10 Ways, hogy megbosszulja a korábbi - nő s nap

Mindannyian képzett és civilizált emberek képesek szabályozni romboló érzelmek. De néha az élet dob ​​minket az ilyen kísérletek, hogy foglalkoznak velük szinte lehetetlen. A férfi tett nekünk, mint a piszok, kitéve szörnyű büntetés - aki csak az agyában, és kitől, és a valóságban. És ha a kapcsolat nincs vesztenivalója, úgy tűnik, van rá pénze.  • 10 Ways, hogy megbosszulja a korábbi - nő s nap

Azonban, a bosszú - ez az eset áll fenn, amikor jobb, ha hagyjuk fantázia fantázia: elvégre így átélni őket újra és újra, és minden alkalommal - a különböző árnyalatokat. És az ébredés, a kreativitás - egy lépés a felépülés minden, még a legfájdalmasabb sérülések.

Nem vagy egyedül, ha jött az ötlet, hogy ...

1. elrontani az autóját

Járművek a férfiak esetében - nem csupán pénzügyi befektetés, és olyan módon, hogy megoldja a közlekedési probléma, de bizonyos szempontból alteregója. Ragyogó test és egy baseball ütővel - kombinációja, ami mosolyt rosszindulatú? Súlyosságától függően a szándék, hogy húzza az idegeit (és pénztárca), valamint, hogy milyen cikket a Btk, akkor kész arra, hogy a lélek, különböző módon bosszú: egy vödör kontrasztos színek, vagy azonos bit? Vagy, elegáns marék magot, hogy szívesen sklyuyut madár elhagyja bosszantó chipek az egész testfelületen. Kiválasztás gerjeszti a képzelet.

  • 10 Ways, hogy megbosszulja a korábbi - nő s nap


2. megfosztják a ruhásszekrény

Te és ő most szakított, és most úgy érzi, zavaros? De jelentős számú komikus hősnők a hollywoodi filmek tudni arról, hogy az első dolog, ebben az esetben van szükség, hogy csökkentsék az összes ruháját. Hagyja, hogy új életet kezd a semmiből, hanem azokban az ing, hogy van neki, gondosan, szeretettel kiválasztott!

Sőt, amíg meg nem próbálja - nem tudom, hogy van ez, darabokra vágjuk Ermenegildo Zegna póló limitált. De valahogy úgy vélik - majdnem olyan jól, mint vágott palacsinta törülközőt, csak egy kicsit szebb.

3. Legyen a világ hírnevét

  • 10 Ways, hogy megbosszulja a korábbi - nő s nap
  • 10 Ways, hogy megbosszulja a korábbi - nő s nap

4. Csavarozza viszonya valakivel a közös barátaink ...

... és győződjön meg róla, hogy tanult róla. Ha ennek vége között, és te teljesen közömbös, hogy őt - csak akkor lenne boldog. Az émelyítő boldogság a kijelzőn, és a változásokat, amit keresett tőled (végül éget minden farmer és cipők változtatni csap), hogy neki vajon tudta, hogy tényleg nem siet-e megtörni. A lelkes, „Köszönöm, hogy vessen véget a kapcsolatunk, akkor ... Ez régóta kellett tennie, de nem volt ereje” nem kedvében semmilyen módon.

  • 10 Ways, hogy megbosszulja a korábbi - nő s nap

5. Győződjön meg vele bánni, hogy elvesztette te

Ez a legelegánsabb módja a bosszú, a leghatékonyabb (annak ellenére, hogy a munkaerő-intenzitás) és a legpozitívabb az Ön számára, mint egy ember. Eleinte, amikor ez nagyon fájdalmas, nehéz kényszeríteni magam, hogy úgy vélik, hogy valami értelme felébreszteni a szenvedély minden alkalomra, és talál egy erőt ad a minimális eredményeket. A negatív töltés válhat a lendület, amely felemeli az ágyból, nem fogja elveszíteni alakját vagy a munka. Ahogy valaki mondta a nagy: „Ha valami miatt mozog és fejleszteni magad, ne is mondd - mi ez. Egyszerűen vegye az egészet. "