VLSI elektronikus jelentés interneten keresztül - az adó, nyugdíjalap, FSS, Rosstat a vállalat

És, mint más országokban

VLSI Elektronikus ochetnost - a program átvitelére nyilatkozatok az interneten keresztül az adót. Nyugdíjpénztár, Rosstat kifejlesztett pénzügyi osztályai cégek minden formájának tulajdonjog bármely adózási. A teljes csomag szabályozó dokumentumok, beleértve a kódok, szövetségi törvények, AR, rendeletek, formák. On-line hozzáférést biztosít a személyes beszámolók, kimutatások és cselekmények egyeztetés az adó (ION Online) neformalizirovanny kommunikációt az adóellenőrrel ellenőr PF. Szabad USRLE kéréseket. Jogi Base, könyvelő befejezéséhez nyújtott segítséget, a jelentési formák egy gombnyomással. Beépített analitikai egység: Expres Pénzügyi elemzés, értékelés kritériumai a kockázat adóellenőrzés mezhformennaya összekapcsolása mutatók elektronikus archívumba jelentési naptári adófizető. Modern animált felület, beépített kisütési 1C, import másoktól. Számviteli programok, támogatja a több adót fizetők, az automatikus frissítéseket az interneten keresztül. További információ a tel. 8/495 / 663-7282Persze, emlékszel, amint volt izgalmas, hogy nyújtson be jelentést az adóhatóságnak: a jelentést ki kell nyomtatni a papírra, majd felállni vele egész vagy ellenőr irodájában, vagy postai úton. Könyvelő töltött várakoznak a sorban hihetetlen mennyiségű munkát!

Melyek a fő előnyei jelentések benyújtásakor az interneten keresztül?

  • Napi 24 órában, megvan a képessége, hogy küldjön dokumentumok különböző szabályozó hatóságok, anélkül, hogy elhagyná az íróasztal mögött.
  • Mindenesetre adóhivatal, hogy Vlagyivosztok és Kalinyingrád, akkor küldjön egy jelentést 5 percen belül.
  • Biztonsági és jogi tisztaságát dokumentum garantálja megvédeni a fiókok a jogosulatlan hozzáféréstől.
  • Hiba nélkül, és az első alkalommal - ennek oka, hogy a beépített rendszer ellenőrzi a stílus üzembe elszámoltathatóságot.

szállítás a jelentési eljárás a következő: az adóalany küld az előkészített nyilatkozatok keresztül a szolgáltatótól, hogy az adóhivatal (és küldjön nyilatkozatok a közelmúltban is vissza az RPF és Rosstat). A dokumentumok által aláírt elektronikus digitális aláírás, ami analóg a saját kezű. Az adózó visszaigazolást kap a szállítás a vizsgálati jelentések. Ez a megerősítés jogilag kötelező, és az átvétel időpontjában a vizsgálati jelentés az idő az átadás.Link „üzemeltető” van szükség, hogy biztosítsák a megfelelő munkafolyamat a fizető fél és a hatóságok között. operátor megjelenik itt a szerepe az elektronikus közjegyzői t. e. a vitás ügyekben szereplő van egy harmadik fél, aki jogosult igazolja az a tény, a szállítás és a szállítási okmányok.

A törvény szerint, akkor be jelentést elektronikus formában, ha a dokumentum védett, t. E. Minden információt továbbított zárva az illetéktelen hozzáféréstől. Adatvédelem révén biztosítható kriptográfiai információ védelmére.

Abban a pillanatban két fő módja az interakció az adóalany és az adóhatóság. Az első esetben a megbízó helyett titkosítja a jelentéseket, és elküldi ezeket a kódolt adatokat szolgáltató nyílt kommunikációs csatorna, amely továbbítja azokat a felügyelő. Így a szolgáltató nem férnek hozzá a megbízó. Ez a módszer akkor tekinthető a legbiztonságosabb, t. Hogy. Senki, kivéve a megbízó és az ellenőr nem tudja elolvasni a jelentést.

Egy másik esetben az azonos állítások vannak kialakítva helyett a megbízó és az egyszerű szöveges küld a szolgáltató a zárt csatornán. Minden adat titkosítva tárolja, és a szolgáltatóhoz. Ebben a helyzetben az adózó nyitott számlák az üzemeltető számára. Ez felveti azt a kérdést, bizalmat a szolgáltató, mert ebben a helyzetben meg teljesen támaszkodva az őszinteség. És mi történik akkor, ha a szolgáltató nechistoploten? És, hogy a számlákat a szolgáltató, őszintén szólva, nem túl kényelmes.

Bármi is volt, a mai napig, elektronikus dokumentumkezelő rendszer bizonyította hatékonyságát. A legtöbb adófizetők és az adóhatóságok már használja is. Egyértelmű, hogy az elektronikus dokumentumok hamarosan teljesen a papírt.

VLSI elektronikus ochetnost - a program átadása pénzügyi és adózási kimutatások az interneten keresztül az adó, Nyugdíjpénztár, Rosstat. VLSI tervezték pénzügyi részlegek társaságok valamennyi formájának tulajdonjog bármely adózási.
VLSI tartalmaz egy teljes csomagot szabályozó dokumentumok, beleértve a Kód, szövetségi törvény, RAS, rendeletek, formák. On-line hozzáférést biztosít a személyes beszámolók, kimutatások és cselekmények egyeztetés az adó (ION Online) neformalizirovanny kommunikációt az adóellenőrrel ellenőr PF. Free kérelem nyilvántartásba, jogi keretet, segítené a könyvelő, ha kitöltési egy gombot. Beépített analitikai egység: Expres Pénzügyi elemzés, értékelés kritériumai a kockázat adóellenőrzés mezhformennaya összekapcsolása mutatók elektronikus archívumba jelentési naptári adófizető.
Modern animált felület, beépített kisütési 1C, import másoktól. Számviteli programok, támogatja a több adót fizetők, az automatikus frissítéseket az interneten keresztül, és még sok más. Próbáld ki!