Hogyan 10% sóoldat

Hogyan 10% sóoldat

Nagyon gyakran az orvosok tanácsot betegeiket sóoldat. Ebben az esetben az emberek kíváncsiak, hogyan lehet egy 10% -os sóoldatot, hogy ez pontosan elég ahhoz, hogy megfeleljen az összes szükséges arányokat és használt megelőzésére és kezelésére különböző betegségek. Kiderült, hogy hideg vagy meleg 10% -os sóoldatot is lehetséges anélkül, hogy a súlyok használatát, de ebben az esetben a koncentráció csak kap mintegy néha egyszerűen elfogadhatatlan.Hogyan 10% sóoldat

Ahhoz, hogy egy 10% -os sóoldatot érdemesebb a raktárból a konyhai mérleg. Segítségével ezek nagyon könnyen mérhető ki a megfelelő mennyiségű összetevőket.

Mindent összevetve kell mérlegelni 10 gramm sót. A mérőedényt kell önteni és 90 ml vizet. Ahhoz, hogy egy 10% sóoldat, nem szükséges, hogy egy mérőedényt. A víz sűrűsége 1 gramm per milliliter, így a térfogat megegyezik a súlyát. Ez azt jelenti, hogy 90 ml vízben egyenlő 90 gramm.Hogyan 10% sóoldat

Mérjük ki a kívánt mennyiségű folyadékot a mérleg egyszerű. Ehhez meg kell mérlegelni az üres csészét, majd öntsük bele a megfelelő mennyiségű vizet.

Tedd 10% sóoldat, mint lehetséges és súllyal. Ehhez az 1 liter vízben feloldjuk a 3, 5 evőkanál só nélkül csúszdák. A só jól oldódik vízben, ezért a megoldás nem feltétlenül melegítjük. Ezt meg lehet tenni, ha a kezelést fel kell használni meleg sós borogatást.

Hogyan 10% sóoldat

Készítsen egy 10% -os sóoldat nagyon egyszerű, ha ezekre a célokra nem skálázható és evőeszközök, és egy speciális mérőpohár. Ezek árulják hardver tárolja. Az ilyen poharakat egy tölcsér alakú, vagy egy henger. Minden oldalon van egy több dimenziós jelölések a tulajdonos könnyen mérjük a megfelelő mennyiségű víz, só, cukor és a különböző szilárd anyagok.

Készítsen egy 10% -os sóoldat nem lehetséges a reguláris asztal, és tengeri só.

    • Terápiás célokra is lehetséges, hogy a 10% -os sóoldatot. különböző típusú só. De meg kell jegyezni, hogy a finom só védjegy „extra” tartalmaz nagyobb mennyiségű nátrium-kloridot, így annak szükségességét, hogy 1 liter víz, 3 evőkanál csúszda nélkül egy ilyen termék.
    • Ahhoz, hogy egy 10% -os sós, tökéletesen tiszta, akkor adja át a szűrőn. Kényelmesen átszűrjük pamutból vagy hajtva több réteg gézen.
    • Forraljuk kész megoldás nem szükséges, mivel ebben az esetben a vizet elpárologtatjuk, és a sókoncentráció növekedni fog.