Vonal házasság (szerelem)

Vonal házasság (a sorban a szerelem, a házasság, love line) is tükrözik a valós tapasztalatok, érzések és érzelmek a másik személy, és azok, akik még nem érték el a kapcsolatot a való életben. Vonalak lehet több. Úgy tartják, bár azt jósolják, hogy hányszor egy személy fogja elvenni, vagy mennyibe fog hobbi. De még mindig jobb, hogy kezelje őket jeleként mély vonzalom. Ezek a vonalak - ha van ilyen - a hegy Mercury alatt kisujj (a szív felett vonal), majd belülről kifelé a tenyér.Vonal házasság (szerelem)

Mikor férjhez?

Válaszoljon néhány kérdésre magáról, és akkor kap nem csak a pontos dátum a esküvő, hanem a nevét leendő férje.

- LINE OF LOVE
- LINE házasság
- LINE KAPCSOLAT
- LINE AZ UNIÓ
- LOVE LINE (England). „>

Vonal házasság (szerelem)

Megjegyzések kezdő tenyérjós

házasság vagy bensőséges viszony; a sorok számát jelzi, hogy hány ilyen linkek

minden sor azt jelzi, hogy bizonyos romantikus kapcsolódási anélkül, nagy értékeket

hosszú és boldog kapcsolat

válás vagy a különválás

Link közvetlenül a két partner ugyanabban az időben, a relatív erőssége a kapcsolat látható őszinteséggel vonalak

elzáródás vagy megsemmisülése kapcsolatok legelején

elválás valamilyen okból

Nem sor a házasság:

Ez azt mutatja, nem érdekli a családi élet

Definíciója szerint a házasság és a vonal hosszát lehet megítélni az erőssége és időtartama a kapcsolatot. Továbbá, ez a vonal jelzi, ha a hatalom koncentrációja libidó egy személy egész életét. A sor végére tükrözi szerelem az oka a lehetséges összefüggések teljes. Startvonalon általában egyszerű, de néha ez a következtetés vonható le a kezdete a kapcsolatot.

Ez a vonal lehet hivatkozni:

- LINE HÁZASSÁG
- LINE OF LOVE
- LINE házasság
- LINE KAPCSOLAT
- LINE AZ UNIÓ
- LOVE LINE (Eng.)

Az életszakasz, amelyben ezek a kapcsolatok fordulnak elő, nagyon durván pozícióját jelzi a vonal közötti rés felső széle a domb Merkúr és a szív vonal. Bontva három szegmensre huszonöt évvel, lehetséges, hogy meghatározza az időt, rámutatott, hogy az egyes vonalak. A szilárdság és időtartama érzések megfelelnek az a mélység és tisztaságát vonalak, valamint a hossza.

Általában ez a sor tükrözi, nem annyira a kapcsolatát, hogy mennyi a program fejlesztése az emberi interakció az ellenkező nemű. Házassága révén csak megítélni a valószínűsége a házasság, de teljes mértékben garantálja az esemény nem lehet. A tanuló a sorban a szeretet mindig figyelembe kell venni egyéb pálma vonalak, mint a vonal az élet, az elme, a szív, szerencse, boldogság.A terület, ahol található egy sort a szeretet, elég kicsi, és ezért nagyon nehéz, hogy azok alapján minden határozott következtetéseket. Ezek nem feltétlenül jelenti azt, házasság szerint a közvélemény. Lehet, hogy csak egy unió két szív, mint az egyik partner nem gondol a házasságról.

De még egy felületes pillantást a halom Mercury világossá válik, hogy nehéz beszélni ilyesmi olyan pontossággal: a sorok túl gyenge és rövid, így a részletes elemzést igényelne nagyítóval.

Vannak, akik egy ilyen nagy számú függőleges vonalak, ami ebben az esetben lenne megjósolni, hogy a szokatlanul sok utókornak. Sőt, figyelembe véve természetesen csak a legjobban definiált vonal. Az adatok elemzéséből kapott szeretet sorokkal megerősítette vagy cáfolja összehasonlítva más karakter.

Jelek a sorban a házasság (szerelem)

Vonal házasság (szerelem)

01 állandó partnerei

Alacsonyan fekvő vonal Heart (1) pont a praktikus, racionális megközelítést szeretem, bár ez a személy lehet egy nagyon jószívű és nagylelkű. Ha a vonal egyenes szívvel, ezek az emberek hajlamosak arra, hogy sokat gondoltam, kell döntenie, hogy vagy az adott személy számára egy hosszú kapcsolat. De ha úgy döntünk, az egészet. Szív vonal végén egy villát (2), beszél a romantika és a gyengédség partnere. Ha sor Destiny (3) kezdődik a sorban az élet (4), hogy egy személy kifejlesztett egy erős felelősségérzet a családnak.

Vonal házasság (szerelem)

02 Shy Lovers

Szív vonal végződik az első és a második ujj (5) azt mutatja, gondoskodó emberek bizonyítva szeretetüket konkrét házimunkát. Az élet vonalat, amely közel vagy széle mentén a Venus hill ismertet gyenge szexuális ingerekre (6).

Vonal házasság (szerelem)

03 Romantikus, érzéki szeretők

Nagy fekvő egyenest a szív (7) jelzi a tendencia, hogy plátói szerelem. Szív vonal végződő Jupiter hegy (8), azt jelenti, romantikus természet és arányát jelzi, hogy a szerelmi történet, mint valami tökéletes, magas talán irreális elvárás.

Ha partnere a vonalon szívek lánc (9), különösen figyelmes, hogy az érzékeny természetét, mert az ilyen emberek könnyen sebezhető. Továbbá, bizonyos esetekben lehet a jele, kuszált.

Vonal házasság (szerelem)

04 Fervent szerelmeseinek

Van szenvedélyes emberek „öv Vénusz” (10). Uma vonal, amely meghatározza egy ív (végei felfelé) és végződik alatt Saturn Hill (11) azt jelzi, vágy. Erős vonal az élet (12), széles körben dombok Vénusz, ez azt jelzi, erős szexuális vágyat.

Vonal házasság (szerelem)

05 rossz jel

Egy rövid vonal a Szív (13) rámutat arra, hogy a felelőtlen és hűtlen szerető. Gyenge, láncok vagy elmosódott vonal Szív azt mondja, hogy a partner - érzelmileg szegény, és nem egy magabiztos ember.

Az élet sorvége hill hold (14), és kimenetek Bach vénlány. „Sziget” az elején a sor az élet - egy lehetséges jele impotencia és a frigiditás (15).