Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér

mentes találkozó
A Nők Klubja!

Mindannyiunk hoz tudatos választás, hogy lesznek a legfontosabbak az életben neki. Valaki érdekel a pénz, hogy valaki az oktatás, egyéb fontos személyes életét.Talán a nők nem téma sokkal érdekesebb, mint a házasság és a szerelmi kapcsolatokat. És az emberek vonzódnak a területen, különösen, ha lehetőség van bepillantani a jövőbe és fedezze fel a történelem a személyes kapcsolatok. Tudjon meg mindent a személyes segélyvonal szeretet.

Tenyérjóslás utal, hogy a régi rendszerek jóslás és segít megjósolni a jövőbeni események rajz a kezét. Amikor férjhez, vagy feleségül a száma, szív bántalmak az utat, és az összes szerelmi előtt és házasság után megtalálható egy vagy több rövid kötőjel szélén a tenyér - házasságkötés révén, vagy ahogy nevezik, a sorban a szerelem vagy a kapcsolatok.

Hogyan lehet megtalálni a „szeretet” a karján?

Tulajdonság közötti szeretet a szív vonal és az alapja a kisujj, lásd a fotót helyszíneken. A hegyen Mercury. amely mindössze ezen a helyen, az alábbiakban a kisujj, akkor láthatjuk más vízszintes sávok, párhuzamosan a legpontosabb, gyakran egyetlen - line házasság vagy szerelem.

Rövid gondolatjel tükrözik rövid életű szerelem, ami nem volt szignifikáns különböző okok miatt. Ha bár található, közel a szív vonal jelzi a korai életszakaszban.

Nincs vonal a tenyér a szeretet nem sok jót bizonyos, viszonylag komoly kapcsolatot. Abban a pillanatban, az élet területén a kapcsolatok nem definiált. A sors maga dot, és a kérdés az, hogy hogyan lehet komoly és tartós kapcsolat a partner, akkor úgy döntött, a jövőben.

Hogyan állapítható meg, életkor az első komoly kapcsolata? A tenyérjóslás egy elrendezés vonal szeretet vállalja a hozzávetőleges életkor, amikor az emberek házasságot. Figyeljük meg a képen. Értelmi osztja a távolság a szív az alapja a kisujj sor 3 egyenlő intervallum, ez az időintervallum kijelölése életkora körülbelül 20, 26, 35.

  • A világos vonal közelében halad el a szívét a sor, azt mondta, a korai unió, ami elviszi vagy már lezajlott éves kor között 18 és 22 év közötti.
  • Közel pozíció jelzi a megfelelő korosztály, az átlagéletkor 25-27 év.
  • Ha a vonal közel van a kisujj a szerelem, majd házasság lesz kor körül 30-40 év.

A hosszúság és az élesség jellemzői javasolja a kapcsolatot: mi is ez hosszabb és mélyebb, annál erősebb lesz a kötés az emberek között. Love line, átkelés a kis ujját a tenyér szélessége és jelzi továbbá, erős érzelmek és az igaz szerelem. Fokozatosan gyengült mélysége tükrözi a természet a kihalás az érzékek a kiválasztott.

Felfelé vonal házasság jelenthet hosszú távú kapcsolat nélküli házasság. Lehetőség van arra, hogy a tulajdonos egy ilyen jel a kéz alapvetően nem akar kell bélyegezni az útlevélben. A tenyérjóslás sorban házasság felhajtott kérdésekben nem szerelem, lehetetlen, hogy hozzon létre egy stabil szövetség.

Leborult beszél csepp szerelmi ügyek. Előfordul, hogy a tenyér megtalálja vonal és lefelé, mint a „C” betű, ez a minta két értéke van: a különválás vagy a túlélés képességét férje halála után. Ha szereted a sor egy turn down, és eléri az elme sor, a tulajdonos az ilyen fegyverek figyelmeztet kockázatát bántalmazás férje.Villás végén a sor a házasság azt ígéri, hogy elválnak vagy szakítás, ami előbb-utóbb meg fog történni. A szünetben történt hibájából partnere a tenyér, amely a szimbólum.

Hosszú alapján a siker a vonal kétértelmű jelentése van. A sorsa a tulajdonosa, hogy védjegy sikeres lesz, a szövetség hosszú lesz, és sikeres, de a megkötendő számítással.

Sok kis ág a fő vonások jelentik a különbséget találkozott az úton, hogy a boldog családi élet.

Jelek és szimbólumok

Jegyben felmerült a tanulmány a tenyér, azt is jelentheti, hamis szeretet, amely találkozott, ahogy a tulajdonos a jelet. Lehet, hogy csak használni a személyes nyereség. Logikus, hogy beszéljen a választott egyet, és tisztázza az egész helyzet a végére.

A kereszt a kezét a sorban a szeretet figyelmeztet akadályt az utat a boldogsághoz. Egy személy ezzel ómen lehet várni baj az egészségre, csökken a pénzügyi kérdésekben, talán még az árulás, vagy más viszontagságok. Általában akkor számíthat semmit, a kereszt - akadály, hogy a két meg kell próbálni legyőzni.

Island - az egyik kellemetlen karakter, amelynek konkrét jelentése. Ennek lényege, hogy a karakter - kapcsolati problémák, lehúzta a nézeteltérések és veszekedések a partnerek között. Akkor örülök, hogy talán ez csak átmeneti, és később lesz képes visszatérni a helyüket.

Háromszög tenyérjóslás egy mély értelmét, gyakran negatív hatással a sorsa annak tulajdonosát. Ebben az esetben található a kezét háromszög jelzi a rossz házasság. A tulajdonos a jel fog tapasztalni erőszak és visszaélés egy partnertől, nem feltétlenül csak a fizikai síkon, a nyomás lehet pusztán pszichológiai.

A szexuális szférában

Tenyérjóslás vonal házasság értelmezés útján betekintést nyújt a szexuális életet. A világos sáv egyes számban javasolja egy erős és egészséges nemi vágy, ami végéig tart az élet. A tulajdonos a kéz is képes egy erős kapcsolat és a házasság kötés. Házasság nem lehet, de a legfontosabb a hatalom a szexualitás, ami az ember bőkezűen felruházott természet.

Két vagy három közel szeretetteljes kapcsolat vonalak a kezét képviseli a sikerek és kudarcok a szeretet. Miután a tulajdonos ilyen minta kerül majd szembe nehéz körülmények között, ez lehet egy időigényes párválasztás, a hosszú várakozás, a hiábavaló keresés, a magány. De előbb vagy utóbb ez a személy a dolgok jobb lesz a szerelem területén.

Számos vonalat körülbelül egyenlő házasság képviseli a bonyolult és ellentmondásos jellegét. Az ember nehezen alkalmazkodnak az élet. Minél több a funkciók, annál több személy nehézségekkel küzd.

Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér
Work-álom a nők
Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér
Hogyan válhat egy edző?
Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér
Szeretem tanácsot adni?
Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér
Hogyan változtassuk meg az életét?

Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér
Vonal házasság, ha az esküvő kerül sor?
Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér
intuíció sor: mit jelent ez, és hol?
Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér
Egészség vonal: az érték és leírás
Vonal szerelem kéznél (tenyérjóslás), love line a tenyér
Életvonal: az értékek és jellemzői