A macska maga

Nem! Nem minden macska „séta magukat!” Sok fajtájú macskák nélkül az ember nem tud. Ez a macska-társa az ilyen fajok keletiek, abesszin, kanadai szfinx, Don Sphynx, Peterbald és mások.Ezek fajtájú macskák nem lehet sokáig egyedül lenni, hogy valóban szenved, megbetegszenek, lesz vad és nem szelíd. Emberek, akik keményen dolgoznak, és eltölteni egy kis időt otthon, mint sziklák ellenjavallt.

Macska is lehet egy társa az embernek, és csatolni kell a fogadó. Csak mindezt önállóan, de a gyakori jellegét macskák függ a fajtát, a képzés és az öröklődés.Fontos, hogy oktassák a cica mellett 6 hónap. Gyakran javasoljuk, hogy a kezdők olvasni egy csodálatos könyvet E. Philippi „Raising kölykök”.

Igen, biztosan egy macska is. Nem vetted észre, hogy ellentétben a kutyák, a macskák nem fut örömmel, hogy megfeleljen a házigazda tisztét. Igen, vannak macskák, hogy várják meg az ajtót, és megfelelnek a tulajdonosok, de ez nem így van, nem néz ki szépen a szemébe, és dörzsöli a lábát, mintha ez valami szükséges. Mi volt szükség, hogy menjen el, és lefekvés valahol távol mindenkitől. Sok macska lett csatolva az emberek, de a többség, még a háziállatok is kényelmesen élni egy lakásban egyedül, és nem vette észre. Összehasonlítva a kutya, nem tudja elképzelni ezt, mert minden kutya majdnem megölt egy és csak doted a fogadó.

Általában macskák Eto'o állatok egyedi, és. Poalim, ez kivétel, ha a macska semmilyen módon kifejezni a szeretetüket és a szeretet. Ezek többnyire a hideg minden szeretetet és törődést a tulajdonostól, megköszönve csak dorombol.