Én már egyre félek (((

Én is pontosan ugyanazt a hibát én egy kicsit az ujját fentről lefelé nyomja, vagy szopni, és akkor is, ha a fogmosás öblítse mandulák víz és a fogkrém segít nekem ENT ajánlott. Mandulagyulladás egy futó torokfájás nem dohányzás miatt ..Nem iszom, nem dohányzom! Az elmúlt fél évben nem kap a beteg vagy milyen betegségek! Mindig fut. 3 darabos vyplyuvyval gondoltak az étel ma otharknul dudor (a golyó formájú 4 milliméter püré) Azt hiszem, hagyom, hogy keresse meg a Che ***, megszagolta, elnyomott tényleg szaga durno.I azonnal az interneten, és kiderült, hogy az, amit ez *** ilyen))

Nem iszom, nem dohányzom (nem próbáltam), még soha nem volt a torokfájás, és nem tudom, mi fáj a torka. és rohadt csomók még mindig ott van.Ez nem mandulagyulladás. Abban én is ilyen volt, de nem a mirigyek nem szenved semmilyen torok köptető csak ez byaka. Ez a tény, hogy a dohányzás! Amikor elkezdtem leszokni a dohányzásról elkezdtem sólyom hogy egyre több és több, és most már semmi sem maradt. Ez mind szemét a fény! Tehát leszokni a dohányzásról!


Mi a kibaszott szemét a fény? Szemét a tüdőből nem lehet nehéz, de kivéve a nyálka Azok a srácok nem mozhet.Eto egyértelmű ételmaradékokat, hogy felhalmozódnak glandah.Tolko származó, mi ez? Szeretem én nem dohányzom, és nem iszik alkoholos italokat, de a probléma est.I torok nem fáj volt, torokfájás párszor, hogy davno.No időközönként, nem.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): [email protected]