Víz allergia tünetei és kezelése - kezelőorvosát Aibolit

Víz allergia tünetei és kezelése - orvosához Aibolit
Köztudott, hogy szinte minden, hogy immunrendszerünk képes reagálni rendellenesen bármely anyag, melyet a mai ember. De néhány ember nagyon meglepett, sőt megdöbbentette allergiás reakció a víz. Ez akkor fordulhat elő, mint eredményeként figyelembe zuhanyozó, hagyományos mosó vagy egy pohár vizet. Egy ilyen reakció a test nevezik - allergiás víz. Meg kell érteni, mint az allergia tünetei és a betegség kezelésére vizet.Kezdeni, azt is tisztázni kell, hogy ez egy veszélyes jelenség, amelynek során a szervezet, az immunrendszert, így reagál a vízzel. Nem számít, ahol a víz a tenger, folyó vagy jól. A tudósok úgy vélik, hogy ez a válasz jelenlétével kapcsolatos folyadékokban különböző szennyeződéseket, és provokál betegség, mint például a klór, ásványi sók, stb Ezért azt mondhatjuk, hogy az allergiás reakció kevesebb köze van a víz, és ez az összetételében. Így a betegség az úgynevezett allergiás víz nem elég pontos.

Amikor a szervezet megkapja az allergén, de a mi esetünkben ez kijön a víz, az immunrendszer elkezd antitesteket termelni. Ők viszont provokálni ilyen fájdalmas tüneteket. Ebben az esetben minden egyes ember ezek nagyon egyedi. Valaki szenved viszketés, jön valaki hörgő asztma támadás vagy fejlődő angioödéma.

Meg kell vizsgálni minden esetben külön-külön, mint az oka ennek a betegségnek sok, és minden esetben különbözőek. Ugyanakkor meg kell mondani, a tényező, amely hozzájárul a fejlesztési egy allergiás reakció a víz, és ezek a következők:• súlyosan legyengült immunrendszer;

• műtét vagy hosszabb betegség;

• máj vagy vese betegség;

• elhúzódó antibiotikumok alkalmazása;

• a személy jelenlétét allergiás különböző anyagok.

Fontos, hogy a víz hatására azonos allergiás reakció a test, mint egy allergia által okozott bármilyen más allergén. Így a normál emberi vízzel érintkezik jelenik meg a bőrön csalánkiütés, amely átterjedt szinte az egész testet. Néha, amellett, hogy ez a személy léphet fejfájás és úgy érzi, elviselhetetlen viszketés. A jó hír az, hogy a tudósok még nem észlelt egy esetben allergiás a víz vezetett a megjelenése anafilaxiás sokk vagy angioödéma, amelyek kapcsolódnak a súlyos esetek száma. De tudjuk, hogy nem gyengíti, hanem csak erősödött, amikor a betegség tüneteit. Ennek eredményeként egy személy tapasztalatok élénkebb kellemetlenséget.

A leghatékonyabb módja elleni allergia, hogy korlátozza a kapcsolatot a test az allergénnel. Ezért, ha egy személy egy allergiás reakció, hogy a víz a házi vízellátó, akkor hagyja abba a használatát. Ebben az esetben a tökéletes víz bármely természetes forrásból, amíg tiszta volt. Gyakran jelentése klóratom, amely jelen van a csapvíz, egy ilyen reakció provokátor organizmus. Néha hasznos zuhanyzás közben feladni modern gélek és használata egyszerű baba szappan nélkül színezékek és bármilyen ízesített kiegészítők.

Ha egy személy egy allergia csak a tengervíz, nincs szükség arra, hogy egy radikális döntést és elhagyni a nyári vakáció a tengeren. Gyakran reakciót az immunrendszer függ a só mennyisége a vízben. Például a víz, a Balti-tengeri só kevesebb telített, mint a víz a Fekete-tenger.

Ha valaki allergiás a hideg vizet, csak akkor kell használni, meleg víz fürdés közben, vagy más víz kezelések. Amikor a használata hideg víz fejfájás, duzzanat a torokban vagy az ajkak, gyomorfájás, sürgősen meg kell gyógyszert szedni.

orvosok gyakran írnak gyógyszerkészítmények egy allergiás reakció, ezek közé tartozik antihisztaminok, mint például Tavegil, Fenkarol vagy Claritin. Mielőtt a bőrre vizet tanácsos alkalmazni a kenőcsöt vagy krémet, amely áll a kortikoszteroid hormonok. Képesek megvédeni a személy kellemetlenséget.

Tehát többet allergia a víz, az oka ennek a betegség, valamint a tünetek és hogyan kell kezelni minden egyes ember képes lesz megvédeni nemcsak magát, hanem családját ezzel a veszélyes és kellemetlen betegség.