Egy nagyon rossz emlék, fórum

A dohányzás? A nap nagy részét költik nem szellőztetett területen? Osteochondrosis a nyaki gerinc ott? A munkahelyi stresszt? Egy ház, senki rázza az idegek? Ülsz a diéta? Közeli rokonai a vér a betegség, vagy volt vénás szélütés. Vannak olyan szédülés és fejfájás? Tény, hogy egy jelentős memóriazavar - ez egy tünet. Nyelni tablettát anélkül, hogy tudnánk az okát segíthet, de csak egy ideig. Akkor lehetett volna rosszabb.Sasha, én ugyanaz a probléma, hogy nehézséget jelent a mindennapi zhizni.Tozhe nem emlékszem, hogy olvastam, hogy a megjelenés, dohoditdo hogy elfelejtem, amit mondtam barátnője nazad.Na napi munka, mert ez a komplexitás ,, írd le az összes információt, és nem jó ott. 26. Azt is problémákat vérerek már örökölt édesanyám, így ő kifejtette, hogy minden baj, mert ez.

Most, a tél végén, vitaminhiány, sok zhalyutsya. Egy barát állkapocs behelyezés elfelejteni.
Van egy ital vitaminok, kerül sor a nyáron.

Köszönet mindenkinek, aki otkliknulsya1 :) Valóban, érrendszeri problémák öröklődnek, a munka nagyon megterhelő a levegő nem látott, és egy ismételt passzív dohányos, mint férje sok a füst, és a ház, és még mindig nem kap elég alvás. Most próbálom sétálni egy kicsit, de szidja a férjét a dohányzást, de hiába, ő csak nevet, mintha teszi móka én feledékenység és csodák! Nagymamám 85 éves, ő betanult sok verseket és dalokat!

CBSA is elfelejti kikapcsolni? vagy még mindig oda, és így tovább, hogy ez?


Vendégünk egy kétségbeesett ember, hogy írja sapkák. Talán nem kellene annyira agresszív, hogy az a személy, tapasztalt jelentős nehézségekkel?
19 éves vagyok, is, van néhány memória problémák. Tudom, hogy meg kell szokni a dohányzásról, kezelésére derékfájás és az edényeket én csináltam undorító. Gyakran elájul és még gyakrabban szédült hiánya a vérkeringést a végtagok. Szinte mindig hideg - és mit kell tenni, IRR, alacsony nyomáson. Havonta egyszer vagy gyakrabban beteg a hőmérséklet körülbelül 38.
De a tanulmány - túl intenzív, stresszes, túl sok információt kell gátolni a fejemben. A stressz, depresszió, amiatt, hogy nem működött „a” lehet nevezni az élet része.

Alexander, tudod én is 26, mint te, és tudom használni biotredin memória jobb volt, mellesleg segít. Egy anya Megvan naponta háromszor a nyelv alá helyezi a terapeutája nevezi, hiszen ő kezdte a menopauza, és vele együtt a rossz memória és az ingerlékenység. Így vettem észre, hogy ő nem ilyen ugrások a hangulat, és anya azt mondta, hogy az volt a legjobb, hogy emlékezzen.

Nézem sok kezdődik az érkezését menopauza problémák memória és a hangulat, mint az orvos azt mondta, hogy nekem ezek az első tünetek a menopauza. Mellesleg Biotredinu és különös előnyben, ez nem csak segít a fiatal ülésen át, de nekünk a menopauza idején.

Nézem sok kezdődik az érkezését menopauza problémák memória és a hangulat, mint az orvos azt mondta, hogy nekem ezek az első tünetek a menopauza. Mellesleg Biotredinu és különös előnyben, ez nem csak segít a fiatal ülésen át, de nekünk a menopauza idején.


Ez pontosan az, ahogy én sem volt kivétel, az elején a menopauza vált egy csomó dolgot elfelejteni, és még irritált apróságok, így most ahogy egyre biotredin italt és jól érzem magam.

Elegem problémák memória, és nagyon komoly, pontosan úgy, ahogy leírják. Én nagyon sokat segített az egyik gyógyszer, nehezen, de érdemes Pantolen hívják. Ittam 2 kapszula 1 alkalommal naponta, reggel. Vágó hónap és az eredmény az arcon

Kate, mész tovább a maga adalékok
glicin hónap napi 3 tablettát + minden nap + tanítani az alapjait az egészséges alvás, itt a nagy memóriaAlexander, Probléma van a memória volt, amikor nagyon fáradt voltam a munkahelyen. Általában a helyzet a következő - varrónőként dolgozott, felvették tanulni távollétében buh.uchet. Amikor a 3. év költözött más munka - közelebb van profilja a képzés, akkor kezdődött. Dolgozott válik a mentális, és nagy volt a sok információ terhelés. Ennek eredményeként, és a memória romlani kezdett. Aztán elmentem a klinikára, és veszek vazobral ajánlott. Javítja az agyi véráramlást, megakadályozza, hogy a vérrögök kialakulását. A feje kezdett jobban működnek a memóriával és minden rendben volt. Még mindig járt iskolába, a tanfolyamok minden alkalommal vazobral elfogadott, különben valószínűleg nem húzta tanulmányi és együtt dolgozni. De én minden kiderült. Ez és más kívánatos.

Én 28 éves. Mivel a memória nagyon rossz. Nem figyelt proidet gondolta ebben az időben. Elkezdtem figyelni, hogy a kollégák már nem tartják tiszteletben, és kapcsolatba lépni velem. Nem emlékszem, hogy azt mondták, hol hallottam, és távozott. Nem emlékszem, mit csinálok tegnap, hogy evés katasztrófa számomra. Sírok. Nem tudom, hogyan kell élni. Hogyan legyünk. Jó emberek segítenek Nem lehet, hogy én *****. Korábban nem voltak problémák a hajók az IRR-t. Nyaki osteochondrosis ott. Szeretek a kétségbeesés.

Van depresszió. Sokan emlékeznek a szavak a fejemben üres. Feküdtem ébren reggel, mintha ma született, nem emlékszem tegnap. Önmagába félnek kommunikálni az emberekkel, hogy ne keverjük össze a. Állandó fáradtságérzés és a letargia. Nem, az életet teljes apátia. Én nagyon félek. Elfelejtem amíg melochey- kulcsfontosságú pontokat, ahol a ház, hogy lezhit. Miért nem emlékszem még elmondani. Segíts kérlek. Nem élni többé.

ugyanaz a probléma, hogy egy új munkát az eladások, van egy széles körű, mint az áruk nem nehéz megtanulni, jellemzőit is, minden világos és elemi, de általában nem emlékszem semmire, csak olvasni. Csak felejts el mindent, nem tudok mutatni az árut egyáltalán (nem tudom rendesen tanácsot az ügyfél (dolgozik itt egy hónap, a helyszínen felülvizsgálják százszor, és az eredmény nulla? Nem emlékszem semmit ((mit kell tenni.
Ui Én csak 23

ugyanaz a probléma, hogy egy új munkát az eladások, van egy széles körű, mint az áruk nem nehéz megtanulni, jellemzőit is, minden világos és elemi, de általában nem emlékszem semmire, csak olvasni. Csak felejts el mindent, nem tudok mutatni az árut egyáltalán (nem tudom rendesen tanácsot az ügyfél (dolgozik itt egy hónap, a helyszínen felülvizsgálják százszor, és az eredmény nulla? Nem emlékszem semmit ((mit kell tenni. Én csak 23, P. S.


Marina, ahogy én értem, ugyanaz a probléma egy új munkát az értékesítés, a kiválasztás és az üres fej, ne nézd meg, hogy hány címkét. Egyenes dühös!

Minden tökéletesen így nagyon tetszik mindenkinek, Én 24 .I több mint abban, hogy a problémát az erekben .u apám nagyon rossz hajók örökölt, és azt is telt minden UTB. Mivel a túlhevült a strandon a nap néhány nap előnyt forog annyira brutálisan .chto halottnak hittek, és valahol 3-4 egymást követő napon. Aztán apám azt mondta nekem, hogy a gyermek nem volt pontosan ugyanaz .és összes ifjúsági elfordította a fejét, mintha pyanyy.Potom vichital tisztításának módja hajók alkohol tinktúra fokhagymát és azt mondja, hogy jobban érzi magát, mint fiatal korában, és számológép nem üres slova.A tiszta vagyok fokhagyma citrom és este .A már head rozkalyvaetsya hiszem, talán pomogae.Kak ír irodalom fokhagyma kopogtat koleszterin. plakkok és citrom teszi elatichnimi hajót. Minden egészségügyi és emlékezzen nem adja fel apám 55 nem csökkent.

Kate, mész tovább a dobavkamimesyats glicin napi 3 tablettát + minden nap + tanítani az alapjait az egészséges alvás, itt a nagy memória


És ez pontosan az, hogy segítsen? Mit gondol a lehetséges visszatérése a nyári 3 hónapos nagyon jó memória? (A kérdés az élet és halál, kérem, hogy válaszolni)

Van egy nagy probléma!
rossz memória, mindig mindig elfelejtem most, ha van valami terv és a másik figyelmetlen akkor valahol 2 perc után elfelejti róla, és mert az, hogy anyám szidja nekem azt mondja, hogy azt gyakran mondják, a „elfelejtett” ((
és az iskolában a tanárok mind azt mondják, hogy tudom használni a „elfelejtett”
kérem, segítsen
Köszönjük!

Emberek, én 16 éves! és van kapacitása általában. (Anyám kérte a bátyám azt mondani, hogy ő megy iskolába. Én azonnal lement a lépcsőn, és az alján már feledésbe merült.) Ez egy nagyon zavarja az életemben, én nem emlékszem, hogy mit akartam csinálni, mit kell tennie. Probléma van a vérerek, a vaszkuláris diszfunkció. képes befolyásolni?


Wee igyál költség 24 piracetam rublya.Ya saját ital, de az eredmény nem jobb) Kiterjeszti az erek az agy (ahol minden meg van írva a használati utasításban)

Számomra 25, és ott már az emlékezet, látszólag elkopnak a munkámat. Az este nagyon rossz dolog volt. Ennek eredményeként, a fűrész Noben, ő sokat segített. Megszűntek a összetéveszthető gondolkodás és felejtés eltűnt.

Ugyanez a probléma, orvosok fel vegetatív-és érrendszeri dystonia, semmi igazán nem tud tanácsot adni. Folyamatosan nootrop inni vele, legalább valamit tudok normálisan emlékezni.

Azt memória Noben tanácsos inni, én csak arra, hogy segítsen nagyon jól. Megálltam, hogy összezavarodnak, és felejtsd el az eseményeket, tiszta fejjel, azt hiszem jó. Tehát, ha problémák vannak a memória-tanácsot.

Nekem is van véve a probléma százszor és nem minden összeomlik, most már egy taxi, és nem tudok dolgozni ugyanazon a helyen snachalo.dumal emlékszem, hogy azt sugallják, hogy ez lesz minden

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): [email protected]