Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt

Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt

Ehhez a téli konzerv zöldborsó nem olyan nehéz, és ízlés szerint a termék, egyedi otthon, mint akár a legdrágább üzletek társaik. Finomfrakciójához felszívja minden árnyalatában pácok és tökéletesen tartotta a lépést a hideg évszakban a pincében, alagsorban vagy a szekrényben. Ha az idő, hogy készítsen otthon megőrzés nem, akkor a legegyszerűbb recept elkészítése és fagyasztva friss zöldborsó hagyományos fagyasztó. Télen ezek a tartalékok lehetővé teszik a család és a barátok, hogy belemerül illatos növényi levesek, saláták és egyéb kellemes, kedvenc ételeket.Szükséges összetevők tartósítására zöldborsó otthon

 • borsó hüvely - 1,5 kg
 • víz - 2L
 • G - 3 evőkanál
 • cukor - 3 evőkanál
 • Citromsav - 6 g

Lépésről lépésre, hogyan lehet megőrizni a téli borsó

 1. Borsó a hüvely engedje, óvatosan megy keresztül, és törölje az összes elrontott, a károsodott magvak. Egész és ügyes jól mossuk hideg vízzel, és törölje szárazra.
  Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt
 2. Vizet öntöttünk a serpenyőbe megfelelő méretű és közepes lángon forraljuk. Amikor a folyadék forrni kezd, Add a borsó és 3 percig forraljuk. Ezután távolítsa el a réselt kanállal.
  Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt
 3. A serpenyőben önteni 2 liter vizet és Forraljuk. Amikor a folyadék forrni kezd, sózzuk, cukor, citromsav, és jól összekeverjük. Főzzük, amíg a kristályok teljesen feloldódnak.
  Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt
 4. Hot Borsó bővült tiszta sterilizált üvegekbe, töltse forró oldatot és lefedjük. Az ehhez szükséges idő sterilizálására (az pollitrovyh konténerek - mintegy fél óra múlva liter - legalább 40-45 perc) hermetikusan húzza sapkák, flip fenékkel felfelé pakolás takarót, és hagyjuk pár napig, lehűtjük megőrzése. Ezután tiszta hideg pincében vagy alagsorban téli tárolásra.

Hogyan lehet konzerv zöldborsó fűszerekkel - receptek otthon

Ahhoz, zöldborsó, konzerv a téli otthon, volt egy erősebb íz és gazdag aromájú, meg kell főzni a fűszerekkel. Ecet pác, főtt fekete bors és szegfűszeg rügyek, gazdagítják a termék világos színek és így gabona-pikáns élességét.

Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt

Szükséges összetevők megőrzése a ház fűszeres zöldborsó

 • Borsó a pod - 2 kg
 • szegfűbors - 6 db
 • Carnation - 6 rügyek
 • Víz - 1,5 liter
 • Cukor - 50 g
 • só - 50 g
 • ecet - 50 ml
 • citromsav - 1 tk

Lépésről lépésre, hogyan kell főzni otthon zöldborsó fűszerekkel

 1. Borsó a hüvely tiszta és ázni 3-4 órát hideg vízben. Akkor dobja a szűrőedény és száraz.
 2. A pot forraljuk vízben oldódjanak és a citromsav problanshirovat borsó magvak 2 percig. Ezt követően, hogy becsomagolja azonnal sterilezett bankok.
 3. Marinade másfél liter víz felforraljuk, adjunk hozzá cukrot, sót, borsot borsó, szegfűszeg rügyek és forraljuk 20 percig.
 4. A végén öntsük az ecetet és felmelegítik 2-3 percig.
 5. Pour forró pác kannák borsó, sterilizálja a szükséges időt (mennyiségétől függően a csomagolás), lezárt fém fedél fejjel lefelé, csomagolva egy törölközőt, és hagyjuk lehűlni. A tárolási folytatni hűvös helyen, közvetlen napfénynek.

Zöldbab otthon - recept fotókkal paradicsomlé

Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt


Az eredeti recept fotó kínál házi konzerv zöldborsó nem ecetsavban vagy sója töltés, és a természetes paradicsomlé. Csávázott magvak vastag paradicsom folyadék, végzett különösen lédús és megszerezni egy nagyon különleges íze és aromája. A legjobb, ha használni friss házi gyümölcslé, előre fűszerezett sóval, cukorral és fűszerekkel. De ha ez nem lehetséges, és kéznél van, csak áruház termékek, az összeg a fűszerezés kell igazítani tekintve intenzitása és sótartalom szinten.

Szükséges összetevők házi borsó készült téli paradicsomlé

 • borsó - 2,5 kg
 • Paradicsomlé friss-préselt - 2 liter
 • Salt - 2 tk
 • cukor - 1 tk
 • őrölt fekete bors - ½ tk
 • babérlevél - 2 db

Lépésről lépésre az otthoni főtt borsó a szakadó ki paradicsomlé

 1. Borsó a hüvely eltávolítása, gondosan sort, mossa folyó vízzel, és helyezzük egy tiszta gyolcsba, olyan jól obsoh.
 2. A serpenyőben vizet forralni, egy kevés sót a hajtogatott ott borsó magvak és forraljuk át mérsékelt tűzön 3-4 perc. Ezt követően, miután mártott jeges vízben, enyhén száraz és töltjük tiszta, sterilizált üvegekbe.
 3. Paradicsom facsart egy friss, érett paradicsom, hogy közepes lángon amíg forró, a cukrot, a sót, őrölt borsot, és főzzük 15 percig. A végén adjuk hozzá a babér, forraljuk 2-3 percig, távolítsa el a leveleket, és öntsük lé, hogy a palack a bankok és a borsó.
 4. Fedjük le, és sterilizálja egy órát gyors roll, flip, fedjük le vastag ruhával, és mint ilyen, szabadságot egy pár napig. Amikor védelmi hűvös, tulajdonítják, hogy a kamra a tél.

Hogyan zárjuk a téli savanyú borsó otthon

Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt
A pácolt borsó előkészített téli otthon, van egy nagyon finom íze és finom, finom íze. Fénybegyűjtő pikantéria ad ecet, része az étel. Gyorsan áthatja lédús, fiatal borsó és átitatja azokat további élénk színeket.

Szükséges összetevők a felkészülés a téli otthon pácolt zöldborsó

 • borsó a hüvelyben - 1,5 kg
 • só nagy - 15 g
 • cukor - 15 g
 • ecet 9% - 50 ml
 • víz - 1 liter

Lépésről lépésre, hogyan zárja be az otthon téli savanyú borsó

 1. Távolítsuk el magokat a hüvely borsó és hagyja csak a teljesen érett gyümölcs egységes színű nyoma sem romlott. Alaposan mossa le hideg vízzel, és öntsük a törülközőt, úgy, hogy megszáradtak.
 2. A serpenyőbe önteni vízzel, tedd rá a lapra, és forralja fel. Amikor a folyadék zaburlit aktív, csökkenjen az a fűtési és öntsük a borsó. Forraljuk egy negyed óra keverés nélkül, és elkerülve erős forraljuk. Csak egy ilyen kiviteli alak, a magokat tartani alakját, és nem forr egy káosz.
 3. Főtt borsó egy tésztaszűrő, és dobja gyorsan fel nagyon hideg vízben. Ha kihagyja ezt a lépést a szemek a sterilizálás során hosszabb tárolás osztják keményítő és pác zavaros bank.
 4. Marinade liter vizet felforraljuk, sózzuk és a cukrot, addig forraljuk, amíg a teljes oldódás után öntsük ecetet és főzzük további 3 percig.
 5. A lehűtött borsó csomagolt, száraz, sterilizált üvegekbe, öntsünk forró pác, sterilizálja legalább 40 percig, és a hűtőhenger lezárjuk fordított formában, gondosan becsomagolnak sűrű takarót. A tárolási, hogy elrejtse a kamra vagy bármely más nem meleg, sötét helyen.

Rolls pácolt borsó otthon nélkül sterilizálás

Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt
A pácolt borsó lehet felkészülni a téli nélkül is sterilizálás. Ez a termék nem duzzadt, de érintetlenül várta a hideg évszak, meg kell először forraljuk fel a gabona borsó meg vízben, és csak ezt követően eljárást öntsük pác and roll. Mint egy természetes tartósítószer ezt a receptet játszik ecet, de ez minden edénybe, közvetlenül a csavar lezárt fedél alatt, és nem a kezelés folyamatában babot.

Szükséges összetevők lezáró téli sterilizálás nélküli ecetes zöldborsó

Lépésről lépésre, hogyan, nem sterilizáló, roll up a téli savanyú borsó

 1. Borsó a hüvely tiszta, rendezni, nagyon jól megmosott több vizek és száraz, teríteni egy konyharuhával.
 2. Ezután a száraz granulátumot hajtogatva egy serpenyőben, és adjunk hozzá vizet úgy, hogy teljesen takarja a réteg a borsó. Tedd a tartályt a tűzhelyen közepes lángon forraljuk fel, majd csökkentse a minimális felmelegedés és főzzük 40-50 percig, hogy a víz elpárolgott szinte teljesen. Győződjön meg arról, hogy a tömeg nem égett, de beavatkozni csak szélsőséges esetekben és nagyon finoman, ügyelve arra, hogy ne sértse meg a gyümölcsöt.
 3. Hot borsó skimmer csomagolt sterilizált üvegekbe.
 4. Párhuzamos készíteni kitöltés. Erre a célra, egy liter vizet, hogy feloldja a cukrot és a sót, forraljuk 10 percig fluidizált öntsük üvegekbe borsó. Top egyenként adjunk hozzá 1 evőkanál ecet, csavaros fém sapkák, flip-hide rug vagy takaró, és hagyjuk kihűlni. Tél előtt tartani a pincében vagy a hideg tároló helyiség.

Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen befagyasztja a borsó télen - lépésről lépésre recept fotók

Zöldborsó az otthoni konzerv és pácolt, sterilizálás nélküli - mind a receptre felírt
Ha nem akar bajlódni hosszú megőrzése, előkészíti pácok és hosszú sterilizált üvegekbe, akkor egyszerűen befagyasztja a borsó a szükséges összeget, és a télen, csak vegye ki a fagyasztóból, felengedett és használt saját belátása szerint. Hogyan kell csinálni gyorsan, részletesen leír lépésről lépésre recept fotókkal.

Szükséges összetevők fagyasztott zöldborsó téli

 • borsó - 1 kg
 • víz - 1 liter
 • Só - 1 teáskanál
 • citromsav - ½ teáskanál

Lépésről lépésre, hogyan befagyasztására haza a téli friss zöldborsó

 1. Borsószemek hüvelytől eltávolítjuk, mell, eltávolítása romlott gyümölcsök, vízzel jól folyó vízzel, és dobja egy szűrőedény, az üveg a felesleges nedvességet.
 2. Egy zománcozott edény vizet forralni, öntsük egy sót, citromsavat és addig forraljuk, amíg a teljes oldódás a kristályok.
 3. A forrásban lévő sós vízben problanshirovat borsó 2-3 percig, majd azonnal hűtsük le jeges vízben.
 4. Tedd bab a konyhában szitán, és hagyjuk szikkadni. Ezután öntsük a textílián, hogy eltávolítsuk a visszamaradt cseppek gyorsan felszívódik bele.
 5. Teljesen szárított bogyók hozott lapos lemez egyetlen réteg tetején szorosan csomagolja fóliába és tedd a mélyhűtőbe egy teljesen sima felületű. Amikor a gabona fagy, akkor lehet, hogy egy edénybe egymásra, vagy öntsön egy részét borsó műanyag zacskók és tedd a fagyasztóba, mint a legkényelmesebb.

Lásd még:

div> Uk-panel „>„data-uk-grid-margin>

Oszd meg barátaiddal