A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák

Ha a tünetek az atópiás dermatitis azonosított, és már van egy vágy, hogy elkezdik a kezelést, mindenképpen keresse fel állatorvosát, és hagyja szakember végleges diagnózist.Viszketés és hajhullás lehet hiánya okozza a zsírsav omega-3 és omega-6 zsírsavak. Hasonló tünetek figyelhetők meg betegségek a belső szervekben. Miután igénybe a segítségével egy állatorvos lehet pontosan és gyorsan milyen típusú allergia. Jellemzően a diagnózis felváltva kizárása különböző betegség.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák
A természet a tünetei dermatitis ez: felszínes, gennyes és párás.

Kezdetben úgy döntött, allergiás bolha nyálában. Ebből a célból a macska kezeljük parazitaellenes szerek, majd vegye a várakozó helyzetben. Ennek eredményeként az állam a macska meg kell javítani vagy ugyanaz marad, mert az allergén megoldatlan maradt.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák
Minden típus lehet két csoportra oszthatók: egyszerű dermatitis és allergiás bőrgyulladást.

Ne feledje, hogy az öngyógyítást nemcsak hiábavaló, hanem árt az állat.

Ezután zárja ételallergia. Ez egy meglehetősen munkaigényes folyamat, és a helyzet tisztázása segítségével diagnosztikai diéta, amely valószínűleg az allergének váltják fel más termékekkel.

A legtöbb esetben, a macska átvisszük egy hipoallergén diéta. Minden felelősség ebben az esetben terheli az állat tulajdonosa, ahogy kell róla, hogy a diagnózis idején a macska nincs is étel, mivel még kis mennyiségben is képes csökkenteni minden erőfeszítést, hogy nulla. Ez a folyamat meglehetősen hosszú és több hónapig is eltarthat.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák
Ennek hiányában megfelelő gyulladás kezelésére bonyolítja a fejlesztés a kórokozó mikroflóra.

Diéta után lesz hatékony, és az allergia megszűnik megmutatkoznak, az orvos úgynevezett provokatív macska étrend: a diéta kerül bevezetésre egy-egy, a kizárt termékeket. Miután a szervezet megkapja az allergénnel, a betegség azonnal megjelennek.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák
Néha előfordulhat, hogy kis repedések a bőrön.

Így az allergén azonosítható, és azt el kell távolítani az állat étrend örökre. Ennek során a beállítás a diagnózis állatorvos előírhat kábítószerek, hogy a tünetek enyhítésére, valamint a kiegészítők, tisztító a test az allergén.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák


A megjelenése dermatitis egy adott esetben függ az egyén macska reakcióit.

De ha az élelmiszer-allergia továbbra is kizárt, hogy továbbra is ellenőrizni az állat allergia a környezetre. Azt kell mondani, hogy a macskák az allergia, sőt kizárt tenyésztés, mert a betegség öröklődik.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák
Gyógyszer-okozta dermatitis macskák jellemzi helyi bőrpír és a hajhullás.

Cure az allergia a külső környezet nem lehetséges, és meg kell határozni az allergén kell tölteni sok éven át. Számos módja van, hogy fenntartsák állam a macska, amelynek meg kell használni az egész élet az állat. És meg kell emlékezni, ezek a módszerek nem más, mint hogy az élet könnyebb kedvence, ez az allergia gyógymód lehetetlen.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák
A betegség természete, ez a betegség lehet akut, szubakut és krónikus.

Nem számít, hogy milyen típusú dermatitis kifejlesztett egy macska, ha ezek közül bármelyik is kialakulhat gombás vagy bakteriális gyulladás formájában másodlagos betegségek speciális kezelést igényel, amely független a megszüntetése az allergén. Az allergiás dermatitis macskáknál is igénybe több módszer, hogy megkönnyítse az állat állapotának. Ez lehet eliminációs diéta, külső szerek, antihisztaminok.

Diéta allergiás dermatitis

Egy speciális diéta van szükség, függetlenül attól, hogy milyen egy macska allergiás bőrgyulladás. A legjobb megoldás az lenne, váltás egy hipoallergén élelmiszer vagy főzés kedvence a legártatlanabb étel.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák
Ha rossz a kedvtelésből tartott heveny bőrgyulladás folyhat a krónikus formában.

Jellemzően állatorvosok tanácsot lefordítani macskák nyúl rizzsel, ha nem tudod, hogy ez a nyúl fehérje allergén. Az ilyen étrend, kezelés nélkül is vezethet, hogy a tünetek megszűnnek után három-négy hónap. Ezután a kapott eredményeket rögzíteni kell, majd meg kell ragaszkodni ezt a diétát.

Spray-k és kenőcsök allergiás bőrgyulladást

Külső szerek hatásosak a kontakt allergia és a hangsúlyos viszketés.

Általános szabály, hogy a hidrokortizon kenőcs alkalmazható, de jelenlétében fertőzött karcolás a kérelem elfogadhatatlan. Bizonyos gyógyszerek, mint például a „stop-viszket” mentő macskát a viszketés és a gyulladásgátló és antibakteriális hatása miatt tartalmát a klóramfenikol és a metronidazol. Jól bevált gyógyszereket tartalmazó alumíniumot, mint például a „alumínium-permet”, „második bőr”, „Alyusprey”. Ezek képesek arra, hogy meggyógyítsa, gátolják a gyulladást, és antiszeptikus tulajdonságokkal.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák
A lassú krónikus bőrgyulladás nehéz megbirkózni.

A külső eszköz szükséges, hogy ellenőrizzék a pet mintha a drogok bejutni a szervezetbe, mérgezés vagy allergia is kiválthatja előfordulnak. A kontroll állatok legyen mindaddig, amíg egy eszközt száraz, és ez legalább. Ön is használja a speciális nyakörvet, ami sokkal hatékonyabb.

Kiszerelések allergiás bőrgyulladás

A megnyilvánulás az allergiás dermatitis játssza a fő szerepet a hisztamin, amely megjelent a sejtek a szervezetben, amikor az allergén kerül bele. Ez volt a megjelenése gyulladást okoz, duzzanat és viszketés. Ebben az esetben folyamodnak antihisztaminok.

A diagnózis és a kezelés az allergiás dermatitis macskák

Jelenleg állatorvosok használt Suprastin és difenhidramin, de ezek a gyógyszerek csak akkor távolítsa el a tüneteket. Szintén hormonális szerek, amelyek akadályozzák a termelés a hisztamin, mint a prednizolon és dexametazon deksafort.