Ki használ tampont, fórum

Me kényelmetlen és kellemetlen. Azonban, hogy használják az utolsó előtti napon, amikor vérzik, de rosszul, és a tojó a vonakodás rothadás


Ki mint kényelmes. Mindig csak megy tamponok, három nappal a szülés után kopását, majd tampont, nem tudok a bélés. Horror egyszerű! És egy tampon általában nincs kellemetlen, minden rendben van mindig, és úszni, napozni, és minden dolog, és így tovább.Azt tanácsolom, hogy elkezd egy mini-pad O. B. Mini Pro Comfort, én ezeket csajok évben, nem érzem őket egyáltalán. Ezt megelőzően porobovala 1 szabvány (akár 3 vagy 4 csepp), még a végén nem léphetett, fáj, hogy nem kényelmes. Úgy látszik, az én *** nem olyan széles, hogy ezek gromadzily átvitelére. Ezért csak morzsákat O. B. Mini.


*** Mi a helyzet a pénisz fér / megy befogadni?))) Van ez a méret a pinky toe?))) Vicces emberek.

Ki mint kényelmes. Mindig csak megy tamponok, három nappal a szülés után kopását, majd tampont, nem tudok a bélés. Horror egyszerű! És egy tampon általában nincs kellemetlen, minden rendben van mindig, és úszni, napozni, és minden dolog, és így tovább.
3 nappal a születés után tampon? Ha gyermekágyi folyás. Tin!

könnyen befogadja. szex közben, hüvelyi izmok megnyúlnak, és így a normális állapot, úgy tűnik, a falak olyan keskeny, hogy az az érzés, egy idegen test (kendő). ki, a szülés, hogy ugyanazt megerősíti. hogy minden az övé. Takshta, nézzük nincs itt Ponta annak vödör.


Ha mást nem büszke arra, hogy dicsekedni, hogy mi van. (C)
Gyerünk, igék az ő pYsyu, akkora, mint egy tű fokán, mi poahaem és pozaviduem)))))))))))))))))))))))))))

Ön. Egyes tampon? melegágya, és ez Evo. belső irritációt.
Csak menstruációs csésze
Minden szép és sima
Ez takarít meg a bajt
Nem is kell, hogy mossa meg.

Azt tanácsolom, hogy elkezd egy mini-pad O. B. Mini Pro Comfort, én ezeket csajok évben, nem érzem őket egyáltalán. Ezt megelőzően porobovala 1 szabvány (akár 3 vagy 4 csepp), még a végén nem léphetett, fáj, hogy nem kényelmes. Úgy látszik, az én *** nem olyan széles, hogy ezek gromadzily átvitelére. Ezért csak morzsákat O. B. Mini.


és a férfi úgy dönt, egy mini tag?

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): [email protected]