Mirotochenie - fertőző betegség

Előzetes adatok az mirotochaschey ikon „Svyaschennomuchenik Vadim”

Igen, csak nézte a képet,
és néz egy fekete, és nem megy vissza.
Alice, "Twilight"

ima






Imádkozzatok, hogy Isten nekem, a szent Isten ugodniche Vadim Te al szorgalmasan keresnek menedéket veled, igen bizonyos segítség és az ima az én zuhany.

Bekapcsolása második oldala (vagy fizetés) felirattal

Troparion
És indulat áldozó és a trónt a kormányzó az egykori apostol, avagy talált a cselekmény, Isten által ihletett, a látás a napfelkeltét: ez a szó az igazság kedvéért kijavítása, és a kedvéért a hit, hast szenvedett méghozzá a vér. Svyaschennomucheniche Vadim, imádkozzatok, hogy Krisztus Istenünk menteni lelkünket.

Egy szemtanú szerint, a nyomait myrrha még láthatók közelében a csukló a jobb oldali (№1), valamint a bal hüvely a bal oldali (№2-6). Az érthetőség kedvéért az ábrán jelölt sötét foltok képet, a kép csak az lássa a fényt.

A bal felső sarokban van világosan megjelölt helyszínen. Szerint a tanú, hogy semmi köze mirotocheniya. Az ikon megnyitja kis erőfeszítéssel, nyilván a kopás miatt a „hurok”. Amikor hajtogatott, a kép valószínűleg alá lehet vetni egy bőséges kondenzációs, bár még ebben a helyzetben nézett hasított miatt résképződést mindkét oldalán a ikonra. A legnagyobb különbség vizuálisan észrevehető a bal felső része az alsó rész hiányzik.

A tömeg az ikonok végeztük precíziós mérlegek «Explorer Pro EP214C». Ebben az esetben az ikon alá került egy lezárt műanyag burkolat megakadályozza a levegő rezgést. A tudás a súlya a ikon lehetővé teszi abban az esetben a feltételezett ismétlődő mirotocheniya következtetést levonni, hogy az anyag be kívülről, vagy felmerül az anyag a kép. Súly ikonok 9,8469 g

Mirotochenie - fertőző betegség

Mirotochaschy plot (nagy, ovális terület - festék)

Mirotochenie - fertőző betegség

1, 2 - azonosítatlan atrefakty belül mirotochaschih zónák.

Az egyik érdekes előterjesztett javaslatokat Vadim Alexinsky, a Department of kórbonctani Grodno, aki azt javasolta, hogy az ikon meg kell keresni nyomait különleges gomba-. Az ezt követő vizsgálatok, az ikonok maguk területeken mirotocheniya semmi hasonlító minket a micélium volt megfigyelhető. A helyszínen található, a bal felső sarokban a mikroszkóp alatt, tudtuk megtalálni a ragyogó ultraibolya szál hasonlító gombafonalak. Szerint a képeket, patológusok szakértők nem tudták egyértelműen azonosítani a család, amelyhez tartozik ez a fajta gomba. Meg kell jegyezni, hogy a helyszínen maga szerint a tanú, nem ez a helyzet mirotocheniya. Azonban lehetséges, hogy a gomba alakul ki a ragasztó réteg, amely fel van erősítve a műanyag ikon a fizetések, és csak a legidősebb helyszínen kihajtott az egész képet.

Azt próbáltuk meg elemezni az ügyet a Nemzetközi Szaharov Környezetvédelmi Intézet és a közös Institute for Power és Nukleáris Kutatás az Pines. A ISEU. Szaharov azt mondta, hogy az elemzés túl kevés az anyag JIPNR szeretnénk találkozóra megy - spektrometria megígérte, hogy nem, de az anyag ismét elégtelennek bizonyultak.

Így a feltételezés, hogy mirotochenie anyagok fejlődhetnek gombák még nem erősítették meg. Most az a kérdés további vizsgálatot az ikon nyitva van.

Mirotochenie - fertőző betegség

Ikon "Svyaschennomuchenik Vadim"

Tájékoztatás a tanú:

Ebben az időszakban az életemben tanítványa volt 9. évfolyam rendszeres iskolába, arra készül, hogy adja meg a Cadet Corps of Law. Én még csak tizenöt éves. Személyes hobbi volt a filozófia, a történelem és a ... tanulnak az Ószövetség és az evangéliumok, az utolsó I kiemelt figyelmet fordítottunk. Egyik barátom nem volt ilyen érdekeket, akkor már mindent sokkal könnyebb - sör, cigaretta és buta háztáji párt, amit aztán próbált távol maradni. Azt akarom mondani, hogy annak ellenére, hogy lenyűgöző a leolvasást vallásos szövegek, a templomok, nem mentem, és én csak a hitem nem állítottak.

A szobámban a polcon volt egy kis ortodox ikon „Svyaschennomuchenik Vadim”, ami adta anyám-lutheránus, ő vásárolt neki az Északi-temetőben. Egy este, miután esti fogadás élelmiszer kezdtem, hogy látogassa meg a gondolat, az Istenség és általában a természet a teremtés és a rejtélyt az élet eredete. Felnéztem az esti étkezés, és elment az ikon mutatja nekem, csak bámult rá, abban a pillanatban a fejemben volt semmi, de gondolatai Genesis, Istenség és az ő kapcsolatot az emberekkel. Miután közel állt a ikon kb 3 perc, mentem vissza a konyhába, hogy továbbra is a vacsora. Amikor elhagytam a táblázat csak a tej, megint elment a szobámba, nem tudom (és valószínűleg igen, de nem emlékszem), mit. A szobában, közel ahhoz a helyhez, ahol az ikon volt, úgy éreztem, meglepően kellemes illatú. Felismerve, hogy a szag bocsát ki egy ikont, rájöttem, hogy ez valami köze a folyamat mirotocheniya (a folyamat, sokat olvasok a gyerekek a helyi könyvtárban, ahol gyakran kimarad órák és ott olvasott könyveket a téma, hogy az engem érdeklő), de maguk a következő World rajta nem volt. Ezen a ponton, azt még jobban összpontosított gondolatok az istenség. Visszamentem a konyhába inni a tejet, amely továbbra is az asztalon a vacsora után befejeződött, és visszament a szobába. Közeledik az ikonra, és elvitte a kezemben, láttam két csepp egy ismeretlen anyag, amely úgy néz ki mint egy kis csepp viasz. Az illata a szobában elveszett valahol a 2 óra. Ez volt az első alkalom, mirotocheniya ikonok.

A második alkalommal egy ilyen jelenség Megfigyeltem már megadása után a Jogi Cadet Corps. De a különbség az első és a második alkalommal mindannyian. Például a világ csepp nagyobbak voltak, és a szag volt gyengébb.







Azt nem mondhatom, hogy láttam valamit hajthatatlan közös magyarázat, azt hiszem láttam valamit, amíg a tudomány nem tud megmagyarázni.

Mirotochenie - a betegség?

Ikonok véres csomók
áldja meg az átok a háború.
DDT "Temple"

A 13 esetben közel fele nem indul a templomok, és a lakások a hétköznapi emberek, akik később adta mirha-streaming ikonra a templomba. Például a patak mirha ikonok otthon ügyvéd Valery Erchaka, a lakásban a belföldi illetőségű Svetlogorsk Nina Evseenko, falu Hresk Szlutszkban kerület Elena Cherevako, Vitebsk, három nappal a temetés után a háziasszony (34 éves Xenia), a Ivie van hívek Alexander és Elena Ahramovich és mások. Bizonyos ikonok, mirotochaschih a templomban, míg alaposabban szemügyre hozzuk azt az egyik látogató a templom, vagy akár az emberek, akik távol vannak a vallás. Ezekben az esetekben a CIS skála többen megjegyezték, Derzhavins Orenburg falu területén Kaluga katonai tábor ék 9 település közelében Jekatyerinburgban Tábory, város területén Kraskovo Luberets et al. [6, 7, 8, 29]. Információk elemzése blogok és fórumok, vállalt képviselői Ufokoma azt mutatja, hogy mirotochenie apartmanokban - egy tömeges jelenség, hogy úgy tűnik, hogy mindig is létezett, de hála a hatalmas internet ma már tudjuk róla. Megerősítése, hogy az ikon patak mirha otthonokban megtalálható a krónikák. Például, a harmadik könyv krónika Pszkov leírja, hogyan 1426-ben a házban egy bizonyos kép Basil a Boldogságos Istenanya „gyenge vér a jobb szem és az a hely, ahol állt csöpög” [27], 1657-ben könnyek folyt néhány özvegyek Evdokia " az ő „készenléti [28, pp 9]. Frissítés ikonok telt Magyarországon 1921-1925 gg. és fehéroroszországi 1930-1933 és 1949-1950 években. A múlt század is, a legtöbb zajlott magánlakásokban [28, pp 74-79; 29, pp 91-93]. Ha 1920-ban száz esetben kell frissíteni egy mirotochenie, a fordított arányban 1988 óta - mirotocheniya sokszor nagyobb [27, S. 107]. Mi egyesíti ezeket az eseményeket számos hasonlóságot, amelyeknek nincs analóg kapcsolatba a korai keresztény szövegeket.

Mirotochenie - fertőző betegség

Mirotochenie Klin: Miro kialakítva annyira, hogy kell önteni

Sajnos, a csalási [9] a közelmúltban megnőtt erő nagyon óvatos ebben a témában, mégis fennáll a lehetősége, hogy tudjuk dobni a vizet a kádból, és a baba -, hogy valóban abnormális megnyilvánulásai. Általános szabály, hogy azokban az esetekben, amelyek történt a lakások megkülönbözteti az a tény, hogy a jelenség érvényes nyomtatott példányban és plakátok, és az eljárást kezdeményezett hozza be a szobába szentélyek. Általában a következő észrevételeket teszi az ilyen jelenségeket: tömeg, kötelező a helyszínen, és a hordozót, valamint a forgalmazás minden megnyilvánulása mirotocheniya hozott ikonok. Minden esetben a tények cáfolják a koncepció a papság, arra kényszerítve őket, hogy gondolják mérések „isteni” fantáziák szélén a hula. Az ilyen anekdotikus következetlenségek okot ad arra, hogy úgy vélik, hogy a különbség, mint a spontán szivárgó egy másik dimenzió nincs, és a jelenség bizonyos fokig mindig jár a hely és az emberek. Sok templomok is a helyén épült előfordulási mindenféle csodák voltak lokalizált szokatlan területeken a Föld felszínét, és már csak azt kell várni, hogy az ember képes lesz a fajta fokális személy mirotocheniya.

Még a papok nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy bizonyos esetekben mirotocheniya egyfajta poltergeist [10, 11]. Ismeretes, hogy kopogószellem szorosan kapcsolódó konkrét egyének és úgy tűnik, legtöbbször csak jelenlétében [11]. A bizonyítékok arra utalnak, hogy gyakran a házak az ikon és a sejtek kezdtek chudotvorit hol vannak gyerekek vagy tinédzserek. [12] Ezen kívül van egy kapcsolat az ember és zamirotochivshey szentélyek: a tulajdonosok ikonok minden alkalommal kíséri a „saját” utazási lehetőséget [11], mint például a 68 éves Antonina Ivanovna Efimova és lánya 33 éves Olga a falu Derzhavins Buzuluki járás Orenburg régióban [7] .

Mirotochenie - fertőző betegség

Vérzés ikon Derzhavin falu

Vannak további részletek a klasszikus epizódok poltergeystnyh előtt vagy után vérzik „zajos szellem” a lakásban egy férfi után indult meg borította olaj folyik könyvet a Magyarország sorsát, és miután a többi könyv, ellop rá [13] P. Florenszkij eredménye a történet az, hogy hívek látták a falon az ikonok fölé a „Love” felirattal. Ki és mikor lehet csinálni, de még mindig olyan magas, és lezárta az egyház, rejtély maradt. Néhány nappal később felirattal fokozatosan elmosódik, és e felett a látszólagos második szó „Isten”. Néhány nap múlva az összes ikon a templom elkezdett folyni bőségesen kenőcs. [14] Azáltal poltergeystnopodobnym események tudható be öngyulladás és mirotocheniya a Dzerzhinsk. [15]

Már írta, hogy a webhely fokális személy poltergeist gyakran szenvednek az epilepszia betegség a központi idegrendszer, görcsök, többé-kevésbé súlyos formái fizikai vagy szellemi fogyatékos, akkor megfigyelhető disszociált állapotban van. [20] Okunk van azt hinni, hogy a világ- és vérzések is okozott az emberek bizonyos betegségek. Például, ismert, hogy a Valentine Zhuchkova - gócos szemtől mirotocheniya Klin-9 - szenvedett agyi arachnoiditisz [8], az egyik a tüneteket, amelyek vezető, és Jackson generalizált rohamok [21]. A megjelenése „lényegét sűrítő folyadék” az ikonokra Vityebszk lakás jön közepette romló hostess állapot, szenved a tumor a tüdőben [22]. Atya Sergius a Vvedensky székesegyház Optina, ahol rosotochil képe Szent Ambrus volt, hogy „a szívbetegség minden azt alkalmazó”. [29] Vannak olyan irodalmi hivatkozások is, hogy a máj cirrhosis (ami a halál), az asztma és más súlyos betegségek, személyek ikonok amelyeket bélyegezni a lejártát [26, 48].

Mirotochenie - fertőző betegség

Spontán égés oltár Felix Dzerzhinsky Minszk kerületi kíséri tömeg mirotocheniya ikonok

Mirotochenie - fertőző betegség

Véres szellem van Dubintsah

Meg kell jegyezni továbbá, hogy a vér jelenik meg egy jellegzetes recsegő ami néha kíséri mirtochenie ikonok, amelyek jelzik homológjai e jelenségek [16, 17, 18, 19, 29, P. 52].

A figyelem középpontjában eljövetele előtt mirotocheniya lozzák kizárólag az ikon, ugyanaz történik a poltergeist, ha az ikon a házban, hogy olvassa el a poltergeist lehet megváltoztatás vagy megtörni őket, de a „becsület” bármi lehet, amit akar. Például fennállása alatt a Szovjetunió egy szellem foszlányok tépte fel a kiadvány a párt beszédek és a párt kongresszusi anyagok és komoly klasszikus irodalom nem kerülnek szóba. [23] Gyakran kopogó szellemek szenvednek iratokat, pénzt és ékszereket [24, 25].

Ha lehetővé teszi a rendellenes jelenségek, nem tudjuk, hogy kerek és pszicho-fizikai szempontból a viszony „csoda” és a vallási közösség egy adott plébánia. Talán minden attól függ, az adott mentális állapotok hívek, mint egy kollektív vagy egyéni hívő (ha otthon mirotochenie). Ebből kiindulva, rendkívül ritka, objektív tájékoztatást, amely még mindig ott van, el kell ismernünk, hogy van, persze nem minden esetben az átutalást a ikonok némi folyadék módjára modern tudomány akadémiai ismeretlen. Például - telekinézis. Vagy inkább, teleportálás, mivel csak megfigyelt folyadék az ikonra, nem pedig köztes elmozdulás. És teleporter valószínűleg a központi idegrendszer egyes jelenlévők közül a jelenség a szenvedő forma epilepszia és a velejáró betegségek. Arra is lehetőség van, és a koherens kapcsolási több ember [26]. Legvalószínűbb pillanatában mirotocheniya valaki belép egy megváltozott tudatállapotba, amely csak megerősíti a enkefalogramon. Mirotocheniya ugyanazt a hullámot lehet azonosítani a mentális járványok, néha kellően fertőző, hiszen az egyik kép gyakorolt ​​hatásán keresztül egyéb hordozó továbbított [28, 29].

Néhány a vér az ikont a lakások eksztatikus idős lakosok kistelepülések egy története, amely válaszolt volna sok kérdést az igazi okozza a vér áramlását. Meg kell nézni közelebbről ne csak az a tény, mirotocheniya, hanem az orvosi térképet a szemtanúk, bizonyos esetekben természetesen egy csodálatos jelenség.

Mirotocheniya esetekben Fehéroroszország

Semmi sem kell várni, senki sem hisz, az ikon a vér ...
Guba, „A két nem alszik”

irodalom