Vízüveg az autó a kezüket tesszük jobbra

Az álom sok autós -, hogy az autók mindig tiszta és jól karbantartott. Szerencsére, hála a modern módszerek polírozás lehetséges. Ha korábban a boltok polcain pihennek meg tudná találni a megszokott fényezés, ma egyre népszerűbb folyékony üveg - egy speciális lúgos massza kálium- vagy nátrium-szilikát.Vízüveg az autó a kezüket tesszük jobbra

Előállított anyag, általában fúziós kvarchomok és szóda, amely lehetővé teszi, hogy szerezzen egy tökéletes minőségű és biztonságos készítmény polírozó termék. Továbbra is csak tanulni, hogyan kell helyesen alkalmazni folyékony üveg az autók saját kezével, és milyen sorrendben kell csinálni.

Vízüveg: mi ez, és miért van rá szükségünk?

Jellemzően külföldi gyártók osztoznak a vízüveg az autók különböző színű - sötét és világos. Így garantálja a hatékonyságot és a minőség fenntartása bevonat 2-3 éven belül az alkalmazás után. Csak van egy „de”. Mivel a klíma és jellemzői az útfelület ilyen biztosíték lényegében beállítani, és csökken a szintje 1-1,5 év.

Ne feledje, a felülete egy új autót a vásárlás után, a tökéletes megjelenés, mély festék színe - minden tökéletes. De a test az autó úgy néz ki, nem több, mint 2-3 évvel a vásárlás után a bemutatóteremben. Idővel, a festék elhalványul, mikrorepedések jelennek feltűnő és szemkárosodást okoz. Miután 3-5 év, test szín lesz nem olyan fényes rajta láthatóan kopott, repedések és a karcolásoktól.

Természetesen a piac tömve a különböző autóipari termékek paszták, hogy elfedje a problémát, és visszaállítja a megjelenést. De a fő probléma - törékenységét. Autósok kénytelen újra és újra megy a boltba vásárolni egy másik része fényesítő szer.

De a probléma a múlté, az Advent az új anyag. folyékony üveg kell alkalmazni az autók a kezüket, hogy átalakítsa és védik a szervezetet hosszú ideig. Ha nem szeretnénk, hogy bütykölni magát, akkor bízza a munkát a szakemberek, akik néhány óra alatt fog okozni a terméket, hogy a test és termel raboty.zhidkoe polírozó üveg autók

Az előnyök a folyékony üveg az autók

Mielőtt vásárolni és használni valami újat, amit meg kell tudni annak funkcióit és előnyeit. És tényleg van valami mondani. A fő előnye folyékony üveg:

 • A test védelme bármilyen külső hatások (beleértve a vegyi anyagok),
 • garantálja a minőséget és a gazdag „natív” színe az autó, és a hatás a „tükör”
 • kedvező áron, ha összehasonlítjuk a hatás időtartama, amely a lengyel,
 • hatékony eltávolítása kis repedések és karcolások gyakran maradnak a jármű mosása után,
 • tartósság. Általános szabály, hogy akár egy egész évben működik a vízüveg tartják a testet 9-12 hónap,
 • képes gyorsan alkalmazkodni a színek esetében elhomályosítás a felületet,
 • hatékony viszolyogjunk felületi szennyeződéseket és a vizet,
 • UV sugárzás elleni védelmet. Ennek eredményeként, a festék megbízhatóan védve a nap sugarai,
 • hőálló. Biztos lehet benne, hogy még erős melegítés a bevonat minősége továbbra is magas szinten,
 • antisztatikus hatás. Ez a lehetőség különösen hasznos télen, amikor a felület az autó halmozódik statikus töltés,
 • keménysége az anyag. A termelés speciális elemeket használnak, amelyek maximális keménységet az anyag. Ebben az esetben, a folyékony üveg, amelynek teljesítménye válik nagyon hasonló üveg,
 • teljes átláthatóság. Ez a minőség biztosítja a maximális fényesség és szín mélysége a test.


Vízüveg az autó a kezüket tesszük jobbra

Alkalmazzuk a folyékony üveg az autók saját kezűleg: lépésről lépésre

Alkalmazása során folyékony üveg több lépésből áll:

 1. Nézze meg a teljes készlet polírozza. Ennek részeként meg kell adni a következő eszközök: edzőt és a bázis készítmény, csepegtető (szükséges keverési), a különleges szálak kézi polírozás, védőkesztyű, törölköző és egy puha szivaccsal. Ha kitölti, ami hiányzik, az a legjobb, hogy megvásárolja.
 2. Most a felület előkészítése a járművet. Ez a szakasz az egyik legfontosabb a folyamat csiszolás és lehetetlen kihagyni. Mossuk az autóját, és távolítsa el az összes szennyeződést. Ezután zsírtalanítsa a felületet, és hagyja, hogy az autó száraz. A zsírtalanítást alkalmazásával lehet végezni petroléterben vízzel hígítjuk. Semmilyen esetben nem használja a szerkezet szilikon vagy alacsony fokozatú alkoholok a készítményben. Ha már fedett, mielőtt az autó test bármely fényező, hogy teljesen el kell távolítani. Ellenkező esetben az új bevonat réteg lesz rossz hold, hogy a test és tálaljuk sokkal kisebb ütemtervet.
 3. Válassza ki a területet a munka. Optimális - száraz, jól szellőző helyen, ahol a hőmérséklet 10 és 40 Celsius fok. A legjobb, hogy végre polírozás a garázsban. de egy csipetnyi megteheti az utcán szerinti különleges lombkorona. Az Ön feladata -, hogy véletlen hit a test a napfény, por és piszok.
 4. Menni dolgozni. Amint az előkészítő munka befejeződött, akkor lehet kezdeni a járművet polírozás keresztül vízüveg. Ne alkalmazza smink közvetlenül az egész testen - gyakorlat a kis terület az autó. Ha a viasz jó felületével érintkező, és biztosítja a várt eredményt, akkor lehet kezdeni a munkát.

Megjegyezzük, hogy az alkalmazott folyékony üveg az autók a kezüket fokozatosan kell, feldolgozása szakaszonként. Például el lehet kezdeni a jobboldali, vagy polírozás a lökhárítót. Ha a feldolgozás befejeződött, egyrészről, akkor folytassa a következő lépéssel. Ez a megközelítés két okból szükséges. Először is, hogy jobb minőségű, hogy ezt a munkát. Másodszor, az alkalmazott viasz nem szárad ki.

Alkalmazása után egy kis mennyiségű készítményt a felületre, dörzsölje egy puha kendővel (szállítandó). A munka során minden alkalommal, győződjön meg arról, hogy a test a szerzés szennyeződés vagy por. Miután az egész testet, hagyjuk az autót egyedül néhány órára (jellemzően 4-6 elegendő) kerül feldolgozásra. Ebben az utolsó beállítás vízüveg zajlik két hétig. Ebben az időszakban, nem ajánlatos mosni egy autó egyáltalán (főleg az autómosó). Miután a két hetes időszak, a karosszéria legyen védve a mechanikai behatások különböző UV sugárzás, nedvesség, és egyéb kellemetlen tüneteket.

Hogy, hogy gyorsítsák fel a folyamatot? Általában, autó polírozás kézzel még legalább 5-6 órát (minőségi teljesítmény). Ez a munka nagyon nehéz, és sokan nem tudnak ellenállni az ilyen terhelés. Ahhoz, hogy egyszerűsítik a feladatot, akkor a csiszoló. Minden, ami szükséges -, hogy vegye fel egy puha polírozó párna és állítsa az átlagsebesség. A feldolgozás során óvatos, ne nyomja le a csiszoló, hogy elkerüljük a felület.

Ha a kéz csiszoló nem másodlagosan alkalmas hagyományos elektromos fúrógép. Tehát szükség van előre vásárolni fúvóka rögzítő polírozó kerekek.

Ez minden. Most élvezheti a tökéletes kilátás nyílik a karosszérián és frissítenek lefedettség. A gyártó szerint a folyékony üveget tartott a felület legfeljebb egy év, és ellenáll akár ötven látogatások autómosó. Ezen túlmenően, hogy az autó annak érdekében, hogy csak annyi palack vizet és egy tiszta ronggyal.

kibocsátási árfolyam

Minőségi folyékony üveg az autók kerül 3-6 ezer rubel. Természetesen ez sokkal drágább, mint az ára a többi fényező, de miután az összes, egy olyan bevonatot tízszer hosszabb. Az alkalmazás alapok nem igényel további eszközöket, hogy fog menteni egy jó ötlet.

Tegyünk egy pohár vizet az autók a kezüket - ez igazi. A legfontosabb dolog -, hogy a raktárból egy minimális felszerelés, félre egy kis időt, hogy tanulmányozza az alkalmazás utasításait, és lásson munkához.

folyékony üveg az autók