A barátnőm nem akarja csókolni

A barátnőm nem akarja csókolni

Ismerkedés Pickup

A barátnőm nem akarja csókolni

Mi lehetne remek romantikus dátum a lány álmai, amely ide-oda, hogy az ajánlatát, hogy találkozzanak és sétáljanak - Valószínűleg semmi. Miután az első találkozót a nővel, ha megoldja a puzzle, hogy a hirtelen fordulat a szíve. És ez rendkívül kellemetlen meglepetést okozhatnak a tény, hogy ő nem hajlandó megcsókolni.Ez a nők helyzete, legalábbis a megértés hiánya, de leginkább a harag és a frusztráció. Természetesen ez kellemetlen észre, hogy a lány nem hajlandó neked egyfajta intimitást, még akkor is próbált és mindent jól, mint illik egy igazi úriember. De szükség van, először is, hogy az okát, és csak ezután következtetéseket levonni. Tehát mi okból okoz a nők, hogy megtagadja egy puszit.

Az okok, amiért nem akar megcsókolni

Ő nem tudja, hogyan kell csókolni, vagy túl félénk. A mi korunkban, hogy megtalálják az ilyen kemény, de léteznek. Meg kell készíteni a lány, hogy megcsókolja egy ilyen helyzetben. Ne a csók valami fontos. Csak csók első saját arcát, majd menj le a száját. Lány félek, de egy csók még tartott. Ezek a lányok félnek sokáig, de ha mersz, akkor észrevehetjük, ravasz és boldog arccal a csók után.

Úgy véli, egy barát. Lehet, hogy egy jó ideje, kommunikálni szorosan, ő osztja a titkot magával. Ön keresi a pillanatban egy csókot, de ő szemérmesen visszautasítja az Ön számára. Lehet csalódást okozni, úgy véli, egy barát. Mint tudja, a lányok nem csók barátaival. Ezért szükséges, hogy legyen neki az ember, és csak azután, hogy egy csók, ami csak egy szerető lány.

Ez nem fordulhat elő kedvéért a kapcsolatot. Ő időt tölt veled, de mint ember nem tetszik. Ez a fajta a legnehezebb, hogy rögzítse, és a legvalószínűbb, és nem kell változtatni. Ha jól csinálod, de ez még mindig nem hajlandó neked, meg kell gondolni, nem az, hogy ez a bolondozás a fejét. Ha tetszik egy lány, tart legfeljebb egy hónap anélkül, egy csók, ha több idő telt el, és még mindig nincs csók, ez egy jó ok arra, hogy módosítsa a lány.Ő nem vár rád. Néhány lány találkozik a fiúk, hogy megtalálja őt herceg, aki ellopja a szív és elveszi a távoli földek. És akkor ott van neked, persze nem egy herceg, de jobb, mint hogy egyedül. Itt sétál veled, és ő keres valaki mást.

Nem néz ki túl jól az első csók. Sok nő, aki figyelni ápolás a partnere. Ezért meg kell felvidít, majd csókolni a lányok. Azonban ez a szokásos etikett a dátumot. Így megy előre, egy fogkefe és ügyes dolgokat.

Továbbá, számos oka van, hogy nem lehet az ember logikája. Mindenesetre, a kitartás és a türelem a legjobb módja annak, hogy a csók.

Mi van, ha nem adja oda magát a csók

Az okok kiderítésére. Próbáld megérteni, hogy miért nem akar csókolni? A helyes diagnózis segít megoldani minden problémát, és az ő vonakodik, hogy csókolni is. Ahhoz, hogy a számos oka a listát, és megtalálja az egyik, hogy van egy hely, az Ön esetében.

Nem mérges. Sok srác kezdenek szétesni, és hibás a lánynak, hogy túl önző és gyáva. Kezdenek visszaélni, legyártja kellemetlen dolgokat, és végül dobja ezt a lányt. Ez is egy lehetőség, de ha azt szeretnénk, hogy még mindig a lány, akkor képesnek kell lennie arra, hogy visszafogta magát.

Legyen vidám és magabiztos. Az út gyalog, és a lány csók az, aki megpróbálja megcsókolni. Nem szabad elfelejteni, hogy minden alkalommal ő volt zavarban, nem volt hajlandó, a „küldés”, akkor egy lépést előre. Ha tartós fattyú, hogy ha nem mosolyog, majd újra próbálkozik, előbb vagy utóbb megkapod az övé. Nos, vagy elváltak a lány, de ez nem a te hibád.

Egy kis humor és trükköket. Lányok, mint érdekes fiúk, akik tudják, hogyan kell csalni senkinek.

És mindez lesz érzékelhető elég pozitívan a lány. Miután megverte őt, és a lány kell lennie belátása szerint.

Miért megy povodu- nem akar megcsókolni, megcsókolni a másikat. Ha nem szeretné, hogy egy másik, majd talál kedvére valót. Ez az ő problémája, nem akar. Hagyja maga megoldja őket. Te srác, és ennyi. Elmentem a garázsban az autó, ment TV-t nézni, megyek druzyam- élő teljes és boldog életet. Előbb vagy utóbb, azt fogja látni, hogy még mindig megcsókolja, aztán akár levél vagy ellentétes megközelítéssel potseluet- majd tovább ellenállni nem.

Tovább gyakran - ő megsértődött, de nem vall. Ülő felfújt - csendes, nincs-ig, nincs csók. Kérdezd meg: mi történt - ő pattan - semmi több ülés. Nagyon vicces, de meg kell lennie egy lány, mint egy ragadozó: ülsz a csapda, várva, hogy lehűljön, vidám kezd viselkedni,, majd lopakodni neki, megfogta, és erőszakkal csók, ölelés, és a bók a termelés)

Nagyon gyakran a végén a kapcsolat nem közli magát megcsókolni, mert akkor már nem az ő szeretett, és ez már eltávolodott, de még nem úgy, hogy azt mondják: „viszlát”. Meg lehet próbálni, hogy feltámassza a kapcsolatot, de ez szinte mindig a halott kérdés. Csak beszélni, hogy egy lány komolyan és békésen eloszlassa. Továbbá, általában jobb vágni az összes hidat. Ha szükség lesz her- ő fog jönni, de ha kell, az már az Ön számára?