazítsa a barna színt, akkor azt továbbra is használhatja sampon hozzáadásával askorbinki. Meg kell jegyezni, hogy a sav hatására a levegő gyorsabban erodálja, és ha hozzáadjuk a fiolákat közvetlenül a sampont, majd egy nappal később az eredmény rosszabb lesz.

Én most ezt: 1 amp. + 2 evőkanál ez nekem elég, hogy mossa meg a haját 2-szer. Végén mosás, tartok egy kis eszköz.

  1. Nem használhatja askorbinku személyek, akik allergiásak a citrusfélék;
  2. Ha hajmosás víz hőmérséklete legyen 40+. haj mérlegek megnyitni.

Haj minősége nem romlott, az biztos, észrevettem, hogy kicsit kiszáradnak, de zhirnovat haj, így ez nem számít. Kinek van száraz haj, akkor ahelyett, balzsam hidratáló maszkot.

Megszabadulni a ráncok:

Életkor 30+ (ítélve is)

  1. A szokásos napi krém (. Ca felében a bankok, mert könnyebb keverni);
  2. 3 csepp homoktövis olaj (ha a bőr száraz, ez lehetséges, és 5)
  3. 3 csepp aszkorbinsav egy ampullából (adag növelhető lányok, amelynek probléma bőr krém askorbinka intenzíven nem rontja, mert a krém elemeket tartalmaz, amelyek megtartják az összes komponenst, valamint egy zsírsav)
  4. 1 sapkák. A-vitamin (retinol-acetát), egy tűt áttört kapszulát és préselt krémszínű.

Keverjük ujját nem szükséges), hogy a komponenseket jobban, használtam egy gyufaszál.

Képek a napfény

Vitaminok injekció aszkorbinsav - „sófoiyadékként haj, fekete festékkel mindössze

Fényképek nappal, anélkül, hogy a napsugár

Vitaminok injekció aszkorbinsav - „sófoiyadékként haj, fekete festékkel mindössze