Zuhany az ország saját kezűleg

Az összefüggésben a nyári melegben külső zuhany az ország saját kezűleg nem luxus, hanem egyszerűen szükséges melléképületekkel. A lélek nem csak a hűvös, hanem megszabadulni az összes szennyeződést gyűjtött, miközben dolgozik a kertben. Anélkül, zuhanyozó kényelmes marad az országban egyszerűen nem lehet, különösen, ha nincs víztest.Zuhany az országban kell nyitott tér befogadni mindent, amire szüksége van, és nem zavarja a kényelmes fürdést. Az optimális magassága a zuhany minősül két és fél méter.

Zuhany az ország saját kezűleg

Hogyan építsünk egy zuhany az ország saját kezűleg


Az első lépés az, hogy meghatározza a helyét helyét egy nyári zápor, és épít az alapítvány. Kerti kívül zuhany kell legyen egy napos helyen, és a közelben nem lehet épületeket. Napfény elősegíti a gyorsabb fűtés a víz, és ez fontos, ha nem tervezik a zuhany, hogy a fűtés. Telepítése a tartály fekete is hatással lesz az arány a fűtővíz. Így meg kell vizsgálni a kényelmet, a vízellátás, ami jobban automatizált. A lépcsőn vödrökkel nem a legjobb módja.

Zuhany az ország saját kezűleg

Hogyan készítsünk egy nyári zápor az ország saját kezűleg fotó


Miután meghatároztuk a helyét, meg lehet kezdeni előkészíteni. Ehhez meg kell megszabadulni a felső réteg a föld, hogy a terület sima, és töltse meg homokkal. Ahhoz, hogy a megfelelő alapot, akkor használja ezt a jelölést, amelyre szüksége van, hogy pont a sarkoknál a helyszínen, hogy húzza a kötelet, és kampókat.

A design a fürdő zuhanyzóval tehető formájában könnyűszerkezetes építési vagy a tőke szerkezetét. Alapítvány önmagában csak attól függ a felhasznált anyag. Az építőiparban a tégla zuhanyzó szükséges az építőiparban a beton alapot. Mielőtt építeni egy zuhanyzó az ország saját kezűleg a rajzokat. kell kezdeni a felkészülést helyet csövek, erre akkor egy farönk, roll up a tetőfedő anyag. Miután az alapítvány száraz, amit tehetünk falazat. Tégla zuhanyzó lesz esztétikus és higiénikus a csempe, de többre van szükség a munkaerő.

Zuhany az ország saját kezűleg

Kültéri zuhanyzó a ház kezével fotó

Azt, hogy a ház saját kezével. építési költségvetés keret lélek

A lehetőség az épület egy nyári zápor, hogy elkerüljék a magas költségeket. Ha a ház, hogy jöjjön nagyon ritkán, akkor lehetséges, hogy egy egyszerűsített változata.

Az építőiparban a fém keret fogja eredményezni egy kis kiadás, ami még mindig nem egyenlő a költségek egy tégla. Ahhoz, hogy épít egy tégla zuhanyozó, akkor kell használni a vászon anyagból, fémlemezek, műanyag fekete ujjatlan zuhanyfej, poldyuymovym ujjak és a csapot. Az utolsó részlet nagy a kereslet, és ezért gyakran vannak jelen kereskedelmi forgalomba minden szükséges tömítéseket és mosógép.

Zuhany az ország saját kezűleg


Hasonló a pala design van kialakítva az azonos keret, de ahelyett, hogy a profil már használatban háromszög.

A víz áramlását a zuhany kell irányítani a lefolyóba, míg a padló kell fektetni raklap, amelyen egy személy fog részt higiéniai eljárások. szennyvíz problémát meg lehet oldani segítségével egy szeptikus tartály. Szeptikus tartály nem hozható közvetlenül a zuhany alatt. A nagy víz áramlását a nyáron lesz gyors feltöltését a szeptikus tartály, és egy rossz vízelvezetés tele van a kellemetlen szagokat. A legjobb, hogy gondoskodjon egy szeptikus tartály néhány méterre a zuhany alatt.

Tervezd kertvárosi övezetben. zuhany az ország saját kezűleg polikarbonát

Az építőiparban a meglehetősen nagy lélek kell felszerelni a szerkezet stabil alapot. Erős nyári zápor lehet helyezni a halom alapja a csöveket. A csöveket kell a magassága mintegy két méter és átmérője körülbelül tíz centiméter. Csövek vannak telepítve fúrt kutak, hogy azok tornyosult a föld fölött harminc centiméter.

Zuhany az ország saját kezűleg

Szükséges továbbá, hogy végre a zuhany particionálás, és a sarkokban a bázis telepíteni a támaszok. Ezt követően meghatározott fa és oszlopok vannak kötve. A keret kell gyűjteni a földön, és az egész szerkezet összeszerelt segítségével hosszú rudakat. További ligáljuk belsejében a zuhany. Minden egyes merev elem közé kell helyezni, a szomszédos oszlopok a falon. Ilyen munkát kell végezni, mielőtt, hogyan kell felépíteni egy WC zuhanyzó és egy istálló az ország saját kezűleg.Az építőiparban a padló lehet kifejezetten hagyja el a rés, amibe a víz megy. Azonban lehet zuhanyozás hideg napok, és a levegő fújt át a repedések nem lenne nagyon kényelmes. Ebben az esetben, akkor a serpenyőben, majd engedje le a vizet a tömlőt fog bekövetkezni. A tökéletes megoldás lenne az építési szerkezetek osztva a zuhanyzók és öltözők. Dressing így elkülöníthető révén a zár, és egy küszöbértéket, amely megakadályozza során a víz szivárogjon.

Zuhany az ország saját kezűleg


Ha a felhasználás a zuhany tervezik nem csak a nyári, akkor kérdezd meg tőle felmelegedés. Használhatja polisztirol hab. Belsőépítészeti kell elvégezni, amíg a víz megáll anyagok, mint a műanyag, PVC fólia, linóleum. Faburkolat kell proolifit és festett.

Annak érdekében, hogy a legjobb melegvíz-tartály lehet helyezni a keret, ami egyfajta üvegház. Az ilyen vázszerkezet szerint a méretei a tank. A keret a legjobb obbit film, ami segített, hogy a víz meleg, még naplemente után, kivéve a ketrecben, hogy megvédje a víz és a szél.

Zuhany az ország saját kezűleg


Szabályai dolgozik az országban. építési víkendház fa WC

Kezdje gondoskodjon jól egy külvárosi területen kell mosdóhelyiség. Enélkül nem tud bármely személy. Építőipari összes többi épület megteheti bármikor. Az építési fa WC falusi lehet a nyugalmat kezdeni Kertészeti vállalkozás. Mielőtt ásatási munka, hogy nem a tervezés a webhely és helyének meghatározása a legmegfelelőbb az építési WC. Ez a hely kell felelnie valamennyi higiéniai követelményeknek. WC és zuhanyzó az ország saját kezűleg meglehetősen hasonló az előállításuk.

Zuhany az ország saját kezűleg


Nyári táj design. hogyan válasszuk ki a megfelelő helyet a nyaralás a WC?

A választás a hely egy nyaralás a WC kell elvégezni megfelelően szabályozás csatornázás. Ezen kívül ebben az esetben kell, hogy vezérelje nem csak a saját érdekeit, hanem a követelmények a szomszédok, akiknek telkek találhatók a közelben.

Válassza ki a legoptimálisabb hely a fa pit latrina, akkor figyelembe kell venni az alábbi szabályokat:
- WC kell elhelyezni a parttól huszonöt méterre is. Csak ilyen feltételek mellett a kútvíz használni az otthoni, majd egy garantált minőség. Ha a kút tetején és az ivást, akkor a legjobb, hogy a megfelelő vizsgálatokat a laboratóriumban.

Zuhany az ország saját kezűleg


Fa pit latrina a leggyakoribb típusa az ilyen szerkezetek. Ez a szerkezet nagyon kényelmes a használata. Minden hulladék elhelyezett mély pöcegödör ásott külön erre. Kitöltésekor ezt a lyukat hetven százalékát kell előállítani tiszta mind kézi, mind gépi eszközökkel. végül gödör lehet konzervatív, amelyre azt tele földdel, de ebben az esetben meg kell keresni egy új hely alatt a ház WC-vel. Megőrzése és szállítása WC megfelelőbb jelenlétében egy nagy terület. Abban az esetben, kis parcellákon a felhalmozott hulladék a legjobb, hogy ki.

WC kell elhelyezni a parttól egy méterre az ingatlan vonalat, különben szembe az elégedetlenség fő szomszédok, amely, ha szükséges, lehet, hogy elmozdulás WC a bíróság előtt. Ezen túlmenően, ez a helyzet azzal fenyeget, jogi költségeket kell fizetnie. Ferde részhez WC kell elhelyezni a legalacsonyabb pontja. Amikor kiválasztunk egy helyet, és kell, hogy vezérelje a szélrózsa. Ellenkező esetben előfordulhat, találkozás lehet kerülni a kellemetlen szagokat, amely elvileg a megfelelő ellátást a WC-vel.

Zuhany az ország saját kezűleg

Az építőiparban az elővárosi WC első ásott gödörbe latrina, ami kell egy minimum két méter mély. A gödör kell egy négyzet alakú, mindkét oldalán kell lennie egy méter.

Hogy nem kopnak a gödör foglalkoznia kell a megerősödését falak, mert lehetséges, hogy az előre gyártott beton gyűrűk, táblák, tégla vagy a falazat. Rögzíteni az alsó érjük el betonhabarccsal vagy zúzott kő halom, amely nem akadályozza a vízelvezetést. Jelenlétében, a talajvízszennyezés fenyegetés falak és a gödör alján kell progermetizirovany speciális anyagok, amelyek biztosítják, hogy a víznek.

Zuhany az ország saját kezűleg


Az építőiparban a WC keret

Miután a víznyelő kitermelik és a falak a dúsított, akkor folytassa az építési védő szerkezetek. A telepítés egy téglalap alakú keret alapján készült oszlopos, alatta pedig minden szögből a keret kell ültetni a tégla. Vízszigetelő biztosítja kátránypapír szendvics között az alap és a keret. Minden fa használt elemek a keretben kell alapozott és festett. Egy ilyen bevonat keret tovább tart, és nem rothad idő előtt.


A kezelt lemezek vannak kötve egymással, és az összeszerelt szerkezet fel van szereive alappilléréről. Ezt követően, a fémlemezek vagy csavarok kapcsolódnak a kerethez függőleges egy vízmérték segítségével. Ezután állítsa be a rack-terveztek az ajtót.

Zuhany az ország saját kezűleg


Top Az állvány fix oly módon, hogy lehetővé tegye a kis párkányra a tetőre. Pent tető kell egy enyhe lejtőn, amely el van látva egy rövidített hátsó állványok.


Az akna kell helyezni dobogóra formájában kiegészítő keretet. A tető van kialakítva pala lapot rakott a bár, a megállapított tetőfedő anyag. Ezt követően, a belső és a külső bőrt, amelynek segítségével a bélés, vagy hagyományos iparvágány deszka. Ahhoz, hogy biztosítsa a burkolat, meg kell obbit további gerendák. A dobogó is kell hüvelyébe keresztül bélés. Továbbra is csak a hang egy ajtót.