Zuhany az országban, hogyan kell felépíteni a saját lelkét az országban, és milyen anyagokat kell

Zuhany az országban, hogyan kell felépíteni a saját lelkét az országban, és milyen anyagokat kell
Zuhany - nélkülözhetetlen tulajdonság az ő dacha. Zuhannyal is hűvös a forró délután, vagy egyszerűen lemossa a port és a szennyeződéseket a munka után a kertben vagy a kertben.Persze, meg tudod csinálni anélkül, zuhanyozó, menjen a folyó (bár nem mindig közel van a folyó és a mi korunkban nagyon piszkos), vagy meleg víz a vödörben, de miért menteni, és fosztja meg az öröm a tisztaság érzését és közömbösség a bőrön?

Az építés során a lélek nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik első pillantásra. Meg kell vizsgálni, ha az épület a legkisebb részlet:

 • helye és vízelvezető víz;
 • tervezése;
 • térfogata a tartály és a hozzávetőleges költsége.

Lehet végtelenül frissíteni a zuhany alatt, de ez kell gondolni előre -, hogy milyen beállítást szeretne adni.

Helyezzük a zuhany

Zuhany az országban, hogyan kell felépíteni a saját lelkét az országban, és milyen anyagokat kell
Először is, meg kell választani egy helyet a zuhanyfülke kell telepíteni a jól fűtött, napfényes telken. Ez része lehet egy része, amely nem rendelkezik a magas kerítésen vagy ház falán található, amely a napos oldalon. Nem lehet tenni a vezetőfülke a fák árnyékában vagy épületek, mivel a víz ebben az esetben a hideg vagy enyhén meleg.

Amikor kiválasztunk egy helyet a zuhany alatt, ahogy kell figyelni, hogy a sík a telek és a közeli helyek vízhozam, hogy ne kell tennie a huzalozás az egész webhelyen.

Ezután meg kell vizsgálni a találkozó a lélek - ha ez egy eszköz az öblítéshez után medencében. ennek megfelelően istálló közelében álljon a medence és a kerti zuhany tehető (csak támogatja, és kannával egy tank tetején nélkül mindenféle kerítés), vagy építeni egy normális beltéri zuhany.

Azt is telepíthető zuhanyozó, közel a fal a ház (de szükséges, hogy megvédje a fal a nedvesség -, hogy megvédje a cserép vagy bevont).

A design és opciók

Attól függően, hogy milyen típusú építési különböztetünk meg:

 1. Zuhany állvány - állvány lehet önállóan, és megvásárolhatók kész. Általában használja a medence körül vagy a kertben.
 2. Zuhany panel - a design, hogy lehet csatolni bármilyen függőleges felületre (fal, kerítés, stb).
 3. Zuhany - a leggyakoribb változat nyári zápor jelentése kerítés három vagy négy oldalán, gyártható nyíló ajtók vagy a képernyőn.

Mivel a zuhany leggyakoribb adni, úgy ő véleményét, persze, van sok fajta kabinok, hanem elsősorban a legfontosabbak:

 • hagyományos film zuhanyfülke;
 • Major hasított zuhany.

film zuhanyzó

Zuhany az országban, hogyan kell felépíteni a saját lelkét az országban, és milyen anyagokat kell
Film zuhany - a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás az építőipar. Ez a zuhany általában úgynevezett egyszeri - ez utóbbi csak 1 szezonban. Könnyű a lélek a mobilitás, - a keret könnyen átvihető, és tegye minden sarkában a kertben.

A keret gyors és egyszerű: egy téglalap alakú keretet fémből csövek és csomagolják a felső filmet a tetején a tartály általában szerelt sötét víz. Az alján van fektetve közönséges fa rácsos láb oldalán végezhetjük vízelvezető vagy nem folytatnak.

De ítélve a megjelenését és tulajdonságait, zuhanyozó - ez egy átmeneti intézkedés építése során egy megbízható és átfogó képet. Zuhany és mosás meg lehet oldani egyszerre határozzák meg, így nem kerül sor, és nem rontja el a kinézetét.

hasított zuhanyzó

Időnként több szilárd és tartós film, vannak előnyei és hátrányai.

 • Zuhany az országban, hogyan kell felépíteni a saját lelkét az országban, és milyen anyagokat kell
  monolit szerkezet;
 • jó stabilitás;
 • hosszú élettartam;
 • Kiváló szellőzés;
 • Nagy sebességű vízmelegítő;
 • egyszerű víz takarmány mechanizmust;
 • egyszerű eszköz lefolyás.
 • az utcán gyorsan jön üzemképtelen;
 • Ez előírja, gondoskodás az esős és hideg évszakokban.

Így, a keret zuhanyozó egy téglalap vagy négyzet alakú szerkezete fémből, amely fel van szerelve a bázis: a beton, több csőbe, vagy a hagyományos tégla.

Gondosan a bázis és a tetején a hüvelybe bármilyen kényelmes anyaga: fa, faforgács, panel, műanyag, pala, fémlemez - ott már be van kapcsolva a képzelet és a költségvetést.

Mit kell kialakítani zuhany?

 • víztartály;
 • Az ajtó vagy függöny;
 • rács láb (akkor egy gumiszőnyeg);
 • lefolyó víz;
 • polcok és horgok;
 • világítás.

Anyagok épület a lélek

Mielőtt az építőiparban a lélek, persze, meg kell vásárolnia anyagok, az alábbiakban egy minta lista.

Zuhany az országban, hogyan kell felépíteni a saját lelkét az országban, és milyen anyagokat kell
Tégla. Ha azt tervezi, hogy készítsen egy zuhanyzó tégla -, akkor menj fel háromféle tégla: lime (anélkül, vakolás), piros vagy kerámia (a későbbi vakolás munka).

Cement. Nem fukarkodik a cement minőségét, meg kell kiváló minőségű, cement alkalmazását szükséges közvetlenül a vásárlás után. És ez jobb, hogy egy kicsit több, mint a cement, amire szükség van, akkor jobb, ha volt egy állomány, mint a hiány.

Sand. Jobb és olcsóbb megvenni a homok gép. Mivel a gyakorlat azt mutatja, az ország több mint homok nem történik meg. És ha vásárolni zacskó homok, ez fog kerülni a kétszeres áron.

 • Darab tégla vagy törmelék. Ezek az anyagok szükségesek az alapítvány, zúzott bármelyik pillanatban meg lehet vásárolni a boltba, és tégla csata jobb keresni oldalak vagy a webhelyen.


 • Anyagok tető:

  Érdemes megjegyezni, hogy a tető kell egyeznie a kapacitás az alapítvány, ha az alapítvány gyenge, akkor nem fogja fenntartani nehéz és erős gerendák.

  Buck. Akkor fel és a közönséges vas hordó, ami létezik, minden országban, de csak azzal a feltétellel, hogy az alapítvány és a design ellenáll.

  Ki gyakrabban használják a modern műanyag tartályok a lélek kapacitása 200 liter. Ez a tartály lehet vásárolni bármelyik boltba, vagy akár meg is vásárolni egy használt / y. A legjobb, hogy válasszon egy széles, de alacsony változat, azaz a. A. erősítése és állítsa sokkal könnyebb lesz, és a súly egyenletesen oszlik el az egész tetőfelület.

  Elvezetését mechanizmus, szerkezet tartalmaz:

  • daru
  • cső;
  • öntözés;
  • speciális eszköz telepítés a tartályban.

  Persze, nem számítanak erős víznyomás, mert nincs elég nyomás, de ez egy jó lehetőség, hogy sok nyaraló szívesen hagyományos elővárosi lelket.

  Anyagok eltávolítása a cső. Meg kell világosan mérni a távolságot a hulladék gödrök és szennyvíz és vesz egy pár méter cső.

  A szakaszos szerelőkeret lélek

  1. Zuhany az országban, hogyan kell felépíteni a saját lelkét az országban, és milyen anyagokat kell
   Áss egy lyukat 1 × 1 m, és a mélysége körülbelül 30-40 cm.
  2. Pit tele van kavics vagy beton.
  3. Gyártása a hasított. Falemezből 15 cm széles és 100 cm hosszú, előállított bázist. A sarkoknál a gerenda rögzített hosszúságú és 2-2,5 méter (attól függően, hogy a növekedési fürdőzők) A tetején a felső kapcsolódik egy bázist készült példa szerint alacsonyabb. Erősíteni szerkezet oldalsó textilcsíkok.
  4. frame burkolat - akkor bármilyen rendelkezésre álló anyagok az Ön számára.
  5. Telepítése a tartály a tetőn (ebben az esetben egy műanyag tartály 200 liter), de beállíthatja és hordó.
  6. Telepítés belsejében egy kannával, és a kapcsolatot a tank.
  7. Így a rács a zuhany található.
  8. Ajtók, vagy függöny.
  9. Szerelése különböző kis dolgok a lélek: a horgok, polcok szappan és sampon.

  Az ár a termelés egy nyári zápor

  Mivel a gyakorlat azt mutatja, a minimális ár a nyári zuhany kabin - 10 000, ha szeretné telepíteni fűtés a kocsiban - az áremelkedés már akár 14 000 rubelt. Kültéri zuhany polikarbonát költsége 25 ezer rubel.

  Az ár egy zuhanyzó függ:

  • anyagok;
  • kabin mérete;
  • minősége és a tartály térfogata;
  • Az alaptípus.

  Zuhany az országban, hogyan kell felépíteni a saját lelkét az országban, és milyen anyagokat kell
  Ha már készített egy nyári zápor, most már lehetséges, hogy nem a korszerűsítése és javítása a zuhany.

  Fűtött vizet lehet végezni, és meghosszabbítja a használata zuhany, amíg az őszi is lehetséges, hogy szigetelje a külső váz habból vagy más anyagból.

  Egy jó megoldás a kertben, hogy felszerel egy zuhanyzó mellett a mosdóhoz. Egy csőrendszer, azaz amely a vizet a dob vagy a tartályt.

  Emlékeztetni kell jegyezni, hogy lehetséges, hogy bármilyen zuhany saját nyaraló a legolcsóbb és legegyszerűbb, hogy a sok éves fűtött zuhanyzó vízzel a csővezeték, minden attól függ, az a hely, amely számára a zuhany alatt, és a pénzügyi képességeit. De minden alkalommal korszerűsítése zuhany emberek gyakran elfelejti az eredeti jelentését - egyszerűen mossa le a sarat, miután a napi munka, és a kényelem ára van, de nézd ami nélkül lesz kellemetlen, de ez csak készült dekoráció és nincs gyakorlati funkciója.