Víz allergiás tünetek, okok és kezelés az allergia, a folyóvíz

Víz allergiás tünetek, okok és kezelés az allergia, a folyóvíz

Annak ellenére, hogy az a személy, közel 80% -kal áll a víz, akkor is súlyos egészségi problémákat okozhat. Allergia talált víz az orvosi gyakorlatban igen ritka. Ez a betegség is nevezték akvagennaya urticaria. Ez az első alkalom erről a betegségről beszélni kezdett 1964-ben. A tudósok azt találták, akik elutasították a testfolyadék. A betegség okoz súlyos egészségügyi problémákat, hogy megbirkózzon, hogy egyedül nem képes. Allergiás reakciók jelenhetnek meg teljesen a víz: tengeri, elolvad, ásványi, folyó, tavasz, eső, áramlás.Ennek tünetei ritka betegség túlnyomórészt jelenik meg azonnal, miután érintkezik a vízzel a beteg. A fő tünet az allergia tekinthető kis kiütés. Ez általában akkor fordul elő on:

Előfordul, hogy a kiütések is találtak alatt a beteg térdét. Vörös foltok kezdenek begyulladnak, ami viszketést nagyon gyötrelmes. Minél gyakrabban beteg érintkezik a vízzel, annál inkább kiütés szavait. A tünetek jelenhetnek meg, mint fürdés után és ivás után a folyadékot. Kiütések a test marad különböző időpontokban. Például néhány beteg után vizsgáljuk csupán 15 perc másokban fennállhat több napig.

Meg kell jegyezni, hogy az allergia a folyóvíz diagnosztizálnak gyakrabban. Ha ez a probléma teljesen normális test tud reagálni más folyadékot. Fürdés a tengervíz ez a betegség nem okoz semmiféle allergiás reakciókat.

A különlegessége ennek a betegségnek, hogy nem kíséri könnyezés, ödéma, rhinitis, tüsszentés vagy köhögés. Is, betegség, ellentétben más típusú allergia válthatnak súlyos szövődmények, mint például:

Irod Nagy Medical Encyclopedia 1956

Víz allergiás tünetek, okok és kezelés az allergia, a folyóvíz


Az okok allergia folyóvíz

Sok embert érdekel, hogy mit válthat ki ilyen szokatlan választ. Szakértők megjegyzik, hogy a legtöbb esetben a probléma alakul ki, mert:

 • krónikus rendellenességeinek a vesék és a máj;
 • legyengült immunrendszer miatt ellenőrizetlen gyógyszerek;
 • „E” osztályú immunglobulin hiány.

Ezek a tényezők valószínűségét növelheti az allergia, hogy a folyó víz. Ha a beteg már diagnosztizáltak érzékeny folyadék a csapból, majd az oka a probléma nagyrészt rejlik összetétele. Mint ismeretes, csapvizet adunk fáj számos különböző elemek. Azaz, ezek az adalékanyagok lehet egy látens szer az allergiás reakció.

Melyik orvos segítségét?

Allergiás tünetek a vízben az a betegség kialakulásában nem változik. Megnyilvánulása a betegség csak fájdalmas. Hogyan birkózzunk meg a betegség segíti az orvosokat, mint például:

Elsősorban az orvos figyelmesen meghallgatni a beteg panaszai. Utána megvizsgálja a beteget. Ezután az orvos fogja kérni néhány tisztázó kérdéseket:

 1. Milyen régen voltak jelei allergia a víz?
 2. Voltak hasonló problémák a múltban?
 3. Vannak olyan krónikus betegségek?
 4. Az, hogy egy személy szenved más típusú allergia?
 5. Van valami drog?

beteg felmérés segíti a szakembereket, hogy gyorsan azonosítani a valódi okainak a kiütés. Erősítsd az orvos találgatások segít vizsgálatot. Az orvos vérvizsgálatot, amely lehetővé teszi a legtöbb pontosan meghatározni az oka az allergia.

Van még egy orvosi vizsgálat, amely segít jelenlétének kimutatására jelentős akvagennoy urticaria. Elvégzése előtt a beteg kérte három napig nem hozott antihisztaminok. A beteg bőrén tegye a meleg víz borogatás. Szorításán körülbelül fél óra. Ha azt követően, hogy a test a személy kiütés, az orvosok megerősítették allergiás a vízre.

Miután megkapta az eredményeket a diagnózis, az orvos elkezd fejlődni kezelési programokat. Ez történt az egyes betegek számára szigorúan egyéni alapon.

Most allergiaspecialistákkal Moszkva

Mi van, ha nem kezelik a betegséget?

Az orvosok még nem találtak hatékony módszereket, amelyek segítenek leküzdeni az allergiás a vízre. Ezt a problémát meg lehet oldani csak útján:

 • részesülő antihisztaminok;
 • erősíti az immunrendszert;
 • Telepítés a szűrő csapok.

Ha a beteg aggódik allergiás folyóvíz, egyszerűen megtiltják a fürdést is. Egyszerűen elkerüli a folyadékkal való érintkezés, akkor felejtsd el a problémát örökre.

Sajnos a betegség nem képes átadni a saját. Minden alkalommal, amikor vízzel érintkezik, a betegnek az erős viszketés és kiütések láthatók a szervezetben. A különlegessége ennek a betegségnek, hogy valószínűséggel alakul ki. Idővel, a támogatási intenzitás a tünetek csak nőni fog, ami komoly egészségügyi problémákat.