Vonal szeretet viszont tenyérjóslás 1

Szerelem vonal tenyérjóslás az a vonal a tenyér, amely gyakran a lányok keresik a kezét, szeretnének tudni az időt a házasság és a gyermekek száma. Meg kell jegyezni, hogy a vonal a szerelmi jelentések egyetlen tartós kapcsolat, hanem állapot.Vonal szeretet viszont tenyérjóslás 1
Amennyiben a karon vonal szerelem?
Például sokan összekeverik a szívét a vonal és a vonal szeretet. Természetesen az első is beszél, szívügyek, de az alapvető információkat kapcsolatos szerelem és a házasság, ez található a sorban a szeretet.

Keresse meg a sort a szeretet a kezét meglehetősen egyszerű, figyeljen oda, ahol a vonal által képviselt egy fotó a szeretet nyíllal jelzett. Vessen egy pillantást a kezét, nyomjon egy kis kéz, mint a képen, és látni a szélén egyértelműen kifejezte a kis vonalak. Ezek a jelölések között helyezkedik el a kisujj és a szív vonal. A keresés a szerelem a kezét befejeződött, a sorok száma számít, itt az ideje, hogy folytassa azt az értelmezést, ezeket a sorokat.


Kitalálni a karon: Vonal szerelem
, Meg kell emlékezni, hogy minden jel egy jelentés készül az inkább az események, amelyek szükségszerűen előfordulnak megkezdése előtt dekódolása vonalak a kezét. Azt is meg kell jegyezni, hogy a vonal lehet beszélni a hozzáállás, hajlam egy eseményt. Például, a szeretet a vonalat a kezét sem tökéletes, de a partnere rosszul fejezte ki. Ez azt jelzi, hogy a jelenlegi kapcsolat fontos neked, de a házastársa nem sok jelentőséget tulajdonítanak nekik. Ezért az értelmezése a vonalak a kezét a házasság becslés alapján történik mindkét partner adatait, persze, ha a »fél« áll rendelkezésre.


Az érték a kezét vonal szerelem
Az ideális ívet a szerelem - egy világos, hosszú, egyenes, nincs dugó, pontok, könnyek és szigetecske. Ez ritkán fordul elő, és még ritkábban fordul elő, hogy mindkét kar volt ilyen sorokat. Gyakran egyrészt, a vonal közel van az ideális, és a következő kép, éppen ellenkezőleg. Megmagyarázni ezt a helyzetet, meg kell emlékezni, hogy a bal oldali tükröződik általánosított jövőben (ha jobbkezes), és a jobb oldalon - az események, amelyeket érint az adott pillanatban. Azaz, ha a bal oldali lesz ideális ívet a szeretet, és a jobb oldalon - ez a sor fuzzy, akkor azt jelenti, hogy nagyon érdekli a házasság, de most ezen a területen még nem minden elromlott, talán egyszerűen nem előtt.
Mint már említettük, az ideális ívet a szerelem ritka, sőt, ez általában nem egyedül. Számos vonalat a szerelem (legfeljebb három) azt jelenti, hogy lyubviobilnym túlságosan pereborchivy egy kapcsolatban, és valószínűleg szenvednek emiatt. Ez a helyzet megerősíti Tsepo szív alakú vonal a kezét. Hogy képviselje a hozzávetőleges időpontot az esemény, meg kell osztani a távolságot a szív vonal és a kisujj három részre, mindegyik szegmens jelent 20 év alatt.

Ha szereted tiszta vonal, és belép a halom alatt a kisujj, hogy beszél az ideális kapcsolat, ami a házasság. A dugó a végén a vonal azt jelenti, hogy a szeretet, mint egy nagy botrány a kezdeményezést. Ha a vonal osztva 2, majd újra csatlakozik, ez annak a jele egy boldog válság befejeződött. A dugó elején a vonal szeretet, ígéri elkezdi ugyanabban mocsár kétszer. A rés a sorban a elválasztóeszköz. Love line, lement a szív vonal és a keresztező azt jelzi, hogy szereted annyira, hogy lehet akár nyomja Wren erkölcsileg.


Vonal szeretet viszont tenyérjóslás 1
Gyakran a vonal csatlakozik a szerelmes szív vonal jelezheti vérfertőzés, az egyik kell lennie más kiegészítő jeleket. Vonal szeretet, amely hajlított heggyel lefelé, gyakran bejelenti özvegység, hogy megtapasztalja a partnere. Szintén a özvegység jelezheti egy pontot a-vonalak látni őket kell, hogy nyúlik a bőr ezen a ponton. Komoly nehézségek szerelmi kapcsolatok portend jelek: például egy kereszt, egy nagy botrány kijelölt metsző vonalak, és a jel jelzi a csillag, amit használ.


Megtaláltam a kezét, és az úgynevezett szerelmes vonal (lásd a képen) - egy kis vékony vonal szomszédos vagy párhuzamos vonal a szeretet, mint a fotó. Mivel valójában szerelmesek elrejteni a kíváncsiskodó szemek, valamint, és ez a vonal fut párhuzamosan szinte észrevétlenül. Érdemes megjegyezni, hogy a szerelmes sor nem indul a legszélén a kezét, mint a fő vonal. Ha gyengén fejeződik ha a kötőjel szomszédos vonal szeretet (a képen az alsó sorban a házasság), azt jelzi, hogy a beavatkozás szerető az élet egy partner a házasság. Párhuzamosan futó vonal szerint a jelenléte hosszú távú szerelmi kapcsolat oldalán. Régi szerelmesek vannak jelölve egy sort a szeretet, a szerető, aki után megjelent braka- jelölt vonal feletti szeretet. A képen két lehetőség van.


Néha előfordul, hogy a vonal a szerelmi karján hiányzik, tenyérjóslás ebben az esetben, figyelembe véve, több forgatókönyv - túl erős idegrendszer egy személy, és egy gyenge érzelmi érzékenység megszüntetése kezét hasonló jeleket. Magányosság (különböző prichinam- de előfordul), az érdeklődés hiánya a hosszú távú családi egység. Az utóbbi esetben, egy személy van egy állandó partner és a gyerekek, szép mutatni az érzéseiket, sőt, továbbra is közömbös.

Sonnik- népszerűsége témák: