Miért viszkető underbelly -....................

Miért viszkető underbelly -....................
Szinte minden terhes nőnél kíséri nemcsak toxicitás, a fáradtság és a fájdalom a hát alsó részén, hanem a viszketés a has. Szembesült ezzel a kellemetlen aspektusa, valószínűleg minden terhes vajon miért vakarja a gyomra a terhesség alatt? Nem sokat ér aggódjon, mert ez a jelenség, mert a legtöbb esetben könnyen megmagyarázható a fiziológia, és ezért ez teljesen természetes. Azonban ritka esetekben ez egy tünete a betegség. Nézzük részletesen a fő oka a viszketés a has terhesség alatt, valamint megtudhatja, hogyan lehet hatékonyan kezelni.3. A szenilis viszketés. Jellemző a férfiak 60 évnél idősebb. Ez akkor fordul elő, amikor szklerotikus változásokat a szervezetben, csökkentve a funkciója az endokrin rendszer és az idegrendszer. A külső tényező a gyengülése a bőr turgorát és ernyedtség.

4. Szezonális viszketés. Súlyosbodása előfordul őszi-téli időszakban. Tipikus emberek betegségek a vegetatív idegrendszer.

5. Heat viszketés. Ez akkor fordul elő a nyár folyamán, válaszul a nap sugarait.

6. Altitude viszketés. Jellemzi magasságban 8000 méter tengerszint feletti magasságban. A süllyedés alatta megáll viszketés.

7. A viszketés terhesség alatt okozta autointoxikáció a szervezet a baba.

8. A lokalizált. Ingerek gyakran megjelennek festékek, ruházat, bélbetegség.

Viszketés terhesség alatt

A diagnózis az orvos nehezebb helyre, és ennek fényében fejlődik tovább és így tovább.

A kezelés a női betegségek fájdalmas lesz annak a ténynek köszönhető, hogy az elvégzett vizsgálat fájdalmas, és egy csomó eljárások.

És mégis meg kell, hogy konzultáljon egy nőgyógyász.

A kiütés a gyomra?

Itt az ideje, hogy lépni a komolyabb problémákat. Vannak esetek, amikor együtt viszketés bőrkiütés jelenik meg. Mit lehet jelentenek? Általános szabály, hogy bármilyen betegséget. Most - részletesebben mindegyikről.  • Varicella, közismertebb nekünk, mint a bárányhimlőt. A kórokozó egy vírus meglehetősen nagy méretűek, ami lehet élni egy ideig a szabadban (a nap, ő meghal, szinte azonnal). Ezért is olyan könnyű, hogy a fertőzött bárányhimlős - érzékenység akár 100 százalék! Felnőtt szenved a betegség rendkívül ritka, mert általában minden hordozzák a betegség gyermekkorban. A kiütés általában megjelenik a felső testrész, fokozatosan „megragadva” az alján. Kis voldyriki nagyon viszket, de karcolás nem lehet, mert ez vezethet a hegképződés.

Viszkető kiütés a gyomor

Ha emellett a viszketés bőrkiütés jelent meg a gyomor, akkor van betegség. Viszkető bőrkiütés jelezhet száz különböző patológiás állapotok: az allergiás reakciók a fertőző betegségek, valamint vaszkuláris betegségek és a vér.

Legprimitívebb oka viszkető kiütések és gyomor lehet a higiénia hiánya miatt. Annak érdekében, hogy pontosan a diagnózis felállításához szükséges, hogy orvoshoz. Miután a kiütések más. Ezen túlmenően, a legtöbb betegség kapcsolatos tünetek.

Az idő vyvit zavar a belső szervek és a kezelés megkezdése után, a terhes nő rendszeresen látogasson el a nőgyógyász és írják fel azt, annak minden zavaró tüneteket.

Megelőzése viszketés

Ki lehet hallgatni, és hogy mi a teendő ilyen esetekben?

Elég egyértelmű, hogy a megnyilvánulása súlyos viszketés bőr fedi a has, minden kismama felmerül a kérdés, hogy mi a teendő, hogyan lehet megszabadulni a kellemetlen tüneteket, és hogy ez nem egy jel valamiféle hiba van a szervezetben, amely hatással lehet a gyermek számára. Először meg kell adnia, hogy miért volt egy viszketés, majd távolítsa el.

Ha ez az állapot egy terhes nő döntő tényező nyúlik a bőr, ez nem okoz gondot, az egyetlen dolog, amit lehet tenni ebben az esetben intenzíven hidratálja azt, és ezt kell tenni, nem akkor, amikor ott voltak a szalagok, és mivel az első hónap a terhesség. Ezt fel lehet használni a hidratáló kozmetikai termékek tesztelt márkák, hogy hipoallergén, és tartalmazhatnak természetes szerves komponenseket a készítményben. Cserélje kiváló minőségű krém lehet olíva olaj, de meg kell választani nagyon óvatosan.

Szabad futárral moszkvai és budapesti napján sorrendben.

Megrendelés elküldése más régióiban a magyar-mail és a különböző közlekedési vállalatok.

A sárgatest a terhesség alatt fontos szerepet játszik a legkorábbi annak feltételei, annak hiánya fogamzóképes funkció lehetővé válik.


Sőt, egy időben a bőr a has, akkor is kiterjed a krémet a mellkason és a csípő, mint itt is, megjelenhet szalagokat. És különös figyelmet bőr hidratáló mellkas kell adni a harmadik trimeszterben, ebben az időszakban, az emlőmirigy aktivitása megnő minden nő.