Flemoksin soljutab kérelem, a használati utasítást, javallatok - népszerű az egészségügyi

Által okozott betegségek kórokozók sok. A mikrobák egyre „több ravasz”, rezisztenssé sok antibiotikum célja, hogy foglalkoznak velük. De a gyógyszeripar nem áll még. Javítja lévő termékek arzenáljának. Az egyik ilyen gyógyszerek javult antibiotikum Flemoxin Solutab, használata, használati utasítások, jelzések, amelyek az alábbiakban mutatjuk be www.rasteniya-lecarstvennie.ru oldalon.Mi Flemoksin Soljutab? Mi ellen, és hogyan működik?

Ez egy félszintetikus antibiotikum, a penicillin csoport széles spektrumú. Hatóanyaga - amoxicillin.

Flemoksin Soljutab van egy nagyon fontos tulajdonság, hogy ellenáll a gyomorsav, ami lehetővé teszi, hogy használja azt. A hatékonyság a gyógyszer magas.

A hivatalos nyilatkozat kimondja, hogy a antibiotikus hatása e mechanizmus alapja a megsemmisítését a sejtfal a referencia polimer (peptidoglikán) alatt a baktériumok növekedését, ami a pusztulásukat.

Antibiotikum elleni küzdelem számos Gram-negatív és Gram-pozitív baktériumok ellen. A legnagyobb aktivitást mutatja ellen: a kórokozója agyhártyagyulladás, béta hemolitikus A csoportos streptococcus, pneumococcus, Staphylococcus aureus nem termelődik; laktamáz, Helicobacter, Listeria, gonorrhea és lépfene

Ez kevésbé aktív elleni bélsár Enterococcus, Escherichia coli, Salmonella, Shigella, kolera kórokozó.

Flemoksin Soljutab nem képesek felvenni a harcot a baktériumok termelnek # 946-laktamáz: Pseudomonas, Proteus, Serratia, Enterobacter.

Törzsek termelő mikroorganizmusok penitsilinazu ellenálló amoxicillin fellépés.

Kézhezvételét követően az antibiotikum benne szinte teljesen és gyorsan felszívódik a gyomor (93%). A vérplazmában határozza meg a maximális koncentráció után csak 02:00.

A hatóanyag Flemoksin Solutab amoksotsilin, ez jól kapcsolódik a vérfehérjék, ezáltal megtámadja több szervek, szövetek, folyadékterekbe az epében, váladék, nyálkahártyák, intraokuláris és magzatvíz, csontszövet. De a cerebrospinális folyadékban, annak koncentrációja nem magas, csak 20%.Alkalmazás és adagolás Flemoxin Solutab

Az antibiotikumokat belül, ajánlott, hogy időt eszik, vagy utána. A tabletta lehet rágni, vízben oldjuk, ossza részekre. Mindezek a módszerek nem befolyásolja a felszívódását a kábítószer.

Adagolás függ a betegség súlyosságától, a beteg kora.

• Fertőző és gyulladásos megbetegedések, amely enyhe vagy közepes súlyosságú:

- Gyermekek 10 évnél idősebb és a felnőttek. Az antibiotikumot naponta kétszer kell a 500-750 mg, vagy háromszor 350-500 mg.
- Gyermekek 3-10 év. Naponta kétszer, 375 mg-os, vagy háromszor 250 mg.
- Gyermekek 1 év 3 év. Naponta kétszer 250 mg vagy háromszor 125 mg.

• A hivatalos nyilatkozatot a gyógyszer jelezte, hogy a kezelés a súlyos fertőzések, fertőző és gyulladásos folyamatok a nehezen hozzáférhető helyeken (otitis, csontbetegség) - használt adagot ugyanaz, csak a javasolt hármas antibiotikumok.

• krónikus fertőző és gyulladásos betegségek, ismétlődő fertőzésekben, súlyos a folyamat során ajánlott háromszorosa az arány az antibiotikum: a gyermekek 60 mg / kg testtömeg naponta, felnőttek - 750 mg vagy 1 c. háromszor a nap folyamán.

• Ne bonyolult gonorrhoea. Ajánlott egyszeri adagja egy antibiotikum (3 gramm), szükséges egy kombinációban probenecid.

Flemoxin Solutab javallatok, ellenjavallatok, hogy annak használata

Indikációk: Minden fertőzések, gyulladásos folyamatok által okozott, antibiotikum-érzékeny kórokozók - légzőszervi betegség (pneumonia, pharyngitis, tonsillitis), húgyúti, gyomor-bél traktus, lágyszöveti fertőzések, és a bőr.

Ellenjavallat. Sajátosság amoxicillin, annak elemeit. Vagy más antibiotikumok (penicillinek, cefalosporinok, karbenepenemy) mivel lehetnek kereszt-allergia.
Óvintézkedések antibiotikum előírt limfatikus leukémia, a fertőző mononukleózis, a betegségek a gyomor-bél traktus (különösen a fekélyes vastagbélgyulladás), veseelégtelenség.

Terhesség, szoptatás, mint általában, nem ellenjavallata a kinevezését a gyógyszer, de óvatosság ajánlott betartani.

Mellékhatások Flemoksin Soljutab

Ez a lista kiterjedt. Rajta megtudhatja, ha elolvassa a hivatalos használati utasítást a gyógyszer. Röviden az alábbiakban ismertetjük.

• gyomor-bél traktusban. Émelygés, ízérzésváltozás, hányás, stomatitis, emelkedett máj transzamináz, cholestasis, colitis és mások.

• húgyúti. Kristaluriya, interstitialis nephritis.
• Vér és vérképzésre ható szerek. Pancytopenia (csökkentő vérsejtek), vagy külön-külön.

• Idegrendszeri. Álmatlanság, csökkent mozgás, zavartság, depresszió, viselkedésbeli változás, fejfájás, görcsök, szédülés és mások.

• Allergiás reakciók. Bőrkiütés, csalánkiütés, anafilaxiás sokk, és mások.

A használni Flemoksin Solutab adott utasításokat itt, mint egy ingyenes bemutatót. További információ, amire szükség van, hogy megismerkedjen a hivatalos használati utasítást az antibiotikum. És jobb, ha orvoshoz kell fordulni.